SHOPPING

SomProduct a deschis la Cluj cel mai mare magazin din România, unde găsești atât mobilier premium, cât și piese la prețuri accesibile

  SomProduct a deschis cel mai mare magazin de mobilier și decorațiuni al său, la 12 kilometri de Cluj-Napoca, în incinta CTPark din Florești. Magazinul are o suprafață generoasă, de 2500 metri pătrați, în care vei găsi branduri internaționale cunoscute, mobilier premium, dar și piese mass-market la prețuri accesibile.

  De la mobilier mass-market, la piese de zeci de mii de euro

  magazin cluj somproduct
  Cele mai vândute produse SomProduct sunt saltelele

  De la paturi la 700 lei, la altele de câteva zeci de mii de euro. Unul dintre produsele vedetă este salteaua Couture Lounge (Baby Camel) din gama Luxury care, împreună cu patul, are un preț de 40.000 euro. Face parte din portofoliul brandului Treca, este confecționată din produse 100% naturale: baby camel, mătase, are un sistem de suspensie premium și broderie realizată exclusiv manual.

  toaster smeg dolce&gabbana
  Toaster SMEG în colaborare cu Dolce&Gabbana

  În cel mai mare magazin SomProduct poți vedea ultimele colecții SMEG, cum ar fi cea colaborare cu Dolce&Gabbana, dar și decorațiuni din lut realizate cu dibăcie de artiști români.

  Peste 90.000 de piese de mobilier & decorațiuni în magazinul online

  magazin somproduct floresti
  Magazinul se întinde pe 2500 mp și este situat lângă depozitul SomPoduct, care are 10.000 mp

  În industria Home&Deco se resimte o mare nevoie a clienților de a avea contact multisenzorial cu produsele pe care le vor integra în locuință, mai ales atunci când vine vorba de mobilier greu.

  „În 2018 am început cu un depozit de aproximativ 2200 metri pătrați la Baia Mare, un an mai târziu ne-am relocat la Cluj într-un spațiu de 5500 metri pătrați, iar astăzi activăm în peste 10.000 metri pătrați”, spune Sergiu Cadar, fondatorul SomProduct. Acesta precizează că are în vedere deschiderea de magazine în mai multe orașe din România și își propune ca SomProduct să devină cel mai mare brand Home&Deco din România în următorii trei-cinci ani, cu peste 500.000 clienți pe an.

  magazin somproduct lansare
  SomProduct are propria firmă de curierat

  somproduct.ro are peste 90.000 de articole Home&Deco inserate în magazinul online și își propune, pe termen mediu și lung, să reușească o livrare rapidă, în 24 de ore, a 95% din produsele aflate în stoc. Cele mai vândute produse fac parte din categoria pieselor de mobilier greu.

  Pornind de la experința din ultimul deceniu în ceea ce privește livrarea de mobilier voluminos, SomProduct a pus bazele companiei de curierat SMP Courier, în cadrul grupului SomProduct, specializată pe transportul cu două persoane, direct la client în casă.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  SomProduct a deschis la Cluj cel mai mare magazin din România, unde găsești a...