Curte

Shopping: 12 leagăne de curte pentru seri de primăvară relaxante afară

  Vin zile cu soare și temperaturi ca de vară, așa că n-ar strica să prospectezi puțin piața, să vezi ce opțiuni de leagăne de curte mai sunt prin magazine. Am selectat noi câteva, și mai scumpe, și mai accesibile.

  În vremuri cu restricții de circulație, să ai un spațiu exterior în care să te poți desfășura în voie pare un vis. Și dacă te numeri printre norocoșii care se pot bucura de așa ceva, ar fi păcat să nu-l amenajezi cât mai cozy, ca să profiți de el în zilele și serile calde. Probabil ai trecut deja pe lista de cumpărături luminițe, plante și fel de fel de decorațiuni, dar permite-ne să adăugăm noi și câteva opțiuni de leagăne de curte. Așa, de dragul relaxării complete. P.S: am pregătit variante pentru orice buzunar.

  Balansoare tip cuib din ratan

  leagan suspendat tip cuib ratan
  Scaun suspendat din ratan și metal Davian Lifestyle Home Collection, The Home, 3412 lei

  Dacă ești fanul declarat al stilului boho, atunci probabil te vei orienta spre leagăne de curte din ratan care să întregească amenajarea. Modelul de la The Home arată ca un adevărat cuib de pasăre și e făcut pe cadru din metal, deci rezistă. Îl poți suspenda de plafonul foișorului sau poți improviza și să-l agăți de un copac din grădină.

  scaun suspendat tip cuib
  Fotoliu suspendat APIO, Zondo, 1219 lei

  O variantă mai accesibilă a modelului de la The Home este cel APIO de la Zondo, făcut din poliratan. Seamănă ca design și îl poți cumpăra la mai puțin de jumătate din preț. Marea diferență este la aspect și la material, care în cazul modelului APIO este sintetic, dar la fel de rezistent.

  Leagăne de curte din lemn

  leagan de curte lemn masiv
  Balansoar pentru grădină din lemn masiv BAHARU Lux, Kivi, 2307,55 lei

  Pentru o amenajare mai rustică, poți alege clasicul leagăn din lemn masiv. Modelul de la Kivi e făcut din lemn tropical de Merati și suportă o greutate maximă de 300 kilograme, deci pot sta trei sau patru persoane pe el. Iar banca de șezut se poate transforma și în pat – ce-ți poți dori mai mult decât să adormi în grădină în timp ce te legeni?

  leagan lemn
  Leagăn pentru grădină trei locuri cu baldachin, VidaXL, 1529,99 lei

  Un model asemănător, dar care nu poate deveni pat, este cel de la vidaXL. Are o bancă cu trei locuri și e făcut din lemn de pin. Copertina oferă acoperire impermeabilă și umbră răcoroasă în zilele însorite. Lemnul este tratat cu lac rezistent la intemperii, deci nu trebuie să-l asamblezi la adăpost.

  Leagăne tip cocon suspendabil

  cocon textil suspendat
  Leagăn/hamac cocon suspendabil pentru grădină, Vivre, 1667,50 lei

  O altă opțiune de leagăne de curte boho pe lângă cele tip cuib sunt cele tip cocon. Cel de la Vivre este făcut dintr-un material textul din bumbac și poliester crem, prins pe un cadru din metal suspendabil.

  hamac suspendat cocon
  Fotoliu balansoar suspendat Klarina, Zondo, 579 lei

  Găsești și la Zondo un model asemănător, doar că materialul are culoarea gri închis și e 100% poliester. Cadrul este din oțel și suportă o capacitate maximă de 200 kilograme.

  Leagăne de curte duble

  balansoar de gradina dublu
  Biarritz Double balansoar suspendat, Electronic-star.ro, 2879 lei

  O opțiune potrivită pentru mai multe stiluri de amenajare este balansoarul suspendat cu spătar din poliratan. Modelul Biarritz Double are un cadru robust din aluminiu și este dotat cu suspensie cu arc și lanț de oțel, ce poate ține până la 240 kilograme.

  balansoar dublu
  Leagăn Thomas, Mobexpert, 1798 lei

  Un model asemănător dar într-o nuanță mai deschisă este leagănul Thomas de la Mobexpert. Are structură din oțel vopsit în câmp electrostatic și spătarul e o împletitură de fibre sintetice ce imită ratanul. Este făcut tot pentru două persoane și suportă o greutate de până la 240 kilograme.

  Leagăne din lemn masiv curbate

  leagane de curte lemn curbat 1
  Leagăn în aer liber, Mobilier1.ro, 2955 lei

  Cu o lucrătură un pic deosebită față de alte leagăne din lemn, modelul de la Mobilier1 se îndepărtează de stilul rustic și merge, mai degrabă, către scandinav și chiar boho. Tapițeria albă, în combinație cu nuanța lemnului natur, îi dă un aer boem. Are o capacitate maximă de greutate de 200 kilograme.

  leagane de curte lemn curbat 2
  Leagăn Maui din molid roșu, Electronic-star.ro, 1839 lei

  Cu peste 1000 lei mai ieftin găsești un model asemănător la Electronic-star.ro. Leagănul Maui e făcut din molid roșu cu tapițerie din poliester alb-crem. E potrivit și pentru două persoane, căci poate susține până la 250 kilograme, datorită grinzilor din lemn masiv și a lanțurilor de susținere din oțel inoxidabil.

  Balansoare de grădină cu trei locuri

  leagane de curte moderne pret
  Balansoar de grădină cu trei locuri din poliratan, vidaXL, 1669 lei

  Pentru o grădină modernă s-ar potrivi mai bine modelul de balansoar negru, cu trei locuri, de la vidaXL. E făcut din poliratan aplicat pe un cadru din oțel vopsit electrostatic negru. Copertina din textilenă asigură umbră răcoroasă, iar pernele sunt îmbrăcate în huse detașabile pentru o curățare ușoară.

  leagan de gradina din metal
  Balansoar de grădină Florentina cu trei locuri, eMAG, 599,02 lei

  Găsești o opțiune asemănătoare cu preț mai accesibil la eMAG. Modelul Florentina are tot trei locuri și este gri închis. Copertina poate fi înclinată, ca să-ți asiguri umbra indiferent de poziția soarelui pe cer. Iar suportul leagănului are o protecție antiderapantă din cauciuc care îi asigură stabilitate și siguranță în timpul folosirii.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 12 leagăne de curte pentru seri de primăvară relaxante afară