Bucătărie

5 espressoare de cafea smart pentru dimineți leneșe

  Ce poate fi mai frumos decât un espressor care te așteaptă cu cafea gata făcută? Dacă e și visul tău, alege unul din cele șase espressoare de cafea din lista următoare și fă-ți-l cadou. 

  Dacă ești în căutare de un aparat care să-ți facă ziua mai bună, am făcut o listă cu espressoare de cafea smart pentru dimineți savuroase, în care să-ți prepari băutura preferată cât mai rapid și ușor. 

  1. Nespresso Expert
  Espressoare de cafea smart pentru dimineți savuroase Nespresso
  Espressor Nespresso Expert, 1200 lei, Nespresso

  Espressorul de cafea smart Nespresso Expert are o interfață ușor de folosit: poți să-ți setezi și temperatura de preparare prin cele trei opțiuni disponibile: cald, fierbinte și foarte fierbinte. Te anunță prin alerte automate despre întreținerea aparatului (decalcifiere, când recipientul pentru capsule este plin sau nu mai e apă în rezervor), nu e nevoie să stai cu gândul la asta. În plus, alerta cu LED te va anunța când te apropii de terminarea capsulelor, ca să nu rămâi niciodată fără cafeaua de dimineață. 

  Poți să îl și conectezi la smartphone prin aplicația Nespresso (pentru Android și iOS), prin care ai mereu acces la serviciul de asistență și funcții avansate, încât să-ți salvezi rețetele preferate sau să programezi prepararea cafelei pentru dimineața următoare. 

  1. Espressor Wunderbar Lifestyle Smart
  Espressoare de cafea smart pentru dimineți savuroase Espressor Wunderbar
  Espressor Wunderbar Lifestyle, 328,50 lei, eMag

  Espressorul Wunderbar Lifestyle este primul dedicat exclusiv consumului sustenabil de cafea. Folosește numai capsule bio-degradabile compostabile și reciclabile de aluminiu. Economisește și energia, fiindcă se oprește automat după două minute, așa că nu trebuie să stai cu ochii pe el ca să-l oprești. 

  Folosește în prepararea cafelei și temperatura de 60°, ceea ce înseamnă că prezervă vitaminele din cafea. În plus se curăță automat de microbi și bacterii, iar prin butonul de clătire elimină aroma lăsată de băutura precedentă (cafea, ceai sau lapte), deci gustul e mereu fresh.

  1. Espressor automat DeLongi Primadonna Elite
  Espressoare de cafea smart pentru dimineți savuroase DeLonghi Primadonna Elite
  Espressor Delonghi Primadonna Elite, 9.999 lei, eMag

  Cum să nu punem într-o listă de espressoare ce cafea smart și unul cu interfață intuitivă pe un ecran tactil care te ajută să-ți prepari cafeaua preferată doar cu o atingere? Dacă îl utilizează și alți membri ai familiei trebuie să știi că acesta poate gestiona până la 6 profile personale, în care fiecare dintre voi își poate salva rețetele preferate de cafea.

  Are și o funcție exclusivă pentru ciocolată caldă care se prepară într-un recipient dedicat. Trebuie doar să pui pudra de ciocolată în lapte, iar espressorul îți va realiza băutura pe baza nivelului de densitate pe care l-ai selectat (mai densă, medie sau lichidă). Poți conecta aparatul la telefon prin aplicația Coffe Link care te va ajuta să devii un adevărat chef al cafelei și să-ți creezi rețete de la zero. 

  1. Espressor de cafea smart Nivona CafeRomantica 758
  Espressor Nivona CafeRomantica 758, 3.408,99 lei, Tchibo Coffee
  Espressor Nivona CafeRomantica 758, 3.408,99 lei, Tchibo Coffee

  Funcția Cafeaua Mea îți memorează sortimentul preferat, ca tu să ai parte mereu de cafeaua favorită cu doar o simplă apăsare a unui buton. Temperatura și intensitatea cafelei pot fi setate în trei etape, iar curățarea și decalcifierea espressorului se face automat cu o simplă atingere. Dacă preferi cafeaua cu lapte, funcția One Touch Spumatore îți va oferi mai multe opțiuni de preparare pe bază de lapte. Astfel poți obține rapid și fără efort un cappuccino cu multă cremă sau un latte macchiato cu gust intens. 

  1. Espressor de cafea smart Krups Evidence
  Espressoare de cafea smart pentru dimineți savuroase Krups
  Espressor Krups Evidence, 3.979,90 lei, Altex

  Espressorul Krups Evidence este potrivit pentru perfecționiștii care vor să controleze fiecare detaliu al preparării unei cafele bune. Sistemul Krups Quattro Force permite râșnirea cu 20% mai rapidă, presare perfectă, tehnologie avansată de extracție a cafelei și golirea automată a aparatului după fiecare utilizare. Ai trei variante pentru râșnire, iar espressorul are 15 rețete presetate pentru prepararea cafelei. Dar ai și opțiunea să o personalizezi: poți să-i intensifici aroma sau să selectezi funcția de cafea neagră, dacă-ți place gustul foarte intens. 

  Când te trezești de dimineață, mai stai și lenevește în pat până e gata cafeaua, fiindcă espressorul o va prepara de la distanță cu ajutorul aplicației Krups Espresso pentru Android sau iOS.

   

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  5 espressoare de cafea smart pentru dimineți leneșe