DIY

DIY: cum să faci un ceas de perete dintr-un suport de farfurii, pentru o casă eco friendly

  Sunt zeci de tutoriale pe Pinterest și Instagram cu modele de ceasuri de perete pe care le poți crea de la zero. Am vrut să testăm dacă ce apare pe internet se aplică și în viața reală, și uite ce ne-a ieșit.

  Modelul ales are un nivel minim de dificultate și poate fi realizat în cel mult zece minute. Ai nevoie de un suport de farfurie, de un mecanism de ceas (disponibil în magazinele de crafturi) și de o foarfecă.

  ceas de perete

  Noi am folosit un suport rotund din plastic, dar mai indicat ar fi să te orientezi către un material ceva mai rigid, bambus sau iută. Va sta mai bine pe perete. Practic, tot ce trebuie să faci este să decupezi mijlocul suportului de farfurie și să fixezi mecanismul ceasului. Introduci bateria și cam asta e tot. Cel mai probabil nu o să ai nevoie de agățători, curele sau alte sisteme de prindere, pentru că mecanismul ceasului este prevăzut cu un sistem de fixare pe perete.

  Poți experimenta cu diverse texturi, dimensiuni, culori. Până la urmă, principalul avantaj al proiectelor DIY este că poți să adaptezi totul în funcție de stilul tău și al casei tale.

  ceas de perete

  În loc de suport de farfurie, poți folosi o tavă rotundă de bambus, un suport de plută sau chiar un tocător de lemn. Cel mai probabil, însă, vei avea nevoie de echipament special ca să perforezi materialul și să montezi apoi mecanismul de ceas.

  Astfel de proiecte nu doar că îți stimulează creativitatea, dar te și ajută să protejezi mediul înconjurător prin implementarea conceptului de reciclare creativă.

  ceas de perete

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  DIY: cum să faci un ceas de perete dintr-un suport de farfurii, pentru o casă ...