DESIGN INTERIOR

Shopping: 10 covoare de bucătărie pentru orice tip de buget

  Ești printre cei cărora nu le place o podea goală în bucătărie și nu ți-e teamă de pete? Venim cu zece covoare de bucătărie, din toate tipurile de material și la toate prețurile, din care să alegi.

  Bucătăria e un spațiu cu trafic intens, cu abur, mirosuri, risc de pete și alte accidente, în care cei mai mulți aleg să pună doar gresie pe jos. Asta înseamnă că nu te poți uita la niște covoare de bucătărie care să meargă perfect cu amenajarea ta, poate să și cumperi unul și să faci spațiul mai cozy?

  Covoare din fibră naturală

  Covor din rafie, 279 lei, Zarahome.com

  Un covor din fibre naturale, împletit din fire de rafie și iută, cu protecție antiderapantă. Nu-l spăla cu apă sau curăța cu substanțe din comerț, căci îl poți deteriora iremediabil. Apelează la sau măcar întreabă un specialist înainte. Are dimensiuni de 150×70 centimetri și merge grozav cu mobilier în nuanțe calde.

  Covor din iută, 921 lei, The Home

  O variantă și mai calitativă, un covor țesut exclusiv din iută și în dimensiuni mult mai generoase: 230×160 centimetri. Merge într-o bucătărie mai mare, care are nevoie de puțină culoare și textură.

  Covoare în dungi

  Traversă în dungi, 391 lei, Somproduct.ro

  Mereu actuale, dungile dau profunzime unui spațiu și, în funcție de cum le folosești, măresc vizual o încăpere. Mai mult o traversă decât un covor, are o dimensiune de 80×240 centimetri și merge într-o bucătărie lungă și îngustă.

  Covor Stockholm, 1.299 lei, Ikea

  Pentru un spațiu mai generos și o amenajare cu accent pe materiale naturale și durabile, există covorul Stockholm de la Ikea. E și o piesă statement, de aici și prețul, căci e lucrat manual în India și este realizat din lână plus bumbac.

  Impresie de ceramică mediteraneană

  Covor cubic, 69 lei, The Home

  Îți dorești o bucătărie în nuanțele mediteraneene alb-albastru, cu un pic de Grecia în ea? O poți obține și prin piese de accent, cum ar fi covorul cubic de la The Home. Print de inspirație mediteraneană, din polipropilenă, și dimensiuni minime de 70×140 centimetri.

  Covor de bucătărie, 179 lei, Vivre.ro

  Modelul Vivre are un pattern mai complex și dimensiuni mai generoase, de 80×200 centimetri, iar materialul de pe verso este antiderapant. Îl poți folosi și într-o amenajare cu tente romantice.

  Să fie fructe!

  Covor rotund, 78 lei, Bonlavie.ro 

  Imprimeurile cu fructe te binedispun în orice context. Iar acest model de covor rotund, cu imaginea exotica a unui ananas, se potrivește cel mai bine pe o podea albă sau pe o gresie deschisă la culoare.

  Covor imprimat, 179 lei, Vivre.ro

  Felii de pepene și de kiwi, frunze și culori plăcute, de vară, asta îți propune Vivre pentru o bucătărie colorată. Covorul e din poliester și antiderapant, are o dimensiune generoasă de 80X200 centimetri.

  Covoare cu slogan

  Covor, 75 lei, Bonlavie.ro

  „Bucătărie mea, regulile mele!”. Este un slogan cât se poate de corect, căci nu te pui cu bucătarul. Covorul rotund de 100 centimetri din poliamidă poate fi decorațiunea simpatică dintr-o bucătărie amenajată clasic.

  Covor colorat, 179 lei, Vivre.ro

  Covorul Vivre are dimensiuni de 80X200 centimetri, e din poliester, cu material antiderapant pe verso. Dacă vrei și mesaj, și culoare, el e alesul.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 covoare de bucătărie pentru orice tip de buget