Advertoriale

Produse profesionale de manichiură care pot fi folosite și acasă

  O manichiură impecabilă nu este doar o declarație de stil, ci și o expresie a îngrijirii personale. Cu produsele profesionale de manichiură disponibile în industria cosmeticii, poți obține unghii cu aspect de salon chiar și în confortul casei tale. 

  Totuși, obținerea unei manichiuri profesionale necesită și atenție la detalii, răbdare și ceva practică. Dar până să începi să exersezi, ai nevoie, așa cum spuneam mai sus, de produsele potrivite. În rândurile ce urmează afli care sunt cele mai importante produse de manichiură pe care trebuie să le ai pentru a-ți face unghiile acasă.

  Oja Semi 3 în 1, un produs revoluționar 

  Oja semipermanentă a revoluționat lumea manichiurii, oferind o alternativă durabilă și strălucitoare la oja tradițională. Oja semi 3 în 1 vine în plus cu cu avantajul unei formule complete, care include bază, culoare și strat de luciu. Această oja este rezistentă la ciobire și are o durată mai lungă de menținere în comparație cu oja obișnuită. Folosirea acestei oje este ușoară și accesibilă chiar și pentru persoanele care nu sunt experte în manichiură.

  Cum folosești oja semi 3 în 1:

  • Pregătirea unghiei: Începe prin a curăța și a pregăti unghia, asigurându-te că este uscată și netedă.
  • Se aplică un strat de ojă semi 3 în 1 și se usucă 30 secunde la lampa LED sau 120 secunde la lampa UV. Opțional, dacă se dorește aplicarea în două straturi, dupa ce s-a polimerizat primul strat, se aplică cel de-al doilea și se polimerizează la fel ca și primul. Manichiura este gata! Ojele semi 3 în 1 nu necesită degresare cu cleaner.

  Unghii cu gel pentru o manichiură cu aspect profesional

  Gelul oferă rezistență și strălucire de lungă durată, fiind o alegere excelentă pentru o manichiură cu aspect profesional. Unghiile cu gel pot fi realizate acasă cu ajutorul kiturilor de unghii cu gel disponibile în industria manichiurii. Kit-urile includ toate produsele necesare pentru o manichiură completă, de la ustensile, până la geluri de bază, de construcție și de culoare, până la lămpi UV pentru uscare rapidă.

  Cum folosești gelul UV:

  • Pregătirea unghiei: Ca și în cazul ojei semi, pregătește unghia prin curățare și șlefuire ușoară.
  • Aplicarea gelului de bază: Aplică un strat subțire de gel de bază și usucă sub lampa UV.
  • Construcția unghiei: Aplică gel de construcție în straturi subțiri pentru a-ți modela unghia. Usucă sub lampa UV după fiecare strat.
  • Aplicarea culorii: Adaugă culoarea dorită de gel și usucă sub lampa UV.
  • Strat de luciu: Aplică gelul de luciu pentru un aspect strălucitor și pentru rezistență.

  Alte produse de manichiură esențiale

  Pe lângă oja semi și gelul UV, există și alte produse profesionale care pot ajuta la procesul de obținere a manichiurii dorite, acasă. Pensulele de detaliu, stickerele pentru unghii, uleiul pentru cuticule și balsamul hidratant sunt doar câteva dintre acestea.

  Desigur că persoanele care doresc să exerseze mai mult tehnica stilizării manichiurii acasă, pot să își achiziționeze și alte produse de manichiură, cum ar fi freza electrică. Cu ajutorul acesteia, nu doar că vor reuși curățarea cuticulelor într-un mod profesional (bineînțeles, cu puțină îndemânare și pricepere), dar vor și îndepărta materialele aplicate pe unghie mai ușor (oja semi sau gelul UV).

  Produsele profesionale de manichiură au transformat modul în care ne îngrijim unghiile. Cu ajutorul lor, obținerea unei manichiuri perfecte acasă a devenit mai ușoară ca niciodată. 

  Sursă foto: pexels.ro

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Produse profesionale de manichiură care pot fi folosite și acasă