Sponsored

Concurs: Lovedeco și Delta Studio îți fac casa mai frumoasă

publicat pe 07 sept. 2020

  Ai o locuință frumoasă, în care te simți bine și vrei să te mândrești cu ea? Arată-ne-o și nouă și poți câștiga o piesă de mobilier sau un corp de iluminat de la Delta Studio. Uite cum te poți înscrie în concurs.

  UPDATE: concursul s-a încheiat. Află aici câștigătorii!

  Ca să-ți fie mai #bineacasă, ne-am propus să contribuim și noi, în parteneriat cu Delta Studio, cu o piesă de mobilier fancy sau un corp de iluminat care va ieși în evidență în orice amenajare. Ca să participi, trebuie doar să ne trimiți câteva fotografii din locuința ta și ai șansa să câștigi unul dintre următoarele premii.

  5 premii gata să-ți completeze amenajarea

  Delta Studio pune la dispoziție un set de măsuțe de Cafea Delia II, un fotoliu Light Grey, un scaun Gray, un lampadar Claire și un pendul Leila. Fiecare obiect își va găsi o nouă casă în urma concursului. Redacția Lovedeco va alege cinci câștigători – cele mai frumoase case – la care vor merge cele cinci premii.

  Cum participi la concurs

  Înscrierile la concurs se fac în perioada 7 septembrie 2020 – 7 octombrie 2020. Ca să te înscrii, trimite-ne un mail cu subiectul „CONCURS LOVEDECO” pe adresa [email protected] care să conțină următoarele:

  • Minimum trei fotografii cadru larg făcute la tine acasă (ideal, câte una din fiecare cameră);
  • Numele și prenumele;
  • Un număr de telefon la care te putem contacta;
  • Orașul în care se află locuința;
  • Ce tip de locuință este (casă sau apartament, câte camere)
  • Stilul amenajării.

  Nu uita să consulți termenii și condițiile concursului, ca să te asiguri că participarea ta este validă. Redacția Lovedeco va alege cei cinci câștigători, pe care îi vom anunța la 19 octombrie 2020. Aceștia vor fi aleși în funcție de cât de bine redau un anumit stil de design interior, în funcție de felul în care au îmbinat elementele din casă și de armonia estetică și cromatică pe care au creat-o în locuință. În plus, chiar dacă numai primele cinci locuri câștigă și produsele Delta Studio, redacția Lovedeco va contacta proprietarii (sau chiriașii) celor mai interesante case pentru a realiza cu ei articole de tip tur de casă.

  Tips&tricks pentru fotografiile de concurs

  Ca să îți iasă cât mai bine fotografiile pentru înscriere, ține cont de câteva sfaturi de la departamentul video Lovedeco:

  • Alege unghiuri largi. Așa se înțelege mai bine cum este organizată camera și cum arată amenajarea în întregul ei.
  • Fă poza clară. Dacă ai, folosește un trepied, ca să scoți imagini cât mai drepte și clare. El te va ajuta să scoți și unghiuri mai bune când fotografiezi arhitectura unei camere.
  • Fă poza cât mai dreaptă. Nu ai un trepied sau nu folosești un aparat DSLR? Nicio problemă. Încearcă să ții smart phone-ul cât mai drept și paralel cu peretele atunci când fotografiezi.
  • Urmărește să ai lumină naturală, pe cât posibil. Pozele tale vor arăta mai curat și vei obține mai ușor echilibrul albului în imagine. Cu lumină naturală, nici umbrele nu vor ieși ciudat.
  • Folosește un singur tip de lumină într-o poză. Nu amesteca diferite temperaturi și tipuri de lumină în aceeași poză – vei observa că fotografiile tale vor arăta mult mai natural.
  • Ce să ascunzi? Toaleta, dezordinea și firele. Nu e nevoie ca pozele să semene cu un shooting de revistă, dar încearcă să nu pui în centru televizorul. Ascunde firele acolo unde găsești, mută laptopul și încărcătoarele de telefon. Nu uita să te poziționezi în afara oglinzilor sau a oricăror suprafețe de reflexie.

  Spor la fotografiat, așteptăm e-mail-ul tău!

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Concurs: Lovedeco și Delta Studio îți fac casa mai frumoasă