SHOPPING

Shopping: 20 de piese de mobilier din lemn masiv pentru grădina ta

  Imaginează-ți o oază plină cu verdeață, ceașca de cafea aburindă pe o masă rustică lucrată din lemn și zarva de dimineață a naturii. Noi venim cu propunerile de mobilier din lemn masiv pentru grădină, tu trebuie să asiguri doar cafeaua.

  Amenajarea grădinii nu se reduce doar la alegerea tipurilor de flori pe care vrei să le plantezi. Piesele de mobilier pentru grădină sunt cele care creează mediul perfect pentru relaxare și socializare. Cu cât sunt mai confortabile și mai plăcute din punct de vedere vizual, cu atât atmosfera va fi mai cozy. Iar lemnul masiv se potrivește la fix, fiindcă se integrează armonios în peisaj, este rezistent și conferă un aer premium amenajării, fără prea multe artificii de design.

  Piese de mobilier pentru grădină lucrate din lemn masiv

  Mese de grădină

  1. Măsuță pliabilă pentru grădină sau terasă din lemn masiv

  mobilier gradina masuta din lemn masiv
  Masuță pliabilă rotundă pentru gradină/terasă din lemn masiv, Exotique, 650 lei

  Măsuța pliabilă rotundă din lemn masiv este ideală pentru o grădină mică, pentru că ocupă puțin spațiu și este ușor de transportat dintr-o zonă în alta, dacă ai nevoie. Are o înălțime de 71 de centimetri, deci e numai bună pentru servit masa.

  2. Măsuță pătrată din lemn masiv

  masuta de gradina din lemn masiv patrata
  Măsuță din lemn masiv, Exotique, 450 lei

  Dacă nu ai suficient spațiu pentru o masă de dining în grădină, alege o măsuță de cafea din lemn masiv precum cea de la Exotique. Este compactă, are un design ușor de adaptat în orice amenajare și o suprafață de 50 x 50 de centimetri – suficientă pentru câteva cești de cafea sau pahare cu limonadă.

  3. Masă de grădină din lemn masiv cu finisaj rustic

  masa-din-lemn-masiv-finisaj-rustic
  Masă din lemn masiv, finisaj rustic, Exotique, 1.990 lei

  Această masă din lemn masiv se potrivește într-o grădină spațioasă, unde ai suficient loc să îți chemi familia sau prietenii la masă și vrei să le asiguri o atmosferă cozy, dar în același timp luxoasă. Design-ul rustic vine la pachet cu o textură de lemn nefinisat și detalii lucrate în picioarele mesei, care cu siguranță nu vor trece neobservate.

  4. Masă de bar Industrial Fountain

  mobilier gradina masa de bar lemn masiv industrial fountain
  Masă de bar Industrial Fountain, Exotique, 1.900 lei

  Masa de bar Industrial Fountain poate părea o opțiune neobișnuită într-o amenajare de grădină. Este lucrată dintr-un robinet industrial recondiționat și lemn masiv de tec și s-ar potrivit de minune cu alte accesorii de exterior în stil vintage.

  Scaune de grădină din lemn masiv

  5. Scaun din lemn masiv lucrat manual

  scaun de gradina din lemn masiv lucrat manual
  Scaun din lemn masiv, Exotique, 550 lei

  Dacă îți plac piesele de mobilier de grădină lucrate manual, trebuie să pui pe lista de cumpărături acest scaun din lemn masiv, al cărui design îți va aduce aminte de grădina sau chiar de bucătăria bunicilor.

  6. Scaun pliabil din piele BARRU

  mobilier de gradina scaun pliabil barru
  Scaun pliabil din piele BARRU, Exotique, 1.390 lei

  Lemnul masiv de tec din care este făcut cadrul și pielea naturală de bovină cu care sunt acoperite părțile de spătar și șezut fac dintr-un simplu scaun pliabil o piesă de mobilier de grădină luxury.

  7. Scaun din piele MANDAR

  mobilier gradina lemn si piele
  Scaun din piele MANDAR, Exotique, 2.150 lei

  Aceleași elemente luxoase ale scaunului de mai sus sunt îmbinate și în cazul modelului MANDAR, care aduce mai mult cu un fotoliu confortabil. Diferența de înălțime dintre picioarele din față ale scaunului și cele din spate îți va asigura o poziție în care nu poți decât să te relaxezi și să savurezi natura.

  8. Scaun DILBER din lemn masiv și metal

  mobilier de gradina scaune de gradina lemn masiv si metal
  Scaun DILBER din lemn masiv și metal, Exotique, 750 lei

  Combinația de lemn masiv și metal este clasică pentru obiectele de mobilier de grădină. Scaunul DILBER este lucrat manual din lemn reciclat și are o patină rustică.

  9. Scaun CHANDAN

  scaun gradina lemn masiv chandan
  Scaun CHANDAN din lemn masiv, Exotique, 450 lei

  Dacă erai în căutare de scaune de grădină cu aspect vintage, atunci scaunul CHANDAN îți va capta interesul. Este lucrat din lemn masiv reciclat, are o patină rustică și un aspect uzat care îți lasă impresia că e o piesă de mobilier cu istorie.

