DESIGN INTERIOR

Câteva modele de birouri vintage pentru toate gusturile

  Acest articol nu este dedicat doar iubitorilor de birouri vintage, ci tuturor celor care își doresc să spargă gheața și să adopte o piesă de mobilier aparte. Un singur obiect cu aspect vintage poate schimba aerul întregii locuințe. Indiferent de trendurile de design interior care vin și pleacă, acest stil va rămâne întotdeauna în vogă, prin rafinamentul cu care piesele de mobilier vintage sunt lucrate.

  Te invităm la un tur virtual printre cele mai interesante modele de birouri vintage, potrivite tuturor gusturilor. În final, alegerea îți aparține.

  Birou vintage din panouri aglomerate de lemn

  birouri vintage mobexpert
  Birou GALLA, magazin Mobexpert, 1.225 lei

  Începem turul în forță cu un birou realizat din lemn, în linii clasice și decorat cu detalii elegante. Grație corpurilor generoase de depozitare, poate ține cu succes locul unui spațiu de lucru complet. Ți-ai imaginat deja cum ar arăta în living-ul tău?

  Birou vintage din lemn masiv de pin

  birouri vintage the home
  Birou vintage din lemn de pin, magazin The Home, 1.584 lei

  Designul acestui birou din lemn masiv te va face să simți nostalgia vremurilor trecute. Textura lemnului de pin are un aspect ușor nefinisat și aduce în casa ta farmecul unei piese de mobilier lucrată manual.

  Birou auriu din lemn

  birouri vintage aurii
  Măsuță vintage GOLD, magazin DecoDepot, 2.190 lei

  Dacă vrei să te bucuri de o piesă de mobilier deosebită, te poți orienta către un birou cu un finisaj în nuanțe metalice. Este vorba despre o masă realizată din lemn, cu accente aurii și dotată cu sertar, care ține locul unui birou rafinat. Sofisticată și în același timp clasică. O combinație câștigătoare.

  Birouri vintage în stil clasic, din lemn masiv

  birouri vintage windsor
  Birou vintage în stil Windsor, magazin Retro Boutique, 2.790 lei

  Uite un birou vintage care poate deveni piesa de mobilier centrală din orice încăpere. Blatul și cele două corpuri din lemn masiv sunt încadrate de o ornamentație ce imită colonadele clădirilor în stil clasic. În plus, contra cost, îl poți comanda cu finisaj antichizat.

  birou starmore
  Birou Starmore, magazin Mobexpert, 2.112 lei

  Îți plac piesele de mobilier industriale, realizate în linii foarte simple și texturi calitative? În acest caz, biroul Starmore se pliază perfect pe gusturile tale. Combinația din lemn de nuc și metal are un farmec aparte și conferă rezistență biroului.

  birou antichizat
  Birou antichizat din lemn mindi, magazin The Home, 1.979 lei

  Încheiem turul cu modele de birouri vintage cu cel care ne-a făcut cel mai mult cu ochiul, datorită aspectului care oferă impresia de uzură. O astfel de piesă de mobilier antichizată poate fi vedeta incontestabilă într-o amenajare.

  Acum că am pășit împreună printre atâtea birouri vintage, alege-l pe cel care crezi că s-ar potrivi în locuința ta.

  Foto: Mobexpert

  *Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Câteva modele de birouri vintage pentru toate gusturile