Smart Shopping

Shopping: 5 decorațiuni colorate care aduc primăvara în casa ta

  Sezonul Hygge a cam trecut, a venit vremea figurinelor colorate, înflorate și cu mesaje pozitive. Așa că înnoiește-ți amenajarea cu decorațiuni de primăvară care promit să schimbe atmosfera din casă.

  Gata cu păturile groase de lână împletită, cu pernele pufoase și cu obiectele decorative făcute din conuri de brad sau castane. Ne plac și tonurile neutre, și elementele naturale, dar pentru primăvară sunt mai potrivite culorile vii, care aduc un suflu proaspăt amenajării. Așa că am pus pe lista de cumpărături câteva decorațiuni potrivite noului sezon.

  Dacă achiziționezi oricare dintre produsele de mai jos folosind cardul tău Premium Mastercard emis de o bancă din România, primești o reducere! Găsești aici lista completă a ofertelor.

  1. Vază-suport în formă de Converse

  decoratiuni de pirmavara
  Vază-suport Converse-Antartidee, ilux.ro, 380 lei sau 342 la plata cu cardul Mastercard

  Vaza asta te va duce cu mintea la momentul acela minunat când în sfârșit scapi de bocancii de iarnă și, la primele semne că vremea se încălzește, începi să-ți porți din nou tenișii. Mai în glumă, mai în serios, încălțămintea ușoară e un vestitor al primăverii pe care poți să-l aduci în amenajarea ta sub formă de suport de flori. Dacă pui niște lalele și frezii parfumate în el, deja ai schimbat atmosfera casei.

  2. „Everything is better in pink”

  Decoratiuni de primavara: mesaj Better in pink
  Mesaj Decorativ „Everything is better in pink”, ilux.ro, 100 lei sau 90 lei la plata cu cardul Mastercard

  Dacă ți-a rămas un cui liber pe peretele-galerie de artă, ornează-l cu un mesaj decorativ optimist precum „Everything is better in pink” (Totul e mai bun pe roz). Se potrivește la fix cu venirea primăverii, aduce un strop de culoare în locuința ta și un pic de voioșie. E făcut din MDF roz, iar dacă nu ai unde să-l agăți, îl poți sprijini pe un raft sau pe un teanc de cărți.

  3. Figurină decorativă în formă de flamingo

  figura decorativa flamingo
  Figurină decorativă Flamingo, ilux.ro, 105 lei sau 94,5 lei la plata cu cardul Mastercard

  În cazul în care aceste decorațiuni de primăvară cu mesaj ți se par prea siropoase, alege una sub formă de pasăre flamingo. Este realizată tot din același material, așa că pata de culoare rămâne. Iar dacă ai o pasiune pentru faimoasele păsări roz, cu atât mai bine.

  4. Suport pentru chei Houdini

  suport pentru chei houdini
  Suport pentru chei Houdini-Antartidee, ilux.ro, 440 lei sau 396 lei la plata cu cardul Mastercard

  Acum că ai scăpat de fularele de lână groase și ai trecut la eșarfe, agață-le pe un suport comic și colorat. Cuierul Houdini are cinci agățători pe care poți pune de toate, de la chei, până la șaluri și la blazere. Este făcut din rășină de marmură și se fixează de perete cu un diblu rezistent, deci nu trebuie să îți faci griji că îl încarci cu prea multe eșarfe colorate.

  5. Set cu trei mini-cutii pentru bijuterii

  caseta de bijuterii
  Set cu trei mini-cutii pentru bijuterii Dusky Blue, ilux.ro, 290 lei sau 261 lei la plata cu cardul Mastercard

  O casetă pentru bijuterii într-o nuanță pastelată poate da un aer fresh noptierei tale. Asorteaz-o cu o vază cu flori albe de primăvară și deja vei simți că ai schimbat decorul. În plus, e și utilă, pentru că asigură un spațiu suplimentar de depozitare pentru cerceii preferați, pe care nu vei mai ajunge să îi cauți în toată casa. Setul Dusky Blue are trei niveluri suprapuse pentru tipuri diferite de bijuterii: inele și brățări, cercei, și ceasuri, pe care le poți asambla în ordinea dorită.

  Acest material face parte din categoria conținut sponsorizat și vă este oferit de Mastercard.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 5 decorațiuni colorate care aduc primăvara în casa ta