Unsplash
CURĂȚENIE ȘI ORGANIZARE

4 lucruri care îți aglomerează sufrageria

  O sufragerie dezordonată obosește și te încarcă negativ atunci când ajungi acasă, după lucru. Iată câteva lucruri cărora să le acorzi atenție. 

  Acasă e oaza ta de liniște și relaxare, în care te întâlnești cu prietenii, te odihnești sau să te încarci după o zi obositoare. O sufragerie dezordonată poate fi un factor stresant care te va face să te simți alienată în propria casă, scrie Apartment Therapy.

  Dacă ai sufrageria încărcată, sunt detalii pe care le poți rezolva

  Cabluri la vedere

  ascunde cablurile
  Există soluții discrete pentru ascunderea cablurilor din casă.

  Pentru cabluri care atârnă din perete, încearcă canalele protectoare în aceeași culoare cu peretele. Dacă apartamentul este al tău și te simți mai ambițiosă, poți să-ți ascunzi cablurile în interiorul peretelui.

  Dacă nu poți să-ți ascunzi total cablurile de la sistemul audio, există moduri prin care pot arăta mai puțin deranjant. Folosește mâneci pentru managementul cablurilor ca să aduni și acoperi toate cablurile care merg în aceeași direcție sau cutii ca să le camuflezi ca într-un hub. 

  Dacă ai mai multe încărcătoare împrăștiate prin cameră, încearcă un multi-încărcător cu mai multe porturi, ca să fie toate în același loc și să arate organizat.

  Perne șifonate

  aglomerare sufragerie perne
  Pernele decorative pot încărca spațiul dacă nu ai grijă să fie aranjate.

  Poate părea ciudat, dar pernele dezumflate și șifonate dau spațiului un look obosit și indiferent. Bate puțin canapeaua ca să pară mai vioaie și îmbrățișează pernele înainte să le pui unde vrei să fie.

  Dacă au nevoie de mai multă îngrijire, un aparat de răzuire a scamelor poate face minuni, iar lucrurile vor arăta ca și cum ar fi noi.

  Mărunțișuri fără loc

  organizare decoratiuni sufragerie
  Stabilește un spațiu pentru mărunțișurile care pot ajunge peste tot.

  De cele mai multe ori, obiectele mici puse pe o suprafață mare pot arăta deranjant. Gândește-te la cât de bine arată baia când îți pui loțiunile și cosmeticele pe o tavă drăguță în loc să fie împrăștiate peste tot. Fie că alegi tăvi, coșuri sau le pui undeva închise, dacă-ți strângi obiectele mici spațiul tău va arăta mai organizat.

  Prea multe bibelouri

  aglomerare sufragerie bibelouri
  Câte bibelouri sunt prea multe bibelouri?

  Prea multe bibelouri și obiecte decorative încarcă chiar și o sufragerie impecabilă. Încearcă să le grupezi pe colecții sau să alegi pe care să le expui pe rafturi.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  4 lucruri care îți aglomerează sufrageria