Smart Shopping

16 mici decorațiuni cu care să reîmprospătezi look-ul grădinii sau al terasei

  Când te-ai obișnuit atât de tare cu exteriorul casei tale, încât nu te mai surprinde deloc, împrospătează-l cu câteva decorațiuni pentru grădină sau terasă. Două-trei chițibușuri nu îți vor face gaură în buget, dar îți vor aduce înapoi acel sentiment de „ceva nou” de când ai decorat prima dată spațiul.

  Poate că nu este încă momentul să schimbi mobila din grădină sau de pe terasă, mai ales dacă ai cumpărat-o recent. Totuși, o împrospătare a decorului este întotdeauna binevenită, nu-i așa? La asta ne-am gândit când am selectat lista cu decorațiuni de grădină și terasă de mai jos – câteva obiecte care nu presupun cine știe ce investiție, dar care reprezintă acel element nou de care aveai nevoie în spațiul respectiv. De exemplu, un felinar care schimbă atmosfera într-una mai cozy, un ghiveci nou pentru plantele tale sau chiar o căsuță pentru hrănit păsări.

  În plus, dacă achiziționezi oricare dintre aceste produse folosind cardul tău Premium Mastercard emis de o bancă din România, primești o reducere! Găsești aici lista completă a ofertelor.

  Decorațiuni de grădină sau terasă care dau refresh amenajării

  1. Felinar din metal Mint

  decoratiuni gradina felinar mint
  Felinar din metal Mint (XL), Cărturești, 218,40 lei sau 200,9 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Un lucru important de care nu trebuie să uiți atunci când decorezi grădina sau terasa îl reprezintă micile accente de lumină caldă, care promit o atmosferă plăcută și primitoare. Felinarul Mint poate fi unul dintre acele accente. Decupajele cu motiv vegetal lasă lumina să pătrundă difuz în spațiul în care-l amplasezi, fie în grădină, sau pe terasă. Totuși, este făcut din metal smălțuit, deci ai grijă să nu îl uiți în ploaie.

  2. Ghiveci Hill Pot S

  ghiveci inteligent
  Ghiveci Hill Pot S, Cărturești, 85 lei sau 78,2 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Ghiveciul Hill Pot are un sistem inteligent foarte util dacă uiți mereu să uzi plantele. Este împărțit în două recipiente suprapuse: cel în care stă planta cu pământul și cel în care poți turna apa. În cel cu pământul este montată o rădăcină artificială care stă mereu în apă, pe care o aduce în sol. Astfel, pui 500 mililitri de apă, pui ghiveciul cu planta în grădină, la lumină și poți uita de el pentru următoarele 10 zile.

  3. Borcan luminos decorativ

  decoratiuni gradina borcan luminos
  Borcan Luminos Decorativ, Cărturești, 43 lei sau 39,56 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Potrivit atât în grădină, cât și pe terasă, borcanul luminos poate fi agățat de streașina foișorului sau de tavan. Sticla este decorată cu un imprimeu auriu și împrăștie o lumină caldă, perfectă pentru o atmosferă hygge.

  4. Lampă albă sculptată

  decoratiuni gradina lampa
  Lampă albă sculptată Marie Luminaires, Cărturești, 605 lei sau 556,6 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Ce poate fi mai potrivit în decorul pentru grădină decât o lampă cu design ce amintește de crengile unui copac? Este sculptată din tencuială, cu linii neregulate care produc un joc unic de lumini.

  5. Suport pentru lumânare Tlighth Flower Relief

  decoratiuni gradina suport lumanare tlighth flower relief
  Suport pentru lumânare Tlighth Flower Relief în diverse culori, Cărturești, 25 lei sau 23 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Tot din seria decorațiuni luminoase de grădină fac parte și suporturile pentru lumânare Tlighth Flower Relief. Vin în trei culori: Light Gold, Blush Pink și Candy Pink, așa că nu uita să menționezi nuanța dorită atunci când comanzi produsul. Sunt făcute din metal și au agățători, astfel că le poți atârna de pergolă sau de acoperișul terasei. Practic, le poți folosi drept ghirlande luminoase fără să ai nevoie de baterii sau electricitate.

  6. Poster înrămat „Bătaia cu flori”

  decoratiuni terasa poster inramat bataia cu flori
  Poster înrămat „Bătaia cu flori”, Cărturești, 179 lei sau 164,68 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Potrivit mai degrabă pentru terasă decât pentru grădină, posterul „Bătaia cu flori” are acel aspect vintage care îți aduce puțină nostalgie în decor. Imaginea recreează o scenă tradițională din Bucureștiul anului 1895, când „bătaia cu flori” a devenit un obicei important al zilei de 10 mai, pe atunci Ziua Națională. Povestea e plină de detalii interesante, așa că le-o poți spune invitaților tăi ca să deschizi conversația.

  7. Obiect decorativ Pot Marie

  obiect decorativ pot marie
  Obiect decorativ Pot Marie, Cărturești, 225 lei sau 207 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Pot Marie este un obiect decorativ făcut din papier-mâché. Îl poți expune și în interiorul casei, însă noi credem că ar putea arăta mai bine ca decorațiune de grădină sau terasă, folosit drept mască pentru o vază cu flori pe care să o expui pe masa din grădină.

  8. Obiect decorativ Pigeon Standing

  decoratiuni gradina pasare lemn
  Obiect decorativ Pigeon Standing L, Cărturești, 92 lei sau 84,64 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Dacă simți că îți lipsește fauna din zona grădinii sau a terasei, compensează cu o decorațiune de lemn în formă de porumbel.

  9. Sfeșnic Marie Michielssen

  decoratiuni terasa sfesnice
  Sfeșnic Marie Michielssen, Cărturești, 83 lei sau 76,36 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Sfeșnicele din ceramică Marie Michielssen sunt decorațiuni de grădină sau terasă elegante. Sunt mai potrivite într-un decor cu accente minimaliste sau moderne, decât într-unul boho chic, așa că asortează-le cu mobilier pe măsură.

  10. Obiect decorativ Babuna Big Mushroom

  decoratiuni gradina babuna big mushroom
  Obiect decorativ Babuna Big Mushroom, Cărturești, 59 lei sau 54,28 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Ciupercile Babuna Big Mushroom sunt perfecte ca decorațiuni de grădină. Sunt fabricate din lemn și porțelan, iar designul minimalist le face ușor de integrat printre alte obiecte de decor pe care le-ai împrăștiat prin grădină.

  11. Pernă Perma – Terrain

  decoratiuni gradina perna
  Perma – Terrain Bloomingville, Cărturești, 230 lei sau 211,6 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  O pernă cu model grafic și nuanțe neutre poate fi tot ce lipsea dintr-o grădină sau terasă decorată în stil boho chic, cu fotolii din ratan sau un șezlong din lemn masiv.

  12. Plăcuță din lemn Cafe Corso

  placuta cafe corso
  Plăcuță din lemn Cafe Corso, Cărturești, 199 lei sau 183,08 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Plăcuța din lemn Cafe Corso este o decorațiune de grădină sau terasă care te va face să te simți ca la cafenea, chiar la tine acasă. Agaț-o pe un perete în apropierea mesei la care obișnuiești să îți savurezi micul dejun sau cafeaua de dimineață.

  13. Lampa Black

  lampa gradina
  Lampa Black, Cărturești, 35 lei sau 32,2 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Dacă tot am menționat atmosfera de cafenea, nu uita să montezi corpuri de iluminat decorative, cum e Lampa Black. Nu doar că sunt utile, însă design-ul lor creează un ambient plăcut chiar și în grădină. Vin cu bec LED alb de 1W și funcționează pe bază de baterii tip AAA. Lungimea cablului este de 109 centimetri, însă recomandarea este să le amplasezi la înălțimi diferite, dacă alegi să folosești mai multe.

  14. Lampa Small Cactus LED

  lampa led cactus
  Lampa Small Cactus LED, Cărturești, 39,95 lei sau 36,75 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  O altă decorațiune luminoasă perfectă pentru grădină sau terasă este lampa Small Cactus, cu lumină LED. Funcționează pe bază de baterii, așa că o poți pune oriunde ai nevoie de puțină lumină difuză.

  15. Hrănitoare pentru păsări Black Roof

  hranitoare pentru pasari black roof
  Hrănitoare pentru păsări Black Roof, Cărturești, 227 lei sau 208,84 lei folosind codul „mastercard” la plata oline

  Dacă tot vorbeam de animale, de ce să nu optezi pentru decorațiuni de grădină care le sunt utile și lor? Un exemplu este hrănitoarea pentru păsări Black Roof, confecționată din lemn și numai bună de agățat într-un copac.

  16. Poster vintage Celestial

  poster celestial chart
  Poster vintage Celestial, Cărturești, 345 lei sau 317,4 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  La capitolul postere numai bune pentru decorat pereții terasei am găsit și posterul Celestial.  Ilustrează o diagramă a spațiului celest și îți arată toate stelele vizibile în funcție de perioada anului – ca să știi la ce te uiți în serile de vară în care întârzii afară la un vin și privești cerul.

  Acest material face parte din categoria conținut sponsorizat și vă este oferit de Mastercard.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  16 mici decorațiuni cu care să reîmprospătezi look-ul grădinii sau al teras...