SHOPPING

Tempini aduce brandul britanic de lux Timothy Oulton în România

  Odată cu relansarea brandului printr-un eveniment de amploare la Timișoara, Tempini, cunoscut pentru mobilierul său de lux, aduce în România colecțiile Timothy Oulton – un alt brand de design interior premium, îndrăgit de celebrități internaționale precum Beyonce, Kendall Jenner sau actorul Hugh Jackman, care și-au decorat casa cu piese statement create de brandul britanic.

  Timothy Oulton și-a câștigat celebritatea la nivel mondial datorită abordării originale a designului, a reînterpretării detaliilor și a atenției cu care materialele naturale sunt manufacturate. Iar după ce Tempini a lansat galeriile Timothy Oulton la Milano, în epicentrul designului interior mondial – în cartierul Brera și pe cea din Ibiza, a venit rândul României să atragă cunoscătorii din domeniu, fără să fie nevoie să călătorească în diverse colțuri ale lumii. 

  tempini romania
  Galeria Tempini din Timișoara se întinde pe o suprafață de 2000 metri pătrați

   Conceptul Timothy Oulton nu este de a-ți umple casa cu mobilă, ci cu amintiri. Este vorba despre povești, pentru că acestea ne aduc împreună, ne apropie de cei dragi, de membrii familiei, de prieteni. Și facem asta într-un stil foarte britanic”, spune Stevie Kim, Global POG Manager al Timothy Oulton.

  tempini românia
  Tempini spune povestea fiecărui brand expus în galerie

  În noua galerie Tempini din Timișoara, pe lângă piesele Timothy Oulton, poți vedea live și colecțiile exclusiviste ale brandurilor Antonio Lupi, Gessi, DeCastelli, Falper, FuoriFormato, alături de piesele semnate de Florim, Flaminia sau IB Rubineterrie. 

  Prin aceste colecții, Tempini își propune să pună România în topul designului european și mondial.

  Noua galerie Tempini este mai mult decât un concept, este un stil de viață, pe care dorim să-l aducem în România, începând din Timișoara și în curând și în București  și apoi în toată țara. Vorbim despre Timothy Oulton – unul dintre puținele branduri exclusiviste care apelează la toate simțurile atunci când interacționezi cu o piesă de-a lor, ceea ce le face cu adevărat speciale. România are nevoie de un asemenea standard, este pregătită cultural și economic să pășească la nivelul campionilor, în ceea ce privește designul interior”, adaugă Gigi Nacev, CEO Tempini.

  Poți vedea colecțiile expuse în galeria Tempini din Timișoara, care se întinde pe 2000 de metri pătrați. Spațiul a fost regândit în totalitate de designerul de interior Mihai Caraghiaur, reamenajarea a durat aproximativ opt luni, iar rezultatul spune povestea fiecărui brand.

  Tempini România
  Designerul Mihai Caraghiaur a reamenajat galeria Tempini din Timișoara

  Dacă nu ajungi prea curând la Timișoara, poți faci o vizită galeriei Tempini din București, de pe Strada Frumoasă 19.  

   

  ​​

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Tempini aduce brandul britanic de lux Timothy Oulton în România