SHOPPING

Această lumânare parfumată chiar mi-a făcut toată casa să miroasă a vanilie și scorțișoară

  Ziua în care am primit cadou această lumânare parfumată e ziua în care mi-am recăpătat speranța într-un astfel de produs.

  Probabil ți se pare familiară experiența: vezi o lumânare drăguță în magazin, o miroși, ți se pare că are o aromă divină și deja îți imaginezi cum va mirosi la tine acasă când o aprinzi. Dar când ajungi cu ea în living și îi dai foc, îți dai seama că îi simți aroma numai când o adulmeci de-aproape sau când o stingi.

  lumanare bath & body works
  Lumânare parfumată Cinnamon Spiced Vanilla, Bath & Body Works, 151 lei

  Recunosc că nu mai credeam în puterea lumânărilor parfumate până la cea de la Bath & Body Works pe care am primit-o de la colegele mele de redacție anul trecut, de ziua mea. Sigur că nu renunțasem în a le cumpăra, dar le luam doar pentru rolul decorativ și pentru efectul Hygge al luminii calde.

  Când am desfăcut cutia în care primisem lumânarea Cinnamon Spiced Vanilla de la Bath & Body Works, m-a „lovit” instantaneu parfumul intens. Are note de vanilie, scorțișoară și zahăr care se simt din plin. Am aprins cele trei fitiluri și în nici cinci minute se simțea aroma în tot apartamentul. După un an de zile în care am folosit-o – sporadic, ce-i drept, ca să trag de ea cât mai mult – încă mai am câteva arderi.

  Partea cea mai bună este că recipientul în care este ceara vine cu un capac pe care îl poți folosi să stingi focul, fără să mai sufli în fitil. Producătorul recomandă să păstrezi lumânarea pe o suprafață rezistentă la căldură și să nu o lași să ardă mai mult de patru ore. Sfat: cel mai bine o lași să ardă până când stratul de ceară de la suprafață s-a topit complet, pentru ca atunci când se răcește să se întărească uniform.

  Dacă nu-ți place vanilia, te vei bucura să afli că există o mulțime de alte sortimente de lumânări Bath & Body Works, de la mirosuri dulci, până la unele lemnoase sau chiar picante. P.S: dacă tot se apropie sărbătorile, ar fi o idee să pui pe lista de cumpărături câteva arome pe care să le faci cadou.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Această lumânare parfumată chiar mi-a făcut toată casa să miroasă a vanil...