CURĂȚENIE ȘI ORGANIZARE

Detergenții cu cele mai bune recenzii de pe Emag, pentru rufe, podele și mașini de spălat

  Îți dorești produse de curățenie cu care să mergi la sigur? Am ales detergenții cu cele mai multe recenzii bune pe Emag, de la oameni care i-au folosit regulat și garantează că sunt exact ce ai nevoie.

  Produse de curățenie eco, produse de curățenie profesionale, produse de curățenie lăudate prin reclame la TV, cine mai știe care e mai eficient în realitate. Ne-am gândit că cine să știe mai bine decât oamenii care le folosesc deja și care lasă recenzii online. Am dat o căutare pe emag.ro pentru detergenți de toate felurile și am citit recenzii până am putut alege cele mai populare produse de curățenie. Iată-le!

  Detergent pentru rufe

  Capsule Ariel All in One PODS Mountain Spring
  Capsule Ariel All in One PODS Mountain Spring

  Cele 52 de capsule dintr-o cutie sunt îndeajuns pentru 104 spălări, însă ceea ce le face speciale este designul unic, cu mai multe compartimente care păstrează ingredientele stabile și separate până la spălare, oferind o putere de curățare excepțional de concentrată. Ce poate face doar un singur POD? Curăță impecabil, îndepărtează petele, oferă strălucire hainelor, împrospătează, este eficient și la 30° C sau în spălare rapidă și se dizolvă complet în apă.

  Preț: 104 lei/ set 2×52 bucăți
  Scor 4,8 din 1606 reviewuri

  Balsam de rufe

  Lenor Spring Awakening
  Lenor Spring Awakening

  Cantitatea din acest recipient poate fi folosită pentru nu mai puțin de 96 de spălări, iar balsamul ajută la protejarea hainelor împotriva celor trei semne ale deteriorării. Este conceput să hrănească, să întărească și să ajute la întreținerea țesăturilor încă din prima zi, iar tehnologia Anti-Age3 previne deformarea, decolorarea și scămoșarea lor și le păstrează frumoase și proaspete mai mult timp. În plus, folosirea balsamului reduce apariția cutelor, ușurează călcatul, scurtează timpul necesar uscării și lasă hainele moi și confortabile. Aromele folosite sunt cele ale florilor de primăvară, cu note de patchouli natural și arome de cedru alb. După spălare, este garantată o prospețime care durează toată ziua.

  Preț: 23 lei/2,9 litri
  Scor 4.83 din 269 de reviewuri

  Detergent pentru mașina de spălat vase

  Fairy Platinum Plus
  Fairy Platinum Plus

  Cel mai puternic detergent de curățare pentru mașina de spălat vase de la Fairy oferă curățare impecabilă, fără pre clătire, timp de 13 spălări. Capsulele Fairy Platinum îndepărtează și cea mai încăpățânată grăsime și curăță filtrul. Cei care au folosit acest detergent susțin că au spălat fără probleme și caserolele de plastic pline de ulei din mâncarea gătită. Alții l-au folosit pentru performanța lui cu privire la paharele de sticlă și tacâmuri sau pentru faptul că nu mai este nevoie să se complice cu pre clătirea vaselor în chiuvetă, înainte de a le introduce în mașina de spălat.

  Preț: 31.99 lei
  Scor 4,87 din 336 de reviewuri

  Detergent manual pentru vase

  Fairy Professional Sensitive
  Fairy Professional Sensitive

  Recipientul cu gramaj mare este ideal pentru uz profesional. Cu formula sa activă și densă, Fairy îndepărtează eficient grăsimea, este puternic împotriva grăsimii și formează o spumă ce durează mult. În plus, are o formulă delicată, care protejează pielea mâinilor. Acest detergent este potrivit și pentru alte suprafețe, precum ferestre, oglinzi, mese și scaune. Elimină ușor chiar și grăsimea întărită de pe vase, pentru care este nevoie, de obicei, de înmuiere.

  Preț: 36 lei/ 5 litri
  Scor 4.76 din 63 de reviewuri

  Detergent pentru podele

  Detergent insecticid pentru pardoseli Sano Floor Plus
  Detergent insecticid pentru pardoseli Sano Floor Plus

  Detergentul insecticid Sano Floor Plus se folosește pentru orice tip de pardoseală, fie că vorbim de lemn, gresie, mamură sau linoleum. Nu doar curăță și igienizează, dar și parfumează și ține insectele la distanță, fără ca asta să însemne că el conține insecticid. După utilizarea detergentului, nu este necesară clătirea. Parfumul lui de mesteacăn durează mult timp după folosirea produsului, iar cei care l-au folosit depun mărturie că este eficient în curățarea pardoselii și ținerea departe a gândacilor.

  Preț: 22,99 lei/2 litri
  Scor 4,51 din 43 de reviewuri

  Detergent pentru suprafețe

  Dezinfectant pe bază de clor Cillit Bang Curățenie și igienă
  Dezinfectant pe bază de clor Cillit Bang Curățenie și igienă

  Dezinfectantul pe bază de clor omoară 99.9% dintre bacteriile testate. Deoarece formulele care conțin doar înălbitor dezinfectează, dar nu îndepărtează toate petele, a fost dezvoltat Cillit Bang Înălbitor cu super putere de curățare. Formula să îmbină înălbitorul cu agenți de curățare, iar rezultatele sunt promițătoare. Înălbitorul distruge bacteriile în câteva minute, iar agenții de curățare elimină petele cele mai persistente. Produsul are o formulă puternică, îmbogățită cu agenți de curățare surfactanți, pentru a elimina cât mai eficient murdăria de pe suprafețele din baie.
  Preț: 14,98 lei/750 ml
  Scor 4,82 din 68 de reviewuri

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Detergenții cu cele mai bune recenzii de pe Emag, pentru rufe, podele și mași...