DIY

DIY: cum să îți faci un tablou personalizat acasă, cu mai puțin de 30 de lei

  Cauți un tablou personalizat care să fie diferit de modelele pe care le-ai văzut în magazinele home&deco? Rezervă-ți câteva minute pentru că ți-am pregătit un proiect DIY super simpatic. Ai nevoie de o ramă foto, o bucată de material textil și o cariocă albă. Și de o imprimantă, asta dacă nu prea ai talent la desen.

  tablou personalizat

  Începe prin a căuta pe Google sau pe Pinterest un desen minimalist. Noi am ales o frunză de monstera, dar poți opta pentru orice altceva, în funcție de preferințe. Printează apoi schița care ți-a plăcut, înrămeaz-o și desenează conturul pe exteriorul geamului cu o cariocă albă. Recomandarea ar fi să nu alegi un desen complex. În primul rând ca să nu pierzi timpul și în al doilea rând, pentru că liniile simple, minimaliste sunt în mare trend.

  tablou personalizat

  E important ca materialul textil folosit ca fundal să nu aibă imprimeuri și să fie într-o culoare contrastantă, astfel încât desenul să fie cât mai vizibil. Inul sau pânza de iută naturală arată foarte bine în acest proiect, dar la nevoie, funcționează orice ai la îndemână. Desigur, fundalul textil este opțional. Și cartonul colorat poate face treabă bună, dar textura nu va fi aceeași.

  tablou personalizat

  Costul proiectului: 30 de lei

  Timp de execuție: 10 minute

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  DIY: cum să îți faci un tablou personalizat acasă, cu mai puțin de 30 de le...