LIFE

Designerii de interior îți spun ce conturi de Instagram urmăresc ca să se inspire pentru stilul boho

  Urmărim zilnic Instagram și Pinterest, dar am vrut să primim inspirație direct de la sursă: designerii și arhitecții de interior. I-am întrebat ce conturi boho de Instagram urmăresc, pentru că e unul dintre stilurile de amenajare cele mai populare în social media. 

  Patru arhitecți și designeri de interior au umblat prin propriile conturi de Instagram și îți zic pe cine urmăresc ei ca să se inspire pentru amenajările boho și de ce. 

    1. Thishouse5000

    

   View this post on Instagram

    

   A post shared by Elena (@thishouse5000)

   Arhitecta Katalin Csíki, de la Studio 11, deschide lista cu contul unui influencer din Toronto. Elena, autoarea galeriei, își prezintă propria casă în aproape 400 de postări, iar fanii stilului boho se pot delecta cu toate elementele genului, de la abundența materialelor naturale până la plante suspendate și mobilier în nuanțe pământii.

   2. Bohemiandecor

    

   View this post on Instagram

    

   A post shared by BOHEMIAN DECOR (@bohemiandecor)

   Tot Katalin adaugă în lista de conturi de Instagram galeria unui curator pasionat de stilul boho. Cu peste 4000 de postări, cu greu te desprinzi de imaginile frumoase cu încăperi boeme, obiecte artistice și chiar și aranjamente tematice realizate în natură. Găsești sursa fiecărei imagini în descriere, pentru mai multe detalii.

   3. Hkliving

  1. Brandul internațional recomandat de Katalin nu vinde doar produse boho, dar poți regăși pe pagina lor o mulțime de idei bune și pentru acest stil. Iar dacă te îndrăgosteșți iremediabil de un obiect, vestea bună e că o parte din produsele lor sunt distribuite și în România.

   4. Home.and.spirit


   Universul alb al Erikai i-a cucerit pe Traian și pe Corina Mihalache, de la Studio Caro. Decorațiunile din ratan, accesoriile din lemn, scara ornamentală, leagănul cu ciucuri, plantele suspendate și ornamentele din macrame sunt doar câteva dintre elementele stilului boho pe care le poți descoperi în casa Erikăi.

   5. Rachelkathleenhome


   Tot propria amenajare este și subiectul celui de-al doilea cont propus de arhitecții de la Studio Caro. Cu doar 165 de postări, Rachel a adunat peste 24.000 de urmăritori. Pe lângă aranjamentele stilizate surprinse în poze și filtrul ce uniformizează toate postările, Rachel salvează în highlights etape ale amenajării, de unde își cumpără diferite decorațiuni și ce schimbări mai face prin casă. 

   6. Vanillapalmdesigns

  2. Vanilla Palm Designs e contul lui Bijour, fotografă și stilist de interior, și are o estetică bazată pe alb și diferite nuanțe de bej. Are poze de ansamblu, detalii faine și proiecte DIY care par ireale. 
  3. 7. Arianna_danielson

    

   View this post on Instagram

    

   A post shared by Ari (@arianna_danielson)

   Recomandarea Gabrielei Borlescu de la Gabrielle Interior Design aduce multă culoare în listă, printr-o galerie în care accentele boho se integrează subtil într-un stil predominant vintage, dar fascinant. Excentricitatea stilului Ariannei Danielson transformă fiecare postare într-un spectacol.

   8. Bohoandnordic

    

   View this post on Instagram

    

   A post shared by ραυ ♡ (@bohoandnordic)

   Stilul boho și stilul nordic se îmbină echilibrat pe contul propus de Gabriela. Cu toate că textele sunt în întregime în germană, estetica primitoare va fi suficientă pentru a te determina să te reîntorci pe contul autoarei de origine asiatică. (Oricum, poți folosi opțiunea de translate)

   9. Hippie.tribe

    

   View this post on Instagram

    

   A post shared by Hippie Tribe 🌸 (@hippie.tribe)

   Beatrice Marta, de la Something we design, urmărește contul Hippie Tribe, ale cărui postări îmbină cadre din amenajări cu natură și inspiră un vibe plăcut, care se intensifică pe măsură ce dai scroll prin contul ce a adunat deja peste 460 000 de followeri.

   10. Leafandlolo

    

   View this post on Instagram

    

   A post shared by Lindsay | Leaf + Lolo (@leafandlolo)

   Stilistul de interior din San Francisco are un cont ca o grădină tropicală digitală. Oriunde te uiți sunt plante. Și încheiem lista cu această favorită a lui Beatrice, convinși că după ce vei arunca o privire prin galeria ei, sigur o să-ți mai cumperi și tu o plantă.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Designerii de interior îți spun ce conturi de Instagram urmăresc ca să se in...