Imobiliare

7 conturi de Instagram unde găsești case de vis în care ai putea să te muți

  Pentru visători, pentru cei cărora le place să-și imagineze că se mută într-un sat liniștit din sudul Franței, pentru cei care au nevoie de motivație să pună bani deoparte, există câteva conturi ce publică constant case de vis de prin toată lumea.

  De când cu pandemia, trăitul la bloc nu mai pare tocmai optim. Dacă simți nevoia să te muți într-un loc cu grădină, curte, un foișor simpatic, poate chiar și un lac undeva în apropiere, te invităm să dai follow pe Instagram conturilor de mai jos. Așa vei descoperi o mulțime de case de vis de prin toată lumea și vei avea surpriza că unele sunt chiar mai ieftine decât casele de la noi.

  1. Cheap Old Houses

  @cheapoldhouses e probabil unul dintre primele conturi cu case de vis apărute pe Instagram și unul dintre cele mai populare. Are peste 1,5 milioane de urmăritori și 3,794 postări, adică peste 3,700 de locuințe frumoase din Statele Unite ale Americii, dar și din țări precum Spania, Italia sau Norvegia. Cele mai multe au poze și din interior, așa că poți visa la cum le-ai amenaja dacă ar fi ale tale cât e ziua de lungă.

  2. Cheap Property Eu

  @cheappropertyeu postează imagini cu „proprietăți unice și accesibile care îți vor îndeplini visurile europene”. Are peste 140.000 urmăritori și puțin peste 400 case de vis postate, însă contul este în creștere. Dacă-i dai follow, vei vedea aproape zilnic în feed locuințe din orașe precum Veliko Turnovo, Bulgaria, Budapesta, Ungaria, Galicano, Italia, Myrsini, Grecia.

  3. Cheap Nordic Houses

  În cazul în care visul tău se petrece, mai degrabă, în zone cu veri mai blânde, @cheapnordichouses este contul pe care trebuie să-l urmărești. Postează des locuințe din țări precum Norvegia, Suedia, Danemarca sau Finlanda, unele la prețuri de apartament în București, altele la preț de casă nouă pe Valea Prahovei.

  4. Cheap Italian Dream Homes

  Pregătește-te să dai scroll ore întregi, căci pe contul @cheapitaliandreamhomes vei găsi o mulțime de case de vis în zone superbe din Italia cum ar fi Florența sau Sicilia. Toate cele postate au prețuri sub 100.000 euro, iar unele costă chiar mai puțin decât o garsonieră decentă în Cluj. Așa că intră doar dacă te-ai pregătit emoțional înainte, căci vei vrea să te muți imediat. Noi te-am avertizat!

  5. My Cheap Italian Home

  Dacă nu-ți ajunge doza de case de vis italienești de pe contul de mai sus, poți să urmărești și @mycheapitalianhome. La fel, toate casele publicate au prețuri sub 100.000 euro, deci nu par intangibile și te vor inspira să-ți pui bani în pușculiță. Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter-ul din bio, ca să primești săptămânal noi proprietăți de vânzare pe mail.

  6. Cheap Houses in France

  Un cont la început de drum, @cheahousesinfrance are numai 5,734 de urmăritori și deocamdată abia 110 postări, însă merită urmărit. Majoritatea caselor publicate se află în zone rurale din Franța, cu vegetație bogată și prețuri mai mult sau mai puțin accesibile. Așa-i că te tentează să-ți cumperi o astfel de casă de vacanță?

  7. Cheap Houses Japan

  Dacă te visezi pe tărâmuri asiatice, atunci vei vrea să urmărești contul @cheaphousesjapan. Unele locuințe au prețuri peste 100.000 dolari, însă altele nu se ridică nici măcar la 10.000. Dacă ai niște bani puși deoparte, însă nu-ți ajung să-ți cumperi o locuință în România, mai ai nevoie doar de câteva bilete de avion și-ți cumperi casă de vacanță în Japonia.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 conturi de Instagram unde găsești case de vis în care ai putea să te muți