LIFE

Shopping: 7 electrocasnice de la eMAG cu recenzii foarte bune de la clienți

  Spune-mi ce recenzii au lăsat clienții, ca să-ți spun ce electrocasnice merită cumpărate și pe care-i mai bine să le eviți.

  O soluție la îndemână să te asiguri că produsele sunt de calitate bună atunci când cumperi ceva online e să citești recenziile celorlalți clienți. Dacă majoritatea sunt pozitive, e clar – faci o investiție pe care nu o vei regreta. Ca să mai triem din multitudinea de produse disponibile pe rafturile internetului, am selectat mai jos câteva electrocasnice de care clienții eMAG au fost foarte mulțumiți.

  1. Espressor automat De’Longhi Magnifica

  electrocasnice emag espressor
  Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM, eMAG, 1.379,99 lei

  Orice iubitor de cafea ar trebui să aibă în bucătărie un espressor bun, printre alte electrocasnice. Modelul De’Longhi Magnifica este unul dintre preferatele clienților eMAG, cu 308 recenzii de cinci stele, 48 recenzii de patru stele, 14 recenzii de trei stele, doar patru recenzii de două stele și șapte recenzii de o stea. Espressorul a primit nota 4.70 din 5, conform rating-ului eMAG.

  Este dotat cu capac pentru păstrarea aromei, sistem Capuccino, care ajută la prepararea unei cafele cu spumă bogată, panou de control cu pictograme și posibilitate de a memora cafeaua preferată prin programul „My Coffee”. Poți prepara simultan la el două cești de cafea și are și o râșniță silențioasă, care nu te va deranja auditiv dimineața, de la prima oră.

  „Destul de bun pentru acasă. Nu foarte zgomotos, din contră, destul de liniștit, finisaje de calitate și o cafea aromată”, spune un client. „Este excelent și face o cafea foarte bună”, spune un altul. „Poți selecta orice dorești: temperatură, cantitate de boabe măcinate sau cafea, cantitate de apă”, explică un alt client mulțumit.

  Ba chiar o clientă spune că a trecut testul unei cunoștințe mai „pretențioase”: „L-am făcut cadou unei persoane foarte pretențioase. A fost un succes, mulțumire totală din partea acesteia, deși și-a cam bătut capul să-l pună în funcțiune”.

  2. Mop cu abur Rowenta Steam Power

  mop cu aburi
  Mop cu abur ROWENTA Steam Power, eMAG, 376 lei

  O altă unealtă utilă din seria „electrocasnice” este un mop cu aburi de la Rowenta pe care clienții eMAG l-au evaluat cu nota 4.45, cu 59 de recenzii de cinci stele, 18 recenzii de patru stele, opt recenzii de trei stele, doar patru recenzii de două stele și două recenzii de două stele.

  Steam Power promite să elimine până la 99% din bacterii, are trei trepte de putere pentru adaptarea fluxului de abur și un mop din microfibră, pentru rezultate de curățare fără urme sau pete.

  Majoritatea clienților au fost mulțumiți de puterea sa de curățare. „L-am folosit pe gresia din bucătărie la temperatura medie. S-a încălzit repede (nu am avut nevoie să mă uit la ceas) și urmele de apă s-au uscat aproape imediat. Nu au rămas semne”, a scris o clientă.

  „Face doar un singur lucru, spală pe jos, dar o face atât de bine, încât îți vine să speli în fiecare zi, atât de ușor este de folosit”, a scris o altă clientă foarte mulțumită.

  3. Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

  electrocasnice aspirator roborock
  Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, Aspirator și mop, eMAG, 1.869,92 lei

  Bineînțeles că un robot de aspirare care nu necesită niciun efort din partea ta pentru a curăța casa a primit o mulțime de recenzii pozitive. Clienții eMAG au dat aspiratorului Roborock nota 4.86, cu 303 recenzii de cinci stele, 33 recenzii de patru stele, trei recenzii de trei stele și doar două recenzii de două stele.

  Roborock are și mop integrat și vine cu un sistem de navigare cu laser, cu ajutorul căruia înregistrează suprafața casei și o memorează. Astfel, la folosire, trece prin fiecare zonă o singură dată și se oprește automat când a terminat. Vine la pachet cu o aplicație pentru telefonul mobil, și face treaba în locul tău chiar și când ești plecat de acasă.

  Cei care l-au cumpărat spun că este excelent. „Una dintre cele mai importante invenții ale omenirii, lângă mașina de spălat și creionul cu radieră! După ce ai adormit la serialul de pe Netflix și ai vărsat pe jos berea și floricelele arse de nevastă, nu trebuie decât să strigi: Alexa, unleash the slave! Și Roborock execută”, scrie un client.

  Mai în glumă, mai în serios, majoritatea clienților au spus că și mopul funcționează corespunzător, iar peria rotativă aspiră toată mizeria de pe jos. În plus, „e surprinzător de silențios față de ce am acum – un aspirator standard, are putere mare de aspirare”, scrie un client mulțumit.

