Sponsored

Concursul Lovedeco x Delta Studio s-a încheiat, iată câștigătorii

  Luna trecută te-am provocat să ne trimiți fotografii din locuința ta, pentru șansa de a câștiga o piesă de mobilier sau un corp de iluminat, într-un concurs organizat de Lovedeco și Delta Studio. Iată lista cu câștigători și locuințele care vor face casă bună pentru unul dintre premiile puse la bătaie.

  Înscrierile la concurs s-au făcut în perioada 7 septembrie 2020 – 7 octombrie 2020, timp în care pe adresa de mail Lovedeco au venit 67 înscrieri cu amenajări care mai de care mai cozy. Am primit atât de multe case frumoase, încât ne-a fost greu să alegem numai cinci câștigători din toate înscrierile. Așa că despre multe dintre ele vei citi în secțiunea „Tururi de case” în curând, indiferent dacă au fost premiate în concurs sau nu.

  Am căutat în casele pe care le-am desemnat câștigătoare amenajări personale, coerente din punct de vedere al stilului, dar și cu detalii care nu țin neapărat de principiile de design interior, ci de o plăcere a celor care locuiesc acolo. Am vrut să vedem și alegeri îndrăznețe, și soluții funcționale. Fără alte adăugiri, iată cele cinci preferate.

  Câștigătorii concursului Lovedeco x Delta Studio

  castigatori concurs lovedeco aura poenariu
  Locuința Aurei Poenariu este amenajată în stil french cottage, cu influențe scandinave

  Prima pe lista de câștigători este Aura Poenariu, care locuiește într-un apartament cu trei camere din București. Și-a amenajat cuibul într-un stil french cottage, cu influențe scandinave, iar ei îi revine fotoliul Light Grey.

  irina lazia concurs lovedeco
  Irina Lazia și-a amenajat locuința cu nuanțe saturate și accente aurii

  Setul de măsuțe de cafea Delia II merge către Irina Lazia, al cărei apartament cu trei camere din Constanța e amenajat în stil eclectic contemporan.

  stefania nedelea concurs lovedeco delta studio
  Living și zonă de dining delimitate cromatic în locuința Ștefaniei Nedelea

  Următoarea pe lista de câștigători la concurs este Ștefania Nedelea, pentru care echipa Lovedeco a ales lampadarul Claire 2. Apartamentul ei din București are două camere și l-a amenajat în stil eclectic.

  casa ramona hategan concurs
  Ramona Hategan locuiește într-o casă tip tiny house

  Lampa suspendată Leila 2 îi revine Ramonei Hategan, care locuiește într-o locuință de tip tiny house în Brașov, amenajată în stil minimalist-scandinav. Are aproximativ 30 metri pătrați și o singură cameră cu dormitor „suspendat” deasupra zonei de living, iar de proiectul și amenajarea ei s-au ocupat, în procent de 80-90%, Ramona și partenerul ei, din materiale second hand, recuperate, reciclate.

  castigatori concurs lovedeco sonia titei
  Rusticul și industrialul fac echipă bună în locuința Soniei Titei

  Iar câștigătoarea scaunului Gray Velvet este Sonia Titei, care s-a înscris cu amenajarea casei ei din Selimbar, Sibiu, în care a îmbinat industriale, scandinave și rustice.

  Cei cinci câștigători la concurs vor fi contactați de echipa Lovedeco în vederea revendicării premiilor, dar și în vederea realizării articolelor de tip tur de casă. Mulțumim tuturor cititorilor care au trimis fotografii cu locuințele lor și vom reveni cu o propunere de tur de casă către autorii celor mai frumoase amenajări primite.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Concursul Lovedeco x Delta Studio s-a încheiat, iată câștigătorii