DESIGN EXTERIOR

Shopping: 12 decorațiuni de Crăciun pentru exterior – coronițe, ghirlande luminoase și brazi artificiali

  Ce sunt Sărbătorile fără o coroniță festivă agățată pe ușă sau o ghirlandă luminoasă atârnată la ferestre? Pregătește-ți casa de iarnă cu aceste decorațiuni de Crăciun pentru exterior.

  După ce termini de decorat interiorul cu tot felul de ornamente, arată-le vecinilor și tuturor celor care trec pe lângă casa ta că abia aștepți să vină sărbătorile de iarnă, cu câteva decorațiuni de Crăciun pentru exterior. Am răscolit magazinele online și iată cele mai simpatice coronițe pentru ușă și ghirlande luminoase pe care le-am descoperit.

  Coronițe de Crăciun numai bune de agățat pe ușa de la intrare

  Fie că stai la casă sau la bloc, poți orna exteriorul locuinței cu fel de fel de coronițe de Crăciun. Ai în magazinele online și variante artificiale, și variante naturale, cu brad frumos mirositor.

  1. Coroniță artificială Laur

  coronite de craciun artificiala laur
  Coroniță artificială Laur, Hornabch, 39,99 lei

  Cu frunze și fructe asemănătoare celor de vâsc, fără alte ornamente, coronița artificială Laur e o decorațiune simbolică potrivită dacă nu vrei să-ți încarci prea mult ușa de la intrare. Și pentru că e din plastic și nu se ofilește, o poți folosi și anul viitor.

  2. Coroniță artificială Juniperus

  coronite de craciun juniperus
  Coroniță artificială de Crăciun Juniperus verde, Leaf Shop, 19 lei

  Coronița artificială de Crăciun Juniperus e făcută să arate de parcă ai împletit-o chiar tu, din crenguțe de brad. E perfectă pentru un fan al minimalismului, căci nu are nici sclipici, nici funde roșii, are un design simplu, fidel cu natura.

  3. Ghirlandă rotundă de Crăciun

  decoratiuni craciun exterior coronita zara home ptr
  Ghirlandă rotundă de Crăciun, Zara Home, 139 lei

  Poți folosi ghirlandele de la Zara Home și ca decorațiuni de Crăciun de exterior. Cea de mai sus este o coroniță care combină plasticul cu frunzele naturale, iar aspectul său nu-ți dă niciun indiciu că ar putea fi artificială.

  4. Coroniță cu brad, eucalipt și felii de portocale

  coronite de craciun naturale purple flowers
  Coroniță cu brad, eucalipt și felii de portocale, Purple Flowers, 199 lei

  Dacă vrei ca intrarea în casă să și arate bine, să și miroasă bine, atunci o coroniță de Crăciun naturală va fi mai pe gustul tău. Cea de la Purple Flowers e făcută din brad și eucalipt și decorată cu felii de portocale deshidratate. Printre decorațiunile de pe ea sunt și câteva bucăți de scorțișoară, așa că mirosul sărbătorilor de iarnă te va întâmpina încă de la intrare.

  5. Coroniță cu stele și globuri

  coronita de usa din brad natural cu ornamente albe
  Coroniță de ușă cu stele și globuri, Purple Flowers, 169 lei

  Tot cu brad natural și frumos mirositor e făcută și coronița de Crăciun ornată cu stele și globuri albe. Stelele sunt și ele naturale, făcute din nucă de cocos, iar în mijloc stă un Moș Crăciun în straie tot albe.

  6. Coroană decorativă cu mușchi sălbatic

  coronita craciun artificiala muschi
  Coroană decorativă cu mușchi sălbatic House Doctor, Norda, 155 lei

  Dacă vrei o coroniță de Crăciun care pare naturală, dar fără să lase frunze peste tot, s-ar putea să îți placă cea de la Norda. Pare făcută cu mușchi sălbatic și crenguțe culese direct din pădure – e mai potrivită pentru o casă cu aer boem. O poți agăța pe ușă, printre alte decorațiuni de Crăciun pentru exterior, iar altădată o poți pune chiar pentru a orna masa.

  Decorațiuni luminoase, instalații de Crăciun pentru exterior și brazi artificiali

  Dacă vrei să-ți manifești pasiunea pentru sărbători în stil mare, iar o simplă coroniță agățată pe ușă nu-i suficientă pentru tine, ți-am pregătit și câteva decorațiuni de Crăciun pentru exterior.

  7. Lanț de Crăciun pentru exterior

  decoratiuni de craciun pentru exterior luminite
  Lanț de Crăciun pentru exterior 2,4 metri, Luminam, 110 lei

  Lanțul de Crăciun pentru exterior de la Luminam îți va decora casa cu 288 de luminițe LED colorate. Poți programa instalația cu timer, fie să lumineze permanent, fie să lumineze timp de 6 ore, după care să se oprească pentru următoarele 18. Iar cablul de alimentare are cinci metri, suficienți să îl tragi la o priză din casă.

  8. Decorațiuni de Crăciun pentru exterior cu pinguini

  pinguini luminosi decoratiuni de craciun exterior
  Decorațiune de Crăciun pentru exterior cu pinguini, Luminam, 268,47 lei

  Pinguinii luminoși de la Luminam vor fi bucuria copiilor. Sunt special făcuți pentru exterior și îi poți „presăra” prin curte sau îi poți așeza pe pervazul exterior al ferestrelor.

  9. Decorațiune luminoasă pentru exterior Fox Lumineo

  vulpite luminoase de gradina
  Decorațiune luminoasă pentru exterior Fox Lumineo, Mezoni, 129 lei

  Tot din seria decorațiunilor luminoase în formă de animale face parte și această vulpe cu puiul ei de la Mezoni. Funcționează cu baterii și poate lumina până la 48 de ore neîntrerupt.

  10. Decorațiune ren din acril

  ren luminos craciun
  Decorațiune ren din acril cu lumină caldă, Dedeman, 131,99 lei

  Dacă tot pui pe lista de cumpărături decorațiuni de Crăciun pentru exterior în formă de animale, nu poți lăsa pe dinafară tocmai renul. Cel din acril de la Dedeman e „îmbrăcat” cu 50