Sponsored

3 obiecte pentru bucătărie care îmbină funcționalitatea cu designul desăvârșit (P)

  Aspectul este detaliul care face diferența între un obiect premium, care aduce valoare estetică unui spațiu și unul ales la întâmplare, strict pentru utilitatea lui. Îi poți spune chiar „je ne sais quoi” sau îi poți spune, simplu, design de produs. Iar el se regăsește în orice, de la bateria lavoarului, până la cuptor, dacă vorbim despre amenajarea unei bucătării.

  Îți facem cunoștință cu două obiecte sanitare și o colecție de cuptoare Franke care au fost premiate datorită designului sofisticat și performanțelor lor tehnologice la Premiile Red Dot Design Awards 2021, al căror juriu premiază anual proiecte ale producătorilor și designerilor din întreaga lume.

  Bateriile inovatoare Icon și Lift

  baterie icon franke
  Bateria Icon de la Franke aduce stilul contemporan în orice bucătărie

  Icon este o baterie în stil contemporan cu design inovator, un echilibru perfect între estetică inspirată din natură și funcționalitate. Este disponibilă în două versiuni: fie cu duș cu jet dublu, fie pivotantă, ca să poți alege varianta cea mai potrivită pentru bucătăria și nevoile tale. Un alt lucru pe care îl poți alege când cumperi o astfel de baterie este finisajul. Poți opta pentru crom, inox sau negru mat.

  Designul său este unul ergonomic, gândit să reinterpreteze un obiect obișnuit și să-i dea o formă atât mai plăcută din punct de vedere vizual, cât și mai practică și facilă. Configurația cu duș iese în evidență datorită mânerului lateral, iar versiunea pivotantă are o estetică avangardistă datorită mânerului frontal.

  baterie franke lift
  Bateria Franke Lift mixează armonios designul și funcționalitatea

  Bateria Lift este mai aproape de imaginea clasică a unei baterii obișnuite, însă ceea ce o face o face deosebită este mixul armonios dintre design și funcționalitate. Liniile sale elegante o fac să se potrivească într-o varietate de stiluri de amenajare, de la modern, la country, iar suprafața netedă asigură o curățare ușoară și rezistență la zgârieturi și coroziune. La fel ca Icon, Lift e disponibilă în varianta pivotantă sau cea cu duș cu dublu jet, iar aeratorul laminar oferă o folosire fără stropire.

  Colecția de cuptoare Mythos aduc designul și tehnologia împreună

  colectie franke mythos
  Cuptoarele Mythos sunt disponibile în finisaj negru complet, ce se integrează perfect în mobila de bucătărie

  Cuptoarele Mythos de la Franke sunt proaspăt lansate pe piața de electrocasnice și vin cu o mulțime de funcții inovatoare. Nu doar că au fost premiate pentru design, însă se remarcă prin tehnologia de ultimă generație care îți permite să le folosești la adevăratul lor potențial.

  De exemplu, programele exclusive CookAssist fac gătitul mai intuitiv și mai creativ, prin pregătirea automată a unor rețete prestabilite. Cavitatea maxi gri are o capacitate de până la 73 litri și permite prepararea a până la patru feluri de mâncare în același timp. Printre funcțiile suplimentare se numără și una de gătit lent, una de gătit cu abur, iar cu setarea potrivită pe plita cu inducție poți găti friptura perfectă.

  Cât despre design, cuptoarele din colecția Mythos sunt disponibile în varianta de finisaj negru total, cu mâner și profile din oțel negru, ori în versiunea cu detalii din oțel inoxidabil. Au integrate și un afișaj color TFT de 3.5” full touch, tehnologie care oferă o experiență de folosire premium.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  3 obiecte pentru bucătărie care îmbină funcționalitatea cu designul desăv�...