DESIGN INTERIOR

Piese și idei minimaliste și accesibile cu care să-ți amenajezi un birou acasă

publicat pe 06 nov. 2019

  Într-un proiect de amenajare a unui birou acasă, nu e nevoie ca lucrurile să se complice, să ocupi o cameră întreagă sau să cheltui sume mari pe mobilier. O poți face simplu cu un birou minimalist, câteva corpuri de depozitare și un scaun foarte bun. Avem și câteva idei în sensul ăsta.

  Cine spune că ai nevoie de un birou acasă doar dacă job-ul tău este unul remote? Un astfel de spațiu este foarte util și pentru alte activități de care vrei să te bucuri într-un loc organizat și productiv – realizarea unor accesorii handmade, citit sau scris. Un perete liber, un colț din living sau un spațiu nefolosit din hol sunt doar câteva sugestii pentru amenajarea unui birou care să îți ofere boost-ul de creativitate de care ai nevoie.

  Am căutat cele mai simple și compacte variante de mobilier, ca să îți poți plănui proiectul de amenajare a unui birou acasă oriunde, ba chiar să-l și poți muta oricând ai nevoie.

  1. Etajeră suspendată cu blat de birou și un scaun

  amenajare birou acasă ikea
  Combinație depozitare suspendată SVALNÄS, Ikea, 674 lei

  În cazul în care spațiul de care dispui pentru amenajarea biroului acasă nu este foarte mare, Ikea îți vine în ajutor cu o soluție foarte interesantă și utilă – spațiul de depozitare suspendat Svalnas. Productivitatea se ridică la cel mai înalt nivel atunci când te afli într-un spațiu bine organizat. Cu ajutorul unui birou de acest fel, bifezi două elemente importante dintr-o lovitură și te bucuri de un spațiu modern și aerisit.

  amenajare birou acasă cutie cu capac
  Cutie cu capac TJENA, Ikea, 16,90 lei

  Truc: completează decorul cu câteva cutii cu capac, ideale pentru depozitarea hârtiilor și accesoriilor de birou. Mai mult, cutiile țin praful departe și completează spațiul de depozitare din bambus într-o notă veselă și jucăușă.

  2. Birou simplu din metal și etajere pentru depozitare

  amenajare birou acasă jysk
  Birou TISTRUP negru, metal, Jysk, 349 lei

  În cazul în care visezi la un spațiu de lucru minimalist, construit în linii foarte simple, poți opta cu încredere pentru un birou din metal.

  amenajare birou acasă raft jysk
  Raft perete HEJLSMINDE negru, Jysk, 115 lei

  Completează această direcție stilistică cu ajutorul unor rafturi suspendate, confecționate din același material. Te vei bucura de un spațiu de lucru modern, care îți va oferi toată inspirația de care ai nevoie.

  3. Clasicul birou alb și decorațiuni pentru atmosferă

  amenajare birou acasă karup jysk
  Birou Karup alb, Jysk, 125 lei

  În cazul în care bugetul pentru amenajarea biroului de acasă este unul restrâns, am găsit o soluție rezonabilă, un mix între utilitate și aspect plăcut. Biroul KARUP, de dimensiuni reduse și cu un preț accesibil pentru toate buzunarele, este soluția la îndemâna oricui. Unde mai pui faptul că acest design-ul acestui birou se potrivește perfect oricărui tip de decor.

  Trebuie să recunoaștem că pe noi ne inspiră fiecare dintre combinațiile de mai sus. De tine depinde pe care o desemnezi câștigătoare, în funcție de materialele preferate, nuanțele care se potrivesc cel mai bine personalității tale și nu în ultimul rând în funcție de bugetul pe care decizi să îl aloci acestui spațiu. Iar dacă trebuie să te descurci într-un spațiu limitat, iată câteva idei de amenajări de birouri mici în spații la care nu te-ai fi gândit.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Piese și idei minimaliste și accesibile cu care să-ți amenajezi un birou aca...