DESIGN INTERIOR

8 conturi de Instagram care te vor convinge să folosești mai multă culoare în casa ta

  Spune-mi ce conturi de Instagram urmărești ca să îți spun câtă culoare ai în casă. De câteva ori pe săptămână te uiți la unul dintre pereții casei și ți-l imaginezi vopsit într-o culoare puternică, dar nu îți vine să și cumperi o găleată de vopsea? Ai nevoie doar de puțină inspirație și o nouă perspectivă asupra culorilor. Îți aduc mai multă culoare în feed-ul de Instagram, cu opt conturi dintre cele mai năstrușnice, poate te conving să faci marele pas.

  Oricât de mult îți place rozul aprins, de exemplu, nu e ușor să iei decizia că vopsești un întreg perete în culoarea asta. Pentru unii dintre noi poate fi greu și cu roz pal. Dar dacă visezi de mai mult timp să comiți o nebunie colorată în casă și ai nevoie de inspirație și de idei jucăușe care să-ți dea o perspectivă nouă asupra culorilor, dă follow măcar câtorva dintre conturile de Instagram din lista de mai jos.

   

  1. Hot pink Pineapples

  https://www.instagram.com/p/B8h9KuLhCeo/

  Hot Pink Pineapples este contul lui Cyn, o tipă din California care își documentează viața, amenajarea și proiectele DIY din casă. Totul este cu și despre culori: roz, roșu, verde mentă, sigur vei găsi ceva care să te inspire.

  2. Hol Fox

  https://www.instagram.com/p/B8R-vU8gLM-/

  Mii și mii de fursecuri colorate. De toate formele și mărimile, în orice nuanță pastel posibilă. După ce îi dai follow există trei posibilități: fie te apuci de gătit dulciuri, fie îți vopsești toată casa în pastel, fie îți vei dori să umpli pereții cu prăjituri colorate. Dar vorbim deja despre altceva.  P.S: formele de fursecuri le găsești pe contul de Etsy.

  3. Pantone

  https://www.instagram.com/p/B8_n0KsAF1W/

  Dacă nu ai auzit până acum de Pantone, trebuie să știi că din 1963 reprezintă autoritatea globală pentru comunicarea și inspirația culorilor. Este unul dintre cele opt conturi de Instagram pentru inspirație musai de urmărit dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce este nou în materie de culori și combinații inedite.

  P.S.: Culoarea anului 2020 este albastru clasic, o nuanță elegantă, dar în același timp versatilă în amenajările interioare.

  4. Sarah Caligiuri

  https://www.instagram.com/p/B9E8ZQRHMWC/

  Sarah locuiește tot în California, iar profilul ei de Instagram e un tur al casa ei pline de decorațiuni, culori, detalii boho, artă accesibilă ca preț și piese vintage de mobilier. Poate nu vrei să-ți vopsești un perete, dar te gândești să aduci culoare în casă prin mobilă și decorațiuni. Atunci dă-i follow și salvează-ți postările din care poți fura idei.

  5. Mădălina Andronic

  https://www.instagram.com/p/B7v0VfUB9-y/

  Dacă îți dorești să aduci un pic de bine și frumos în casă, dacă îți dorești culoare și artă, caută și cumpără ilustrații. Printre ilustratorii români care folosesc multă culoare e Mădălina Andronic.  Dă-i follow și nu vei rezista tentației de a cumpăra măcar una dintre creațiile ei.

  6. Aww.sam

  https://www.instagram.com/p/B1pdPBXp-0n/

  Când te gândeai că bucătăria luminoasă, pastelată și perfectă nu există, apare această amenajare ca o bomboană fondantă care te va inspira maxim. Sam Ushiro trăiește și respiră culoare, iar contul ei de Instagram e perfect pentru a căuta inspirație. Ia câte puțin din fiecare element de amenajare pe care îl vezi în casa ei și crează-ți propriul plan.

  7. Chaya TeaHouse

  https://www.instagram.com/p/B6Tf8gTJN5d/

  Pentru un pic de inspirație locală, Chaya TeaHouse este locul ideal. Fiecare încăpere a ceainăriei are câte o tematică diferită, fiecare preparat are câte o culoare unică, poți să iei câte ceva din fiecare și să aplici în casa ta.

  8. Kailochic

  https://www.instagram.com/p/B3exs9qp3mn/

  Kara locuiește în Texas și are două pasiuni: proiectele DIY și culorile. Vei găsi multe proiecte care te vor inspira în amenajarea casei tale – de la vopsitul pereților, elemente decorative, până la idei pentru o mai bună organizarea a spațiului.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  8 conturi de Instagram care te vor convinge să folosești mai multă culoare î...