  4. Ventilator cu picior Argo Tulip White

  ventilator emag
  Ventilator cu picior Argo Tulip White, eMAG, 191,87 lei

  Ventilatorul de podea cu picior Argo Tulip Alb e și el în lista de electrocasnice esențiale, mai ales cu climatul de la noi, dacă nu ai deja un aer condiționat. Modelul Argo Tulip are timer, oscilație și trei viteze de ventilare, iar unghiul de înclinare este și el reglabil.

  Clienții eMAG l-au evaluat cu nota 4.68, cu 15 recenzii de cinci stele, patru recenzii de patru stele și o singură recenzie de trei stele. „Își face treaba cu succes și are o rezervă de putere ce nici nu ajungi s-o folosești la turație maximă”, spune un client. „Are construcție robustă, viteză bună, zgomot relativ mic”, scrie un altul. Ba chiar e atât de puternic, încât „te ia pe sus, nu alta”, după spusele unei alte cliente mulțumite.

  5. Frigider cu două uși Arctic

  frigider cu doua usi electrocasnice arctic
  Frigider cu două uși Arctic Clasa A+, eMAG, 834,99 lei

  Frigiderul cu două uși Arctic are un compartiment spațios dedicat depozitării legumelor și fructelor, termostat ajustabil, rafturi ajustabile poziționate pe ușă și garnitură antibacteriană, cu aditivi speciali ce protejează și împotriva mucegaiului.

  Clienții eMAG i-au dat nota 4.42, cu 75 recenzii de cinci stele, 37 recenzii de patru stele, cinci recenzii de trei stele, două recenzii de două stele și nouă recenzii de o stea. Majoritatea au zis că raportul preț-calitate i-a mulțumit, și că e una dintre acele electrocasnice silențioase.

  „Suporturile de pe ușă sunt rezistente, rafturile din interior se pot repoziționa și temperatura se reglează foarte ușor. Nu face zgomot aproape deloc”, scrie  un client. „Nu consumă mult, este foarte încăpător, deși e foarte compact și încape aproape oriunde”, spune un altul.

  Per total, mai toți au avut experiențe similare… mai puțin un client care, cel mai probabil, nu a înțeles exact rolul unui frigider :): „Am mers cu el și pe pârtie și a fost foarte ok și ca sanie, nu am mai pierdut bani pe închiriat sanie de acolo, în compartimentul de alimente încaă ușor un adult și un copil”.

  6. Mașină de spălat vase incorporabilă Bosch

  masina de spalat incorporabila
  Mașină de spălat vase incorporabilă Bosch Clasa A++, eMAG, 2.460 lei

  Cu spațiu pentru tacâmuri și mici ustensile de bucătărie în sertarul VarioDrawer, mașina de spălat vase incorporabilă Bosch îți asigură un trai aproape complet lipsit de stat deasupra chiuvetei de-acum înainte. Promite mai mult loc în coșul inferior, de până la 14 seturi de veselă standard. Are programe automate pe care le poți programa să pornească când ai nevoie.

  Majoritatea clienților eMAG care au cumpărat-o au fost mulțumiți, așa că a obținut nota 4.59, cu 51 recenzii de cinci stele, 14 recenzii de patru stele, patru recenzii de trei stele și trei recenzii de o stea.

  „După șapte luni de folosință în care am încercat toate programele și am folosit-o de fiecare dată când a fost nevoie, pot să spun că este un produs excelent”, scrie un client. „Vasele ies impecabile, la mână nu le vei spăla niciodată așa. Nu rămân pete pe ele, zici că sunt noi, scoase din cutie”, completează el, și mai departe explică că este mulțumit inclusiv de consumul de apă.

  Ba chiar pentru o clientă s-a dovedit a fi mai mult decât o simplă mașină de spălat vase: „Recomand cu încredere mașina asta, un ajutor minunat pentru a petrece timp mai mult cu familia”.

  7. Șemineu TAGU Frode Pure White cu focar electric

  semineu electric
  Șemineu TAGU Frode Pure White cu Focar Electric PowerFlame, eMAG, 1.499,99 lei

  În mod normal, un șemineu electric are mai mult rol decorativ, dar având în vedere că cel de la TAGU servește și pentru a încălzi spațiul, îl includem și pe el în lista noastră de electrocasnice. Este ușor de integrat în orice amenajare, chiar și în apartamentele de la bloc, pentru că nu necesită evacuare. E dotat cu un control precis al temperaturii și senzor „geam deschis”, care are grijă de mediu și se oprește automat dacă detectează că s-a deschis o fereastră.

  Clienții eMAG l-au evaluat cu nota 4.74, cu 38 recenzii de cinci stele, două recenzii de patru stele și câte o recenzie de două stele și o stea. „Raport preț-calitate excelent, superior comparativ cu ceea ce se găsește pe piață”, spune un client. „Produsul s-a montat ușor. Focul arată cu adevărat autentic, ai impresia că se vor termina lemnele și că va trebuit realimentat”, scrie un altul.

  Majoritatea spun că șemineul creează o ambianță deosebită în casă și că funcția de încălzire funcționează perfect și schimbă rapid temperatura în încăpere.

  Produsele electrocasnice din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 7 electrocasnice de la eMAG cu recenzii foarte bune de la clienți