DESIGN INTERIOR

Shopping: 7 ilustrații de primăvară care vor da un aer fresh casei tale

  Odată cu venirea primăverii, și casa ta are nevoie de un refresh. Renunță la păturile groase sau imprimeurile cu reni și dă-i locuinței tale un aer proaspăt. Nu-i musai să faci niște schimbări majore, ci doar să-ți umpli casa cu flori, să pui o lenjerie de pat de sezon sau să-ți îmbraci pereții cu niște tablouri vesele. 

  Ţi-am pregătit o listă cu 7 ilustrații de primăvară, ca să ai de unde alege. Toate sunt create de artiști români.

  1. Goddess of GREEN-SERENE 

  Madi Andronic
  (Goddess of GREEN-SERENE, 30 x 40, madiandronic.com, 100 lei)

  Dacă încă n-o urmărești pe Madalina Andronic pe Instagram, ar trebui s-o faci, căci are acel gen de feed care-ți transmite stări de bine. Ilustrațiile Mădălinei nu ajung doar pe hârtie, ea mai face și bijuterii din ceramică și articole vestimentare. Le poți comanda de pe shop-ul ei online. Ilustrația Goddess of GREEN-SERENE   va aduce cu siguranță un aer fresh în locuința ta, indiferent unde alegi să o integrezi. 

  2. Springtime 

  Gabi Toma
  (Springtime, A4, printoteca.ro, 99 lei)

  Gabi Toma şi-a făcut celebra pisica prin desenele ei. Iar aceasta nu putea lipsi din seria de ilustraţii de primăvară, realizate în culori intense. Chiar şi aşa, pisica rămâne în toate protagonista. Printurile ei sunt disponibile pe hârtie FineArt arhivabilă din bumbac 100% de la Hahnemuehle.

  Poţi comanda ilustrații de primăvară cu pisici în format A3 sau A4.

  3. Brânduşa galbenă 

  Diana Dragne
  (Brânduşa galbenă, A4, crafty.ro, 100 lei printul şi 280 lei originalul)

  Diana Dragne are o delicateţe aparte atunci când ilustrează, iar creaţiile ei de primăvară emană în acelaşi timp o senzaţie fresh, dar şi multă căldură. Brânduşa galbenă face parte dintr-o colecţie de flori pictate care pot fi comandate atât în original, cu rama inclusă, cât şi print. Dacă vrei ilustraţia în original, primeşti  rama albă, dar şi un certificat de autenticitate. Dimensiunea poate fi personalizată.

  În afara Brânduşei galbene, mai poţi alege ghiocei, o brânduşă violet, hortensii sau lalele. Lovedeco a fost într-o vizită virtuală acasă la Diana Dragne, vezi cum și-a pictat pereții, chiar și pe cei din baie, aici

  4. Cosmic starling 

  Alexia Udriste
  (Cosmic starling, 20 x 20, alexiaudriste.ro, 150 lei)

  Alexia Udrişte s-a concentrat pe ciripitul ce se aude primăvara şi propune o colecţie ilustrată de păsăre colorate, care îşi pot găsi cuibul pe orice perete din casă. Ai de ales între patru specii pe fundal alb, tocmai bune de înrămat.

  5. Couple 

  Vali Petridean
  (Couple, 50 x 50, colorhood.com.ro, 225 lei)

  Vali Petridean ilustrează o lume cuprinsă de verdeață. Dacă eşti în căutarea unei variante simple şi uşor abstracte, acest cuplu pictat simpatic te poate înveseli în fiecare dimineaţă de primăvară și nu numai.

  Ţi-ai găsit o preferată printre cele 7 ilustrații de primăvară? Poţi găsi mai multe pe Colorhood şi Printoteca.

   

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 7 ilustrații de primăvară care vor da un aer fresh casei tale