LIFE

9 spectacole, concerte și party-uri care s-au mutat în online în perioada de autoizolare

  Din cauza epidemiei de coronavirus, România a intrat în carantină totală la 25 martie. Asta înseamnă că nu ne mai putem aduna în cluburi, în săli de teatru sau de concerte. Din fericire, multe dintre aceste forme de entertainment s-au adaptat situației, așa că îți pun la dispoziție spectacole online, pe care le poți urmări gratuit sau contracost, în unele cazuri.

  Iată câteva instituții și cluburi care și-au mutat activitatea pe Facebook în perioada asta. Poți urmări spectacole online din confortul propriei case, dintr-un fotoliu hygge ultra cozy și cu un bol cu popcorn în brațe.

  Teatru: spectacole online

  1. Teatrul Regina Maria

  Teatrul Regina Maria din Oradea a anunțat că va transmite pe pagina de Facebook filmări integrale ale mai multor spectacole, momente de poezie și informații despre istoria teatrului din Oradea. De exemplu, pentru sâmbătă, 28 martie, la ora 19, este programată să fie difuzată piesa „Zbor deasupra unui cuib de cuci” https://www.facebook.com/events/495402137793365/

  2. unteatru

  Și unteatru s-a alăturat mișcării #stămacasă și a început să difuzeze live spectacolele din repertoriu. Sâmbătă, 28 martie, la ora 19, este programată piesa de teatru „Conu’ Leonida față cu reacțiunea”. Pentru a urmări piesele, trebuie să îți cumperi bilet și să urmezi indicațiile din „ghidul de spectator” publicat pe pagina de Facebook unteatru.

  3. Teatrul Național Timișoara

  Teatrul Național Timișoara a anunțat că va publica spectacole integrale pe canalul de Youtube în fiecare miercuri, vineri și duminică de la ora 20.00.

  4. Teatrul Toma Caragiu

  Teatrul Toma Caragiu din Ploiești a făcut un întreg de program de piese de teatru pe care le difuzează online, pe pagina de Facebook, în perioada 20-29 martie.

  Spectacole de operă și concerte online

  5. Opera Vision

  Comisia Europeană în România a publicat, pe pagina de Facebook, o listă cu spectacole de operă care pot fi urmărite gratuit, din confortul casei tale. Ele sunt înregistrate integral și publicate pe site-ul Opera Vision.

  6. Opera Națională București

  Și Opera Națională București a lansat un program numit „Seri de Operă Online” în cadrul căruia va difuza spectacole înregistrate pe pagina de Facebook.

  7. Festivalul George Enescu

  Festivalul George Enescu a fost și el mutat în online în perioada aceasta. Mai multe înregistrări ale unor concerte au fost publicate pe site-ul festivalenescu.ro și pot fi urmărite gratuit, însă donațiile sunt deschise, dacă vrei să-i sprijini pe organizatori. Tot pe site este afișat și un program unde poți vedea care sunt următoarele concerte care vor fi publicate.

  Party-uri live pe Facebook

  8. Club Guesthouse

  Clubul Guesthouse din București difuzează patru ore de muzică live sâmbătă, 28 martie, începând cu ora 21.00. Mixul este realizat de Dragoș Ilici și Kozo.

  9. Funky Lounge Herăstrău

  Și Funky Lounge Herăstrău organizează un pary live. Evenimentul Live #pelac pentru #acasă are loc sâmbătă, 28 martie, de la ora 17 până la ora 19. Albwho, Manda și Adrien vor pune muzică live pe pagina de Facebook a clubului.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  9 spectacole, concerte și party-uri care s-au mutat în online în perioada de ...