DESIGN EXTERIOR

Grătare de grădină pentru orice tip de spațiu și buget

  Un grătar de grădină este atracția principală a curții, din motive culinare: preparatele delicioase cu ușor iz de fum. În plus, completează perfect spațiul și are puterea de a atrage prietenii în vizită foarte des.

  Pentru a face alegerea celui potrivit pentru tine mai puțin dificilă, trecem în revistă câteva grătare de grădină care ne-au captat atenția, atât prin funcționalitate, cât și prin aspect.

  Grătare de grădină pentru spații și bugete mici

  Kettle Grill Chef

  gratare de gradina
  Pata de culoare de pe capac poate înveseli grădina.

  Grătar Kettle Grill Chef, Leroy Merlin, 335 lei

  Pentru o grădină mică și cochetă, grătarul Kettle Grill Chef are toate dotările necesare. Cuva pentru cărbune din oțel emailat este rezistentă la temperaturi ridicate și nu emană gaze toxice în contact cu flăcările. Suporturile laterale sunt utile pentru a așeza pe ele ustensilele și farfuriile cu preparatele proaspăt gătite.

  Grătar portabil din tablă

  gratare-de-gradina-carrefour-360x264
  Grătar portabil din tablă pentru grădină, Carrefour, 89,90 lei

  Pentru spațiile foarte restrânse sau pe care le împarți cu alți locatari, există o gamă variată de grătare de grădină portabile. Cel din Carrefour este pliabil și dotat cu un mâner, deci îl poți transporta cu ușurință chiar și când e încins și ai nevoie să-l muți.

  Grătar și șemineu Timeless Tools

  grătar de grădină emag
  Grătar și șemineu Timeless Tools, eMag 285,99 lei

  O soluție cool și multifuncțională pentru o grădină mică este acest grătar care poate fi folosit și ca șemineu pentru serile răcoroase de toamnă. Pe lângă designul minimalist (și foarte simpatic), este portabil și vine la pachet cu o geantă de transport. În plus, nu ai nevoie de unelte pentru a-l asambla.

  Grătare pentru spații și bugete medii

  Grillchef Comfort

  grătare de grădină dedeman
  Grătar Grillchef Comfort, Dedeman, 573 lei

  Grillchef Comfort este genul de grătar pe care îl vezi în sitcomurile americane:  este prevăzut cu zonă de ardere ușor accesibilă, raft lateral și termometru în capac. În plus, materialul din care este confecționat este rezistent atât la razele UV, cât și la îngheț și umezeală, deci odată ce l-ai instalat, îl poți lăsa afară pe tot parcursul anului. Dacă, totuși, te răzgândești, cele două roți de deplasare îți permit să îl muți cu ușurință.

  Grătar Rustic

  grătar de grădină cu cărbuni
  Grătar de grădină cu cărbuni Rustic, Dedeman, 928 lei

  Grătarul Rustic are un design care iese în evidență. Este fabricat din beton, un material care rezistă cu brio variațiilor de temperatură, dar și umidității, criterii obligatorii având în vedere faptul că e fixat afară tot timpul anului. Vatra protejată de horn îți permite să îl folosești chiar și în zilele ploioase, iar grătarul reglabil pe două nivele este util pentru a controla temperatura și pentru a nu arde mâncarea.

  Grătare pentru spații și bugete generoase

  ÄPPLARÖ / KLASEN

  grătare de grădină Ikea
  Grătar ÄPPLARÖ / KLASEN, Ikea, 1.944 lei

  Grătarul ÄPPLARÖ are un design plăcut și funcționalități multiple. Este dotat cu un termometru încorporat în capac, flux de aer reglabil datorită orificiilor din oțel și tavă detașabilă pentru cenușă, ușor de golit și curățat.

  Sistem de gătit în aer liber

  grătar de grădină
  Sistem de gătit în aer liber, eMag, 13.650 lei

  Cu un design deosebit, acest grătar este confecționat din oțel rezistent la toate condițiile meteorologice. Sistemul de gătit funcționează ca un grătar normal, având un recipient în formă conică pentru un foc întreținut de lemne. Discul metalic se încălzește și servește drept suprafață de gătit, însă în centrul său, deasupra focului, poate fi așezat și un grilaj clasic. Lăsând detaliile tehnice deoparte, cu siguranță va atrage privirile tuturor la următorul tău garden party.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Grătare de grădină pentru orice tip de spațiu și buget