  Bănci de grădină din lemn masiv

  10. Banca KAVINDRA

  bancă de grădină kavindra
  Banca KAVINDRA din lemn masiv, Exotique, 2.150 lei

  Banca KAVINDRA din lemn masiv de tec și cadru din metal are un design contemporan și poate deveni chiar piesa-statement a amenajării într-o grădină. Picioarele metalice îi dau un aer industrial care s-ar potrivi perfect într-o zonă plină de verdeață.

  11. Bancă de grădină din lemn masiv

  mobilier de gradina banca din lemn masiv
  Bancă din lemn masiv, Exotique, 1.990 lei

  Dacă prefer design-ul rustic, atunci alege această bancă de grădină lucrată din lemn masiv cu aspect uzat. Diferențele de culoare și de dimensiune ale scândurilor și aparentele imperfecțiuni o fac să pară o piesă de mobilier de grădină moștenită din familie.

  12. Bancă din lemn masiv

  banca de gradina din lemn masiv 2
  Bancă din lemn masiv, Exotique, 2.490 lei

  Din același scenariu ca cel de mai sus face parte și această bancă din lemn masiv care pare să fi fost supusă unui test al timpului.

  13. Bancă LEELA

  banca leela din lemn masiv
  Bancă LEELA din lemn masiv, Exotique, 1.550 lei

  Banca de grădină din lemn masiv LEELA este lucrată din lemn de acacia. Nuanța cenușie o face să se integreze perfect într-o curte plină de vegetație verde – așaz-o lângă un gard acoperit de iederă ca să creezi un contrast plăcut.

  Tabureți de grădină din lemn masiv

  14. Taburet-măsuță RIYANTO

  taburet de gradina din lemn masiv riyanto
  Taburet-măsuță RIYANTO din lemn, Exotique, 890 lei

   

  Taburetul-măsuță RIYANTO este o piesă de mobilier de grădină multifuncțională, potrivită mai ales dacă nu ai mult spațiu la dispoziție. Este făcut din lemn masiv, așa că te poți așeza pe el fără probleme, însă îl poți folosi și drept măsuță de cafea.

  15. Taburet de grădină din lemn

  taburet din lemn masiv
  Taburet din lemn, Exotique, 590 lei

  Acest taburet de grădină este lucrat dintr-o „felie” de arbore, astfel că forma și dimensiunile pot fi diferite la fiecare piesă în parte.

  16. Taburet-măsuță CLEPSIDRA din lemn masiv și fier forjat

  taburet-masuta clepsidra
  Taburet-măsuță CLEPSIDRA din lemn masiv și fier forjat, Exotique, 690 lei

  Modelul de taburet de grădină CLEPSIDRA are un șezut din lemn masiv decorat cu model geometric, iar cadrul este făcut din fier forjat. Poate fi folosit și drept măsuță de cafea într-o grădină de mici dimensiuni.

  Alte piese de mobilier pentru grădină din lemn masiv

  17. Set de grădină cu măsuță și patru scaune YOGITA

  set de gradina masa 4 scaune yogita lemn masiv
  Set măsuță și 4 scaune YOGITA, Exotique, 2.990 lei

  Setul YOGITA este lucrat din lemn masiv cu patina Antique și are un design compact, potrivit chiar și într-o grădină mica. Cele patru scaune au fost gândite astfel încât să încapă perfect sub masă atunci când nu le folosești.

  18. Fotoliu SISAKET

  fotoliu de gradina sisaket
  Fotoliu SISAKET din lemn, Exotique, 1.500 lei

  Fotoliul SISAKET este făcut din lemn masiv shesham, iar designul îl fac foarte ușor de integrat într-o grădină cu vegetație bogată. Cum? Decupajele din spătar și laterale sunt perfecte să strecori prin ele crengile înfrunzite ale plantelor mai înalte din curtea ta.

  19. Șezlong THAI pentru grădină

  sezlong de gradina thai
  Șezlong THAI pentru grădină, reglabil, din lemn masiv, Exotique, 1.900 lei

  Șezlongurile sunt piese de mobilier de grădină care necesită mai mult spațiu, însă oferă o experiență relaxantă. Modelul THAI este lucrat din lemn masiv, și este reglabil, îl poți ajusta în funcție de activitate, fie că vrei să citești ori doar să stai la soare.

  20. Raft din lemn/coteț de păsări restaurat

  raft din lemn cotet pasari pentru gradina
  Raft din lemn/coteț păsări restaurat, Exotique, 1.990 lei

  Acest coteț de păsări restaurat poate fi o piesă de mobilier de grădină neobișnuită. Este făcut din lemn masiv, restaurat, are finisaj rustic și poate servi drept raft pentru plantele în ghiveci atunci când vine momentul să le scoți afară, în grădină.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 20 de piese de mobilier din lemn masiv pentru grădina ta