DESIGN INTERIOR

Shopping: 10 obiecte de mobilier din noul catalog IKEA 2021 de care ne-am îndrăgostit

  Pe 19 august 2020, IKEA a lansat ediția digitală a Catalogului 2021. 228 de pagini pline de soluții, sfaturi, produse noi și accesibile, dar și idei de amenajări din noile tendințe. Am răsfoit și noi catalogul și am selectat zece obiecte de mobilier pe care ni le-am comanda imediat.

  Pentru că fiecare încăpere dintr-o casă merită să primească aceeași atenție, în rândurile de mai jos am ales câteva corpuri de mobilier pentru living, dormitor, bucătărie, baie și hol, astfel încât să alegi ce este mai potrivit pentru spațiul tău.

  1. Obiecte de mobilier pentru living

  Ansamblu pentru depozitare din bambus

  obiecte_de_mobilier_ratan_IKEA
  Ansamblu depozitare Ivar; 775 lei; IKEA

  În loc să alegi obiecte de mobilier încărcate, optează pentru un ansamblu cu depozitare din pin și bambus. Culoarea naturală a lemnului și designul simplu se vor integra perfect într-o amenajare în stil minimalist.

  Bambusul natural oferă un aspect călduros locuinței, iar pe lângă asta, e și un material rezistent de care te vei bucura mult timp de acum încolo. Iar pentru a ușura întreținerea, îl poți trata cu ulei, ceară sau cu un lac special.

  Fotoliu din ratan pentru living cozy

  fotoliu_ratan_obiecte_mobilier_IKEA
  Fotoliu Buskbo; 599 lei; IKEA

  Ce ai spune dacă ți-ai forma în living un colț cozy în care să citești sau să-ți bei cafeaua în fiecare dimineață? Fotoliul din ratan este potrivit pentru încăperile luminoase și vopsite într-o paleta de culori calde. Datorită design-ului aerisit, fotoliul nu va încărca camera: e realizat în totalitate din ratan, vopsit cu lac transparent pe bază de acrilic, iar din acest motiv este și foarte ușor de întreținut: doar îl ștergi cu o cârpă curată și umedă.

  2. Obiecte de mobilier pentru dormitor

  Noptieră pentru pat

  obiect_mobilier_noptiera_IKEA
  Noptieră Lierskogen ; 169 lei; IKEA

  Dacă și tu ești o persoană care ține pe lângă pat câteva cărți pentru citit, o cremă, un pahar cu apă sau încărcătorul pentru telefon, această noptieră s-ar putea să ți se potrivească perfect. Piciorul noptierei este format din trei secțiuni tubulare de diferite lungimi, așa că îi poți adapta înălțimea în funcție de patul tău. În plus, te bucuri și de un spațiu pentru depozitare în care îți poți pune toate cele necesare. Corpul de mobilier este realizat din MDF și este acoperit cu o vopsea pe bază de acril.

  Comodă pentru haine Nordli

  comodă_haine_dormitor_IKEA
  Comodă cu 8 sertare Nordili; 1,667 lei; IKEA

  În funcție de nevoile și spațiul disponibil la tine în camera, poți asambla comoda Nordli așa cum îți place – lată, joasă sau la diferite înălțimi. Culoarea albă și aspectul modern o fac ușor de asortat cu alte piese de mobilier din încăpere. Bara susține aproape 26 de haine pe umerașe, sertarul mic susține aproximativ cinci perechi de pantaloni împăturiți sau zece tricouri, iar în sertarul mare încap în jur de zece perechi de pantaloni sau 20 de tricouri.

  Este important de menționat că mobilierul trebuie fixat pe perete, deoarece există riscul de a se răsturna.

  3. Obiecte de mobilier pentru bucătărie

  Masă extensibilă pentru bucătărie

  masa_extensibila_IKEA
  Masă extensibilă 4-8 locuri Ronninge; 999 lei; IKEA

  O masă extensibilă este numai bună pentru momentele în care îi inviți pe cei mai buni prieteni la tine. Masa RONNINGE are de la patru până la opt locuri și are un mecanism simplu și rapid pe care îl poți folosi fără nevoie de ajutor. Blatul mesei este din pal și este acoperit cu un lac nuanțat și unul transparent pe bază de acril. Pentru îngrijire, șterge-o cu o cârpă înmuiată în detergent, apoi cu o cârpă curată.

  Mobilier de bucătărie colorat

  obiecte_de_mobilier_bucatarie_IKEA
  Corp de mobilier Enhet; 1,912 lei; IKEA

  Dacă ai o bucătărie îngustă, acest mobilier se va potrivi perfect în spațiul tău. Articolele IKEA din categoria ENHET îți oferă o combinație pentru depozitarea deschisă și închisă, astfel încât să ai spațiu și pentru gătit, dar și pentru a organiza lucrurile. Cadrele suspendate și deschise folosesc eficient spațiul deasupra chiuvetei și a blatului. Acolo poți agăța ustensilele și articolele de masă pe care le utilizezi frecvent, iar în cadrul de bază deschis poți depozita diverse boluri sau electrocasnice. În plus, combinația de alb cu roșu e chic și va da personalitate întregului spațiu.

  4. Obiecte de mobilier pentru hol

  Oglindă din ratan

  oglinda_hol_IKEA
  Oglindă cadru ratan Opphem; 139,90 lei; IKEA

  Holul este poate cea mai importantă încăpere, deoarece este primul spațiu pe care cineva îl vede atunci când pășește în casa ta. Acordă o atenție deosebită atât mobilierului, cât și obiectelor decorative de aici.

  Oglinda cu cadru din ratan e potrivită pentru spațiile luminoase și vopsite în culori cât mai calde. Are dimensiuni generoase de 54 centimetri lățime pe 77 centimetri înălțime și poate fi întreținută foarte ușor – sticla trebuie curățată cu o cârpă înmuiată în soluție de curățat geamuri, iar cadrul poate fi șters de praf cu o cârpă curată.

   

  Bancă cu spațiu de depozitare

  obiecte_de_mobilier_hol_IKEA
  Bancă hol; 269 lei; IKEA

  Te-ai gândit că un singur obiect de mobilier te poate ajuta să păstrezi lucrurile organizate în hol? Banca cu spațiu pentru depozitare de la IKEA poate fi soluția ideală pentru a sta așezat atunci când te încalți, dar și pentru a ține perechile de încălțăminte aranjate. E ideală pentru spațiile mici, deoarece ușile glisante economisesc destul de mult spațiu.

  5. Obiecte de mobilier pentru baie

  Mobilier cu depozitare deschisă și închisă

  obiecte_de_mobilier_baie_IKEA
  Mobilier baie Enhet; 1,529.80 lei; IKEA

  Își dorești mai multe spații pentru depozitare și organizare în baie? Mobilierul ENHET/TVALLEN oferă o combinație pentru depozitarea deschisă și închisă, două oglinzi și mult spațiu pe blat pentru lucrurile pe care le folosești zilnic.

  Spațiile deschise pentru depozitare creează efectul de aerisire și nu vei simți că mobilierul va ocupa foarte mult din spațiu.

  Cărucior alb pentru depozitare

  carucior_depozitare_IKEA
  Cărucior depozitare Nissafors; 99,90 lei; IKEA

  Un cărucior pentru depozitare este ideal în orice încăpere. În cazul în care ai o baie mai îngustă și ai nevoie de un loc în care să-ți așezi prosoapele, produsele de îngrijire, poate chiar și o plantă decorativă, căruciorul IKEA NISSAFORS este potrivit deoarece are trei polițe și este ușor de folosit.

  Îl găsești disponibil pe trei culori: alb, negru și roșu – portocaliu.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 obiecte de mobilier din noul catalog IKEA 2021 de care ne-am îndr�...