Advertoriale

Profile decorative: tipuri și unde se pot folosi

  Tendințele în amenajari interioare s-au schimbat mult în ultimii ani, iar oamenii au devenit tot mai preocupați să transforme spațiul în care locuiesc în așa fel încât să răspundă nevoilor de confort și siguranță. Casele au devenit tot mai încăpătoare, iar elementele de design din ce în ce mai sofisticate.

  Pentru a ține pasul cu schimbările, industria materialelor de construcții a venit cu soluții decorative extrem de variate și pentru toate buzunarele.

  Adaugă farmec casei tale folosind profile decorative

  Profilele decorative sunt acele elemente folosite în amenajările interioare și exterioare pentru a crea detalii ornamentale pentru pereți, ferestre, uși sau fațadele clădirilor, precum și pentru a camufla țevile din casă, ori pentru a ascunde îmbinările între tavan și perete.

  Popularitatea acestor elemente arhitecturale este explicată prin varietatea de profile polistiren decorative. Folosite corect atât la interior, cât și la exterior, aceste finisaje pot să transforme complet aspectul unei case și să dea personalitate spațiului de locuit.

  Există mai multe tipuri de profile decorative, iar utilizarea lor poate varia în funcție de designul și scopul spațiului.

  Profilele decorative de exterior, soluții eficiente pentru finisarea unei clădiri

  Confecționate din materiale rezistente la intemperii, gama de profile polistiren de exterior completează fațada unei clădiri cu detalii arhitecturale fermecătoare, de la cele clasice și elegante, până la cele mai îndrăznețe.

  Ferestrele casei tale pot arăta spectaculos dacă le personalizezi cu ancadramente speciale pentru ferestre – solbancuri din polistiren montate la bază, sub glaf – un tip special de pervaz, rezistent și versatil, pe care îl poți vopsi în orice culoare dorești, cu vopsea specială de exterior.

  Ancadramentele ferestrelor sunt cadre definite, remarcabile prin simplitatea lor. Acestea pot fi decorate cu cheia de boltă, un element decorativ ușor de montat la exteriorul clădirii, pentru un efect deosebit.

  Profile decorative de interior care pot transforma radical orice încăpere

  La interior, un perete îmbrăcat integral cu profile polistiren interior și accente decorative se poate transforma într-un adevărat punct de atracție pentru casa ta.

  Pe tavan, scafele vor camufla perfect luminile led ce pot fi controlate vocal sau cu ajutorul unei aplicații pe telefon.

  Pentru un aspect sofisticat, casetele decorative și rozetele pentru plafon sunt alegerea perfectă pentru a înfrumuseța zona în jurul unui candelabru sau a unei lustre.

  Profilele decorative sunt ușor de aplicat pe pereți, tavane precum și pe alte suprafețe plane, ceea ce le face perfecte pentru orice spațiu. Fără excepție. Alegerea lor depinde în mare măsură de stilul în care vrei să îți amenajezi locuința, dar și de imaginație!

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Profile decorative: tipuri și unde se pot folosi