LIFE

5 cazări tradiționale cu vedere la mare în Turcia, care te vor face să renunți la all inclusive

publicat pe 15 aug. 2021

  După ce ți-am prezentat niște cazări foarte simpatice în Grecia și Bulgaria, azi te trimitem în Turcia. Poate o iei în considerare dacă nu ai mai fost până acum pentru că este și aproape și are plaje superbe. Și nu, nu te trimitem la all inclusive!

  Am vrut să renunțăm la ideea de all inclusive, atât de populară în vacanțele turcești, și am căutat pe platforma Airbnb case tradiționale, vechi sau noi, pe care le poți închiria direct de la proprietari și-n care să te simți răsfățat ca un sultan sau o cadână. Musai cu terasă sau c-o priveliște demențială asupra mării.

  Te invităm să alegi sau să te inspiri din cele cinci opțiuni pentru o vacanță în Turcia, pentru toate gusturile.

  1. Cazare Turcia: casă cu terasă imensă și vedere la mare

  Marmaris

  Este tot ce-ți poți dori de la o locuință provizorie de vacanță. O terasă luminoasă și cu priveliște asupra mării cu apă turcoaz, decorată boem cu obiecte de mobilier viu colorate și cu flori exotice. De pe această terasă, situată la etajul trei al unei clădiri cu trei etaje, te poți bucura de priveliștea unică care domină întregul golf și te poți bucura de cine romantice, sub stele și la lumina lunii.

  Apartamentul are o suprafață de 115 metri pătrați, acoperiș din lemn, trei dormitoare separate și două băi complet renovate. Poți să te răcorești și să faci grătar la umbra pomilor fructiferi din curtea casei, iar la plajă ajungi în cinci minute.

  Preț: 922 lei/noapte/6 persoane

  2. Casă rustică din piatră

  Demre, Antalya

  Proprietarii o descriu ca fiind o locuință în stil peșteră. Ba mai mult, aceștia plusează și susțin că ar putea fi casa visurilor tale. Are și un nume, Medusa. Posibil să fie așa, mai ales dacă te gândești la răcoarea cu care te poate răsplăti în zilele caniculare, astfel încât să nu fie nevoie de aer condiționat.

  Această casă inedită, fără pereți și doar cu geamuri până-n podea, este situată în vârful unul deal și are o panoramă extraordinară asupra superbei insulițe Kekova. Pe lângă priveliștea extraordinară, Medusa îți oferă și o piscină privată săpată în piatră, cadă cu jacuzzi, grădină răcoroasă, un dormitor, o baie și o bucătărie echipată cu de toate.

  Preț: 728 lei/noapte/2 persoane

  3. Căsuță în copac cu vedere la mare

  Kaș, Antalya

  O căsuță în copac în mijlocul naturii, într-un sat boem de pescari. Ce alt loc mai liniștit și zen ți-ai putea dori pentru vacanța ta altfel din Turcia? Să privești stelele chiar din mijlocul patului, să te trezești în ciripit de păsărele, să faci baie outdoor, cu ochii la apa turcoaz a mării. Să fii una cu natura, fără să duci nici lipsa confortului, cam asta îți promite micuța proprietate din Kaș.

  Micul dejun mediteranean, cu produse organice din grădina proprietarilor, sau vizionarea apusului de soare în timp ce bei un pahar de vin pe mica terasă privată pot fi cele mai memorabile momente ale vacanței tale în Turcia.

  Preț: 737 lei/noapte/2 persoane

  4. Casă în centrul orașului cu view superb

  Kușadasi

  Ce ți se propune aici? O locuință tipic turcească, în centrul orașului Kușadası, la două minute de mers pe jos de oriunde, inclusiv de mare, și cu o terasă cu vedere magnifică. De fapt, terasa cochet amenajată este locul în care vei vrea să îți petreci majoritatea timpului, dacă alegi această cazare.

  Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă și sigură din Kușadasi, plină de cafenele, baruri și restaurante. Locuința dispune de un living luminos, un dormitor, o baie și o bucătărie complet echipată, cu toate elementele esențiale pentru gătit.

  Preț: 306 lei/noapte/4 persoane

  Apartament elegant și central

  Bodrum

  Dacă iubești culorile și apreciezi locuințele decorate cu gust, te vei simți ca acasă în această locuință cochetă de la malul Mării Egee. Apartamentul se află la 50-100 de metri de străzile cu magazine, supermarketuri, piața locală de fructe și legume, restaurante și cafenele și la cinci minute cu mașina de cea mai apropiată plajă.

  Spațiul dispune de un living amenajat superb, un dormitor, o baie futuristă și o mică curte exterioară, cu o fațadă a casei vopsită în alb și albastru.

  Preț: 491 lei/noapte/4 persoane

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  5 cazări tradiționale cu vedere la mare în Turcia, care te vor face să renun...