Smart Shopping

Shopping: 12 decorațiuni de Paște pentru o masă festivă, chiar și în carantină

  Cu invitați sau fără, pune pe masă câteva decorațiuni de Paște care nu te vor lăsa să uiți că e o ocazie specială, chiar dacă suntem cu toții în izolare.

  Cu cât stăm mai mult în casă, cu atât vrem să ne simțim mai bine înăuntru. Iar dacă la masa de Paște se aduna, înainte, toată familia, acum nu mai este cazul. Faptul că trebuie să luăm măsuri de distanțare socială înseamnă că vom petrece această sărbătoare acasă, singuri sau alături de familia restrânsă, în cazul celor mai norocoși care locuiesc cu partenerii și copiii. Chiar și așa, Paștele rămâne o ocazie care merită puțin extra efort la capitolul decor. Iar dacă alegi ornamente și veselă colorate, cu design special, o vei simți ca pe o ocazie de bucurie și sărbătoare.

  Așa că am selectat câteva decorațiuni de Paște numai bune de pus pe masă. Indiferent dacă îți plac cele cu motive festive, imprimeuri cu flori și iepurași, fie că preferi stilul minimalist, dar elegant, găsești mai jos o mulțime de obiecte decorative în ton cu sărbătorile. Dacă achiziționezi oricare dintre aceste produse folosind cardul tău Premium Mastercard emis de o bancă din România, primești o reducere! Găsești aici lista completă a ofertelor.

  1. Farfurie cu suport pentru ou

  decoratiuni de paste farfurie suport ou
  Farfurie cu suport pentru ou EI-ZO-NA, Cărturești, 124 lei sau 114,08 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Și farfuria cu suport pentru ou EI-ZO-NA este potrivită pentru masa de Paște. Are un design minimalist, iar lipsa motivelor festive o face universală – o poți folosi la orice altă ocazie specială.

  2. Tavă sculptată din lemn de mango

  ornamente de Paște
  Tavă sculptată din lemn de mango, Exotique, 99 lei sau 89,1 lei la plata cu cardul Mastercard

  De la tradițional până la rustic mai e doar un pas, iar tava sculptată manual din lemn de mango e accesoriul care te va ajuta să îl faci. Are o lungime de 47 de centimetri, deci încape lejer un cozonac pe ea.

  3. Suport de lumânări T-Loop pentru masa de Paște

  masa de Paște suport lumânări
  Suport lumânări T-Loop, iLux, 135 lei sau 121,5 lei la plata cu cardul Mastercard

  Ouăle vopsite ne-au inspirat să alegem și acest suport de lumânări cu design buclat. Poate fi integrat cu ușurință printre farfuriile și bunătățile de pe masă, fiind gândit să distribuie pe orizontală lumânările, într-un mod compact. Este alternativa perfectă la sfeșnicul prea înalt, pentru că nu-ți va bloca privirea atunci când vorbești cu „vecinul” de peste masă.

  4. Inele pentru șervețele Loop

  decorațiuni de Paște inele șervețele
  Inele șervețele Loop, iLux, 70 lei sau 63 lei la plata cu cardul Mastercard

  Iar la suportul de lumânări s-ar potrivi și un set asortat de inele pentru șervețele, care adaugă un accent sofisticat pe masa de Paște. Setul conține patru inele lucrate manual din oțel cromat.

  5. Farfuriuță din ceramică

  ornamente de Paști farfurie ceramică
  Farfuriuță din ceramică, Exotique, 15 lei sau 13,5 lei la plata cu cardul Mastercard

  Farfuriuța din ceramică sub formă de floare poate aduce un strop de culoare pe masă. Nu ocupă prea mult spațiu, însă poate avea un efect mare asupra ambianței.

  6. Ornamente de Paște: vază mică din ceramică roșie

  vaza masa de paste
  Vază mică din ceramică, Exotique, 10 lei sau 9 lei la plata cu cardul Mastercard

  O vază din ceramică pe masa de Paște în care să așezi câteva flori de primăvară te poate binedispune instantaneu. Cea de la Exotique este suficient de mică încât să nu ocupe prea mult spațiu, dar cât să poți pune în ea un fir de lalea sau de frezie, simbolic.

  7. Vază mică din ceramică albă

  decoratiuni de paste vaza mica din ceramica alba
  Vază mică din ceramică, Exotique, 105 lei sau 94,5 lei la plata cu cardul Mastercard

  Dacă ți se pare plictisitoare combinația dintre ouăle roșii și vaza, de asemenea, roșie, atunci alege decorațiuni de Paște albe, contrastante. Această vază din ceramică nu are design tematic în ton cu sărbătoarea, însă cu siguranță va atrage privirile datorită modelului în relief.

  8. Decorațiuni de Paște pe gustul copiilor: farfurii din bambus

  decoratiuni de paste copii
  Set 4 farfurii Bamboo Dinner Plate, Cărturești, 135 lei sau 124,2 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Dacă ai și copii la masa de Paște, farfuriile din bambus cu ilustrații cu animale vor fi pe gustul lor. Sunt pictate în culori stinse, așa că nu îți vor „bruia” decorul, iar datorită materialului din care sunt făcute, cei mici le pot folosi în siguranță, fără să ai grija că le vor sparge. Pssst: le poți folosi și la Crăciun, datorită desenului farfuriei cu cerb din set.

  9. Tavă din piele vintage

  masa de paste tava din piele
  Tavă piele vintage, Exotique, 180 lei sau 162 lei la plata cu cardul Mastercard

  Și dacă tot vorbim despre materiale ușor neconvenționale pentru accesoriile de pe masa de Paște, ne-a atras atenția această tavă din piele vintage. Are o culoare neutră de pământ și va arăta minunat dacă așezi în ea câteva fire de paie și ouăle vopsite.

  10. Carafă Anthina

  accesorii masa de Paște porțelan
  Carafă Anthina, Cărturești, 72 lei sau 66,24 lei folosind codul „mastercard” la plata online

  Nu uita de un vas cu motive primăvăratice din care să servești vinul sau limonada. Alege Carafa Anthina din porțelan – modelul floral o face perfectă pentru Paște, dar și pentru orice altă ocazie la care vrei să o scoți pe masă.

  11. Aranjament floral de Paște în cutie

  flori de paște Floria
  Aranjament de Paști în cutie, Floria, 349 lei sau 331,55 lei la plata cu cardul Mastercard

  Dacă tot vorbeam de lalele, cel mai probabil le mai găsești doar online în perioada asta. Aranjamentul pregătit de Floria special pentru Paște conține anemone, lalele, frezii parfumate și fire de salal și eucalipt.

  12. Mesaj decorativ Hope

  mesaj decorativ hope
  Mesaj decorativ Hope, iLux, 75 lei sau 67,5 lei la plata cu cardul  Mastercard

  În loc de vază cu flori, poți pune pe masa de Paște un mesaj decorativ din MDF. „Hope” înseamnă „speranță” și poate avea un efect pozitiv asupra dispoziției mesenilor, mai ales pe timp de carantină.

  Acest material face parte din categoria conținut sponsorizat și vă este oferit de Mastercard.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 12 decorațiuni de Paște pentru o masă festivă, chiar și în caran...