LIFE

7 idei de întâlniri romantice acasă pentru Valentine’s Day, Dragobete sau fiecare zi

  Februarie e cunoscută drept luna iubirii. Pe 14 avem Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților – o sărbătoare popularizată de americani -, iar ziua de 24 este mai mult sau mai puțin cunoscută drept Dragobetele, o sărbătoare tradițională românească. Dacă vrei să faci ceva intim și drăgut, avem șapte idei de întâlniri romantice pe care le poți face la tine acasă oricând. Iubirea n-are nevoie de o zi anume ca să fie celebrată, nu-i așa?

  Nu am putut omite întâlnirile la micul dejun, prânz sau cină, fiindcă știm ce efecte de fericire are o mâncare bună asupra unui om. Și de puțină ciocolată sau brânză fine te poți bucura oricând. Nici seara de board games sau de cocktails nu lipsește, iar pentru puțină creativitate, am lăsat și o idee de proiect DIY care merge realizat în doi. Iar dacă

  P.S: dacă primești flori în perioada aceasta, să știi că le poți transforma, înainte să se usuce, în niște decorațiuni tare faine pentru casa ta.

  1. Pregătește un fondue de ciocolată sau brânză

  Se zice că dragostea trece prin stomac și, la drept vorbind, cine nu iubește ciocolata? O seară cu fondue fin de ciocolată și fructe este poate tot ce ai nevoie pentru o întâlnire în doi, acasă. Nu trebuie să vă limitați doar la ciocolată, bineînțeles. Dacă sunteți fani brânză, acesta poate fi folosit la fel de ușor și la cină. Ai nevoie doar de-un set special și de fructe sau bunătăți sărate care să meargă cu brânza topită.

  2. Transformă casa într-un centru SPA

  Câteva lumânări, măști de față, o spumă de baie frumos mirositoare și casa ta se poate transforma într-un adevărat centru SPA. O zi obișnuită poate deveni una de îngrijire pentru tine și partenerul tău dacă ai și accesoriile potrivite la îndemână. Un set cu perii potrivite pentru SPA este un must pentru astfel de zile.

  3. Seară în doi cu board games

  Cât timp a trecut de când te-ai jucat ultima oară împreună cu partenerul tău un board game? Dacă vă place să vă petrceți timpul așa, alege jocuri ce pot fi jucate în doi, ca de exemplu Scrabble, Nume de cod sau Monopoly. Poți crea un colț cozy cu perne decorative și pături pufoase în care să vă instalați și să petreceți timp împreună.

  4. Organizează o seară de cocktails

  Dacă până acum comandai băuturile favorite când mergeai în oraș, ce ai spune ca anul acesta să le pregătești chiar tu, acasă? Ai nevoie doar de un shaker și niște pahare potrivite pentru un Martini demențial sau pentru orice altă băutură preferi. Pune toate ingredientele în shaker, mixează de câteva ori, apoi toarnă amestecul în pahare și decorează-le cu măsline verzi sau fructe.

  5. Pregătește un mic dejun fabulous

  Cine nu iubește micul dejun la pat? Trezește-te înaintea partenerului tău și surprinde-l cu această rețetă de Croissant French Toast cu Nutella. Pentru a o face nu ai nevoie de prea multe accesorii. Poți să folosești o tavă de copt, din ceramică, pe care să o pui la cuptor, iar pentru servire poți să te folosești de niște farfurii simple, într-o nuanță neutră și o măsuță pentru mic-dejun, numai bună pentru pat.

  6. Creează un tablou cu suveniruri și amintiri din vacanțe

  Sigur și voi aveți multe amintiri, bilete de avion, de la concerte sau de la obiectivele turistice, poze ori chiar mici suveniruri din vacanțele în care ați fost. Ca să nu le mai țineți ascunse într-un sertar, puteți realiza un tablou tip scrapbook, în care să adaugați tot ceea ce vă este drag din fiecare vacanță. Aveți nevoie doar de o ramă potrivită pentru locul în care doriți să o agățați, o foarfecă, lipici, câteva ore libere și multă imaginație. La final vă veți bucura de o întâlnire reușită, dar și de un element decorativ personalizat pentru casa voastră.

  7. Pregătește o masă cu brânzeturi și un vin bun

  Un platou de brânzeturi, cu fructe, nuci, și un pahar de vin, pot fi singurele lucruri de care aveți nevoie pentru o întâlnire romantică, în doi. Puteți improviza chiar un mic joc: fiecare aduce câteva tipuri de brânzeturi, cât mai diferite, iar partenerul trebuie să ghicească ce fel de sortimente sunt.

  În ceea ce privește accesoriile, pentru a pregăti această masă ai nevoie doar de un platou din ceramică sau din piatră, niște pahare de vin, câteva sfeșnice cu lumânări și o față de masă, simplă, realizată dintr-un material natural.

  Iar dacă petreci Valentine’s singură, un singur cuvânt avem pentru tine. De fapt, un cuvând și un hashtag. Răsfăț și #selflove.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  7 idei de întâlniri romantice acasă pentru Valentine’s Day, Dragobete s...