LIFE

Shopping: 5 modele de măsuțe pentru living din lemn și metal

  Măsuțe pentru living: din lemn, din sticlă sau din fier, înalte sau joase, spectaculoase sau minimaliste. Când începi să cauți e greu să te mai oprești și să iei o decizie. Tocmai de aceea le împărțim pe categorii și îți dăm idei pentru fiecare. Ne oprim acum la cele din lemn și metal.

  Dacă și tu simți că lipsește ceva din amenajarea living-ului tău, cu siguranță rezolvarea stă într-o măsuță de cafea. Poți opta pentru o una clasică de cafea sau poți alege una cu un design inedit, ce îți va schimba radical vibe-ul locului. Uită-te pe lista cu măsuțe pentru living deosebite pe care le-am selectat pentru tine și alege-ți favorita.

  1. Masă Merlin

  masuțe - living - deosebite
  Masă de cafea; Retroboutique; 1,036 Lei

  Datorită structurii inedite din cercuri metalice, această masă cu siguranță va fi punctul principal de atracție din living. Cadrul este negru, realizat din metal, blatul din MDF furniruit de culoarea fagului, iar întreaga structură este bine realizată astfel încât să asigure stabilitate mesei. Pentru a pune în evidență cât mai bine acest element, ai grijă ca mobilierul să fie cât mai simplu și minimalist.

  2. Masă din lemn de mango și fier

  măsuțe - living - deosebite - lemn
  Masă din lemn de mango; The Home; 1,110 Lei

  Această masă din lemn de mango și fier trebuie să își găsească un loc în living-ul tău, căci este minimalistă și versatilă. Forma îți permite s-o muți în funcție de nevoie, fără să ocupe mult spațiu. Iar combinația între lemn și fier negru funcționează în mai multe stiluri de amenajare.

  3. Masă din lemn de tec cu metal

  masute living masute cafea

  Ce poate fi mai frumos decât o masă din lemn care arată ca un trunchi de copac? O masă care pare mică, dar e încăpătoare și de efect. Lemnul de tec din care e făcută e sculptat manual, iar asta se vede și se simte.

  4. Masă pentru living Shellmond

  măsuțe - living - mobexpert
  Masă de accent; Mobexpert; 997 Lei

  Dacă și tu ai multe brizbrizuri, reviste, ori lucruri mici pe care le ții în living, dar mereu le dai dispărute, rezolvă problema cu o masă compartimentată. Cum adică? Adică acest model are un interior cu cu compartimente de organizare peste care vine un capac transparent din sticlă. Structura mesei este realizată din lemn și metal, cu o cromatică în nuanțe de gri vintage și negru.

  5. Masă pliabilă cu tavă

  măsuțe - living - deosebite - pliantă
  Masă pliabilă; Zara Home; 449 Lei

  Dacă spațiul nu îți permite să ai mereu o măsuță pentru living, dar totuși ai nevoie de una atunci când îți vin prietenii în vizită, acest model pliabil, dar chic, te scoate din impas. Nu este din plastic, așa cum sunt majoritatea meselor pliabile, ci are o structură din fier, vopsită în auriu, iar blatul este, de fapt, o tavă din lemn. Vine cu un săculeț ajustabil din bumbac în care o poți depozita fără probleme.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 5 modele de măsuțe pentru living din lemn și metal