Bucătărie

8 frigidere performante și simpatice, peste 3000 lei

  Frigiderul nu mai e un simplu obiect electrocasnic, ci și o piesă de design în amenajarea bucătăriei. Un produs premium înseamnă, în primul rând, un produs cu multiple veleități – de la longevitate, la funcționalitate și estetică.

  De altfel, în ultimii ani, electrocasnicele au evoluat considerabil și împreună cu ele, și așteptările clienților. De la rezervoare de apă potabilă până la display cu touchscreen, frigiderele premium bifează două necesități: sunt versatile și arată ireproșabil. Dacă acesta este profilul frigiderului pe care îl cauți, iată o listă cu opt modele performante:

  1. LG Door în Door

  frigidere performante LG
  Frigider Door în Door, LG, 7.599 lei

  În privința designului, frigiderul LG Door în Door are un finisaj mat și elegant, pe care îl poți încadra cu ușurință într-o bucătărie aerisită. Tehnic, are câteva caracteristici absolut necesare în 2019, cum ar fi aceea că folosește cu peste 30% mai puțină energie electrică față de modelele mai vechi. Are sistemul LG Smart ThinQ, care îți permite să setezi temperatura și să efectuezi diagnoza lui direct de pe smartphone. Mai poți regla nivelul de umiditate din frigider, dar cel mai important e că poți vedea ce ai în el, fără să-l deschizi. Bați de două ori în ușă, iar ea devine transparentă, prin tehnologia InstaView.  

  2. Samsung RT58K7105SL/EO

  frigidere performante samsung
  Frigider RT58K7105SL/EO, Samsung, 3.299 lei

  Cu un design clasic, potrivit oricărui tip de amenajare în bucătărie, Samsung RT58K7105SL/EO are un avantaj incombatabil: poți oricând să transformi congelatorul în frigider sau să-l oprești. Concret, poți să oprești congelatorul (temperatura rămâne sub 15℃, reducând astfel consumul de energie electrică la repornire), în timp ce frigiderul continuă să funcționeze. Mai poți să setezi congelatorul pe modul fridge și astfel câștigi mai mult spațiu de depozitare pentru alimentele pe care ți le dorești fresh. Ai și opțiunea să oprești frigiderul și să lași congelatorul pe modul fridge, pentru perioadele în care pleci în vacanță. Cât de bine sună? Economisești sau câștigi spațiu, în timp ce consumi considerabil mai puțină energie electrică. 

  3. Gorenje VW Transporter

  frigidere performante gorenje retro albastru
  Frigider VW Transporter, Gorenje, 5.549 lei

  Îți dorești un frigider cu un sistem clasic și un design retro? Gorenje VW Transporter cauți. Tehnic, consumă mai puțină energie decât alte modele, pentru că e luminat cu leduri și are un sertar special pentru legume cu controlul umidității. Iar estetic, e o piesă de rezistență într-o amenajare contemporană sau retro. 

  4. Gorenje Retro

  frigidere performante gorenje verde
  Frigider Retro, Gorenje, 3.685 lei

  Tot din gama retro a lui Gorenje face parte și modelul verde crud. Gorenje Retro dă personalitate unei bucătării prin simpla sa prezență, consumă puțin și răcește gradual, astfel încât să pui fiecare aliment la temperatura potrivită.

  5. Sharp

  frigidere performante sharp
  Frigider SJ-XG640MBE, Sharp, 5.599 lei

  Imaginează-ți acest frigider într-o amenajare minimalistă, în culori neutre. Acum imaginează-ți și că poți păstra legumele de două ori mai mult timp în el. Are un sistem hibrid de răcire, care presupune două sisteme de răcire ce distribuie aerul rece uniform în interior, asigurând un nivel optim al umidității. 

  6. Side by Side No frost Grundig

  frigidere performante grundig
  Frigider Side by Side, Grundig, 5.799 lei

  Da, arată ca un dulap metalic, potrivit pentru o familie cu nevoi masive de depozitare. Pe lângă spațiu și compartimentare excelentă, mai are câteva bonusuri: un filtru special de carbon, care ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și tehnologia Ion Fresh, care neutralizează bacteriile dăunătoare și menține aerul cât mai curat în interior. 

  7. Liebherr LBef 4310

  frigidere performante liebherr
  Frigider LBef 4310, Liebherr, 6.949 lei

  Liebherr LBef 4310 are un design sobru, clasic, pe care îl poți integra ușor în amenajarea bucătăriei tale. Producătorul a ales în locul unui design sofisticat, să investească în finisaje de înaltă calitate. Sertarele culisează lin pe șine telescopice, rafturile din sticlă au margini de inox și sunt rezistente la zgârieturi, garnitura ușii e demontabilă, iar la exterior are un finisaj din oțel inoxidabil de înaltă calitate care reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. 

  8. Smeg

  frigidere performante smeg
  Frigider Smeg, 7.398 lei

  La finalul listei, preferatul designerilor: frigiderul Smeg. Liniile sale rotunjite împreună cu gama de culori neconvenționale fac din acest brand vedeta amenajărilor. Însă dincolo de aspectul lui irezistibil, acest frigider asigura prospețimea preparatelor tale preferate fără nicio problemă, căci beneficiază de o compartimentare optimizată și are funcții avansate de răcire.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  8 frigidere performante și simpatice, peste 3000 lei