DESIGN INTERIOR

6 modele de dulapuri vintage pentru orice buget

  În amenajări interioare, stilul vintage rămâne unul dintre cele mai apreciate. Elementele caracteristice sunt piesele de mobilier din lemn masiv, completate de cele tapițate. Imprimeurile, în special cele florale, se regăsesc atât pe scaune, fotolii și canapele, cât și pe pereți sau diverse accesorii decorative. Îți prezentăm câteva exemple de dulapuri vintage, care pot fi amplasate atât în living, cât și în dormitor, în funcție de preferințe și nevoie.

  Înainte să îți arătăm modelele disponibile în câteva magazine online de la noi, te sfătuim să cauți piese de mobilier vintage în magazinele de specialitate, dar și la târguri de mobilă. În final, cu puțin noroc, poți să găsești adevărate comori și în magazinele second hand care comercializează mobilier și decorațiuni pentru casă. Până atunci, iată câteva modele pe care le poți cumpăra online.

  1. Dulap Aurelie One

  dulap aurelie one
  Dulăpior Aurelie One, Vivre, 2.099 lei

  Această comodă  poate fi amplasată atât în dormitor, cât și în living. Datorită modelului și culorilor neutre, își poate găsi locul cu ușurință în orice locuință amenajată în stil clasic, tradițional, vintage sau shabby chic.

  2. Dulap Bloomy

  dulapuri vintage Bloomy
  Dulăpior Bloomy, Vivre, 769 lei

  Următorul pe lista noastră este un dulap de dimensiuni mici, care poate înlocui cu succes și o noptieră. Dacă ai un dormitor de dimensiuni mari, poți integra două astfel de dulapuri, pe care să le amplasezi în lateralele patului. Dar acest model poate fi folosit și în amenajarea livingului.

  3. Dulap din lemn

  dulapuri vintage din lemn
  Dulap din lemn, The Home, 7.425 lei

  De la comode și dulapuri de dimensiuni mici trecem la unul pe care îl poți folosi pentru depozitarea hainelor. La fel ca exemplele de mai sus, și acesta poate fi amplasat în orice încăpere din casă, în funcție de nevoi.

  4. Dulap din lemn de molid

  dulapuri vintage molid
  Dulap din lemn de molid, The Home, 1.836 lei

  Pentru dormitoarele de dimensiuni mici, modelele de dulapuri vintage cu două uși reprezintă cea mai bună opțiune. Acest model are și de un sertar pe care îl poți folosi pentru depozitarea accesoriilor.

  5. Dulap pentru dormitor Armand

  dulap pentru dormitor Armand
  Dulap Armand, Retro Boutique, 2.477 lei

  Mobilierul în stil vintage nu trebuie să aibă neapărat un imprimeu floral, în special dacă ai ales să decorezi pereții cu tapet. xemplul de mai sus este ideal atât pentru o încăpere amenajată în stil vintage, cât și pentru una modernă.

  6. Dulap din lemn exotic Old Boat

  dulap din lemn exotic Old Boat
  Dulap din lemn exotic Old Boat, Retro Boutique, 4.509 lei

  În final, am selectat un dulap cu un aspect de-a dreptul deosebit. Este un model practic și foarte spațios, astfel că îl poți amplasa în dormitor pentru a depozita atât haine și accesorii, dar își poate găsi locul și în living.

  Dacă stilul vintage este preferatul tău, iată și câteva modele de birouri vintage pentru toate gusturile.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  6 modele de dulapuri vintage pentru orice buget