LIFE

Concurs pentru iubitorii de animale: dacă ai un câine sau o pisică, află cum poți câștiga aspiratorul vertical Samsung Be Spoke Jet

publicat pe 21 mart. 2023

  Samsung și pentruanimale.roprimul petshop online din România cu o vechime de 16 ani în piața de pet care, își propun să aducă în prim-plan poveștile oamenilor alături de prietenii lor patrupezi, dar și unele dintre cele mai prietenoase produse și servicii Samsung pentru animale. Cum? Printr-un concurs foarte simpatic la care te poți înscrie până pe 14 aprilie. 

  Cele două branduri vor să descopere cine sunt cele mai năzdrăvane animale de companie: câinii sau pisicile? Posesorii de câini sau pisici sunt astfel încurajați să posteze pe contul lor de Instagram o imagine sau un video care relevă cea mai mare năzdrăvănie făcută de animalele lor de companie. 

  Ca să te inscrii în concurs trebuie să postezi o fotografie sau un video, să dai tag @Samsung România și @pentruanimale.ro și să folosești #SamsungxPentruanimale și #BespokeCat sau #BespokeDog, în funcție de prietenul patruped.

  concurs samsung

  În cadrul concursului, prin tragere la sorți, vor fi acordate:

  • premii săptămânale: 6 vouchere oferite de pentruanimale.ro: 1x 150 lei | 2x 100 lei | 3x 50 lei
  • premiul cel mare: un aspirator din gama Bespoke Jet™

  În contextul în care cererea pentru tehnologia prietenoasă cu animelele de companie este în continuă creștere, Samsung Electronics își propune să aducă o parte dintre soluțiile sale inovatoare mai aproape de proprietarii de animale de companie din România. 

  Potrivit studiului PetLiving 2022, aproape două treimi (63%) dintre respondenți consideră că animalele lor de companie le influențează deciziile privind stilul de viață și achizițiile pe care le fac. Astfel, 52% consideră că a lua în considerare nevoile proprietarilor de animale ar trebui să fie un standard atunci când vine vorba de dispozitive sau aparate în casele inteligente. La studiu au participat 6501 de stâpâni de animale din șase țări.

  Un trai fericit și sănătos pentru animale și oameni deopotrivă

  Pentru a crea cele mai bune experiențe pentru clienții săi, Samsung și-a unit forțele cu pentruanimale.ro, o companie românească fondată din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare. 

  Samsung și pentruanimale.ro au în comun dorința de a schimba viața animalelor de companie și a proprietarilor lor deopotrivă, prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal (și implicit, ale fiecărei gospodării) și oferirea resurselor de care proprietarii au nevoie pentru a adresa aceste nevoi. 

  Mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate în studiul PetLiving 2022 consideră că tehnologia poate contribui la bunăstarea animalelor de companie (56%), la menținerea lor active (56%), la îmbunătățirea sănătății (52%) și la reducerea anxietății de separare (52%). 

  „Prin această colaborare, am urmărit să atingem două aspecte importante. Primul pas a fost  transpunerea tehnologiei pet-friendly în beneficii concrete pentru  iubitorii de animale. Continuăm cu dezvoltarea unei ocazii de interacțiune cu proprietarii de animale de companie, prin care să asigurăm o comunicare directă între ei și brand. Astfel, am deschis un dialog cu posesorii de animale și i-am provocat să interacționeze direct cu noi pe Social Media”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung România & Bulgaria.

  ,,Valorile comune legate de asigurarea unei vieți mai bune pentru animalele de companie, care au devenit membrii activi ai familiei, ne determină să considerăm acest parteneriat un pas înainte în atingerea obiectivului de a crea o societate mai bună”, menționează Ana-Maria Morar, fondatoarea pentruanimale.ro.

  Curățenie impecabilă, până la ultimul fir de păr

  concurs animale de companie

  Produsul vedetă al parteneriatului este aspiratorul vertical Samsung Bespoke Jet™, cu 10 ani garanție la motorul Digital Inverter. Aspiratorul este gândit în mod special în jurul nevoilor reale pe care le au proprietarii de animale în fiecare zi. 

  Tehnologia Samsung gândită pentru animalele de companie se regăsește și în alte produse, cum ar fi aspiratorul robot Jet Bot AI+ care poate reda, într-un mod securizat, imagini video din interiorul casei atunci când prietenul patruped rămâne acasă, folosind camera frontală și funcția Remote Monitoring.

  În același timp, siguranța animalelor de companie este prioritară pentru proprietari, iar cu ajutorul Galaxy SmartTags, care pot fi prinse de zgarda animalului de companie, proprietarii își pot localiza cu ușurință patrupedele, folosindu-se de smartphone și de platforma SmartThings. 

  Concursul se desfășoară până pe 14 aprilie. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de concurs.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Concurs pentru iubitorii de animale: dacă ai un câine sau o pisică, află cum...