SHOPPING

5 recipiente pentru condimente ca să ai o viață cu sare și piper

  Scapă de ambalajele inestetice, de mirodeniile vărsate în sertar și de zecile de minute petrecute căutând acel pliculeț cu oregano. Am selectat câteva recipiente pentru condimente care te vor ajuta să le organizezi mai bine și se vor integra armonios în decor.

  În general, condimentele se împart în două categorii: cele pe care le folosim aproape zilnic, cum ar fi sarea și piperul, și cele pe care le folosim doar la gătit, cum ar fi fulgii de chilli sau turmericul. Uneori, un sertar de mirodenii dezordonat te poate încurca în bucătărie – de la „am pus un condiment greșit în mâncare”, până la „de ce am mai cumpărat un plic de rozmarin dacă deja aveam trei?”.

  Uite câteva recipiente pentru condimente care, pe lângă faptul că te vor ajuta să le ții pe toate la locul lor, se vor potrivi atât în dulapurile din bucătărie, pe blatul de lucru, cât și pe frigider.

  1. Recipiente în formă de eprubetă

  recipiente condimente eprubetă
  Recipiente pentru condimente în formă de eprubete, Bonami, 231 lei

  Cine a spus că eprubetele trebuie să rămână în laborator? Bucătăria a devenit locul experimentelor, așa că acest set de 12 recipiente pentru condimente este potrivit pentru organizarea plicurilor cu mirodenii rătăcite prin sertare.

  2. Recipiente cu capac

  recipiente condimente
  Borcane pentru mirodenii RAJTAN, IKEA, 5,90 lei/4 recipiente

  Clasicele borcane IKEA sunt perfecte pentru a pune în ele mirodenii. Dacă spațiul îți permite, montează un raft din lemn, vopsește-l în culorile potrivite bucătăriei tale și bucură-te de un super element organizatoric și decorativ, chiar la tine acasă.

  3. Recipiente magnetice pentru condimente

  recipiente condimente
  Set de recipiente magnetice pentru condimente, Bonami, 104 lei

  Recipientele magnetice pentru condimente îți oferă libertatea să le pui acolo unde îți sunt mai la îndemână. Indiferent că le așezi pe plăcuța lor metalică, pe frigider sau realizezi chiar tu o placă metalică pe care vei putea lipi mai multe borcănașe, vei economisi spațiu, iar mirodeniile tale vor fi mult mai organizate.

  4. Suport rotativ pentru condimente

  recipient condimente
  Set condimente Lamart, e4home.ro, 105,99 lei/12 recipiente

  Cu 12 recipiente pentru condimente, acest suport rotativ din bambus se va integra perfect în bucătăria ta. Mai lipsesc doar condimentele preferate.

  5. Borcane reutilizabile

  T

  Cu siguranță ai prin casă borcane mari și mici  din sticlă de la sosurile de roșii, iaurturi, ori de la mâncarea de bebeluși, dacă te afli în acel moment al vieții. Ele pot deveni recipiente pentru condimente, așa că păstrează-le, umple-le cu mirodeniile potrivite, pune-le o etichetă simpatică și creează-ți în dulap propriul tău spațiu de depozitare pentru condimente.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Adrian
  Adrian
  4 years ago

  2-3 seturi de recipiente magnetice montate pe frigider este tot ce am avut nevoie. Le-am pus si cate o eticheta mia si am rezolvat problema. Suportul acela metalic cu care vin este dragut, dar ocupa destul de mult spatiu.

  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  5 recipiente pentru condimente ca să ai o viață cu sare și piper