DESIGN EXTERIOR

Shopping: 8 șezlonguri care te vor face să te simți ca la mare în grădina de acasă

  Când te ia dorul de mare, trebuie doar să ieși în grădină și să te tolănești la soare. Așa că venim cu câteva propuneri de șezlonguri potrivite pentru orice buget.

  Prețul unui șezlong poate varia între câteva sute și câteva mii de lei, iar diferențele le justifică, cu siguranță, designul. În funcție de cât vrei să investești, iată câteva șezlonguri din lemn, ratan, bambus sau metal din care să-l alegi pe cel potrivit pentru grădina ta.

  Șezlonguri cu cadru metalic

  sezlonguri metal
  Șezlong pentru grădină Falke, Brico Depot, 269 lei

  Șezlongurile cu cadru de metal și design simplu sunt varianta cea mai accesibilă. Cel de la Brico Depot e făcut din aluminiu și poliester, poate fi reglat în cinci poziții și poate fi lăsat în soare fără probleme, căci a fost tratat să fie rezistent la decolorare.

  sezlong metal
  Șezlong Derby, Ioooi, 2.120 lei

  Șezlongul Derby are o structură din oțel galvanizat, iar șezutul și spătarul sunt învelite în cablu din poliester, rezistent la radiațiile UV. Asta ca să îl poți lăsa la soare fără riscul să se deterioreze sau să se decoloreze. Ai grijă, totuși, să nu îl lași descoperit în ploaie – mai ales că perna de șezut e făcută din material textil.

  Șezlonguri din lemn

  sezlonguri lemn
  Șezlong ÄPPLARÖ, IKEA, 429 lei

  Șezlongul ÄPPLARÖ e făcut din lemn masiv de acacia și tratat special pentru a putea fi folosit în exterior. Spătarul poate fi reglat în cinci poziții diferite, iar roțile îl fac ușor de mutat dintr-o parte în alta a grădinii. La nevoie, îl poți folosi ca bancă sau pat de zi, cu doar câteva perne decorative.

  sezlong lemn eucalipt
  Șezlong din lemn de eucalipt La Forma Kubic, Bonami, 3.251 lei

  Șezlongul din lemn masiv de eucalipt Kubic are un design potrivit și pentru interior, și pentru exterior. Însă brațele sale cu model curbat aproape că te invite să te tolănești la soare, așa că ar fi păcat să nu-l pui într-un colt verde din grădină. Ai grijă, însă, să îl adăpostești în caz de vreme nefavorabilă, ca să te bucuri cât mai mult timp de el.

  Șezlonguri din bambus

  sezlonguri bamle
  Șezlong BAMLE, Jysk, 799 lei

  BAMLE este unul dintre acele șezlonguri care chiar te fac să te simți ca la mare. Nu știm dacă e bambusul, care inspiră un aer boem, sau design-ul în sine, care aduce puțin cu umbrelele de pe plajă, însă cu siguranță îți va aduce o mostră din spiritul de pe litoral în grădină. Bonus: îl poți regla în cinci poziții, ca să te poți relaxa ca la carte.

  sezlong bambus the home
  Șezlong maro din bambus SKIKDA VICAL HOME, The Home, 2.897 lei

  Tot din bambus este făcut și șezlongul SKIKDA VICAL HOME, însă design-ul e ceva mai puțin boem și mai mult luxos. Atenție, însă, perna pentru șezut nu este inclusă în preț.

  Șezlonguri din ratan sau ratan sintetic

  sezlong ratan sintetic
  Șezlong de grădină Daytona, Hornbach, 599 lei

  Mobilierul din ratan a devenit un adevărat trend în ultimii ani, însă poate fi costisitor. O variantă accesibilă este ratanul sintetitc, din care e făcut și șezlongul Daytona. Avantajul este că e rezistent la radiații UV și intemperii, ceea ce înseamnă că îl poți lăsa în grădină fără grijă.

  sezlonguri rattan
  Șezlong alb din ratan Sun Santiago Pons, The Home, 2.390 lei

  Însă dacă șezlongurile din ratan sintetic nu sunt pe gustul tău, va trebui să investești mai mult într-unul din ratan natural. Cel de la The Home vine cu pernă de șezut inclusă.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 8 șezlonguri care te vor face să te simți ca la mare în grădina d...