Advertoriale

Nu stii daca sa alegi parchet hibrid pentru amenajarea ta? Iata informatii care te pot ajuta!

  Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii despre parchetul hibrid este faptul ca acesta este impermeabil. Astfel, instalarea de parchet hibrid inseamna ca nu vei avea niciun fel de griji in privinta umiditatii ridicate sau accidentelor care implica scurgeri sau lichide. Mai exact, parchetul umflat este de domeniul trecutului.

  Apoi, trebuie sa stii si ca exista mai multe tipuri de parchet hibrid la care poti apela, in functie de necesitatile tale si bugetul disponibil. Iata cateva informatii care te pot ajuta daca nu esti inca sigur de alegerea acestui tip de parchet!

  Tipuri de parchet hibrid – WPC, PVC si SPC

  Exista trei tipuri de astfel de parchet, tipuri de care probabil ai auzit pana acum – WPC, PVC si SPC. Denumirea fiecaruia este ancorata in materialul de baza care este folosit in productia parchetului, anume vinilul, piatra sau lemnul.

  • Parchet hibrid tip WPC – acest tip de parchet are la baza compusi de plastic si lemn reciclat care sunt reuniti cu ajutorul adezivilor industriali. Rezultatul este un parchet cu aspect asemanator celui din lemn, dar cu nivel de durabilitate crescut. Este cel mai popular tip de parchet hibrid disponibil pe piata.
  • Parchet tip PVC – acest tip de parchet are la baza elemente precum petrolul si sarea. Mai exact, este produs prin alaturarea mai multor straturi de vinil, material care ofera acestui tip de parchet un aspect inedit. Straturile de vinil, prin modul in care sunt produse, sunt caracterizate de durabilitate si rezistenta la uzura. Astfel, parchetul de tip PVC este utilizat cu precadere in amenajarile corporate si comerciale (cu trafic intens).
  • Parchet tip SPC – acest tip de parchet are la baza compusi din plastic si piatra. Elemente precum piatra de calcar si diferiti stabilizatori sunt alaturati compusilor din plastic pentru a realiza parchet rezistent, cu un grad ridicat de impermeabilitate. Desi realizat din compusi de piatra, parchetul de tip SPC este acoperit cu un strat superior din material diferit, de regula vinil, pentru un aspect cat mai placut.

  De ce ar trebui sa alegi parchet hibrid pentru casa sau chiar afacerea ta?

  Parchetul hibrid este cunoscut in industrie pentru pretul sau avantajos, dar mai ales pentru usurinta de instalare. Datorita rezistentei crescute, acesta nu necesita aceeasi atentie ca si parchetul din lemn natural. Din acelasi motiv si mentenanta sau reparatia acestuia este mult mai simplu de realizat, fara a dauna rezistentei intregului strat de parchet.

  In ciuda pretului avantajos, fiecare tip de parchet hibrid este insotit de un aspect elegant, premium, potrivit chiar si pentru amenajarile de lux. Acest lucru se datoreaza faptului ca parchetul hibrid poate fi gasit intr-o varietate de texturi, in functie de preferintele utilizatorului.

  Ai decis ca vrei parchet hibrid si acum ai nevoie de putin ajutor in achizitionarea celui mai bun produs? Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la expertii biroului de design interior Delta Studio. Acesta iti vor spune ce anume trebuie sa cauti, dar iti pun totodata la dispozitie si o gama variata de produse de calitate superioara – gama in care vei gasi doar cele mai bune optiuni pentru tine!

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Nu stii daca sa alegi parchet hibrid pentru amenajarea ta? Iata informatii care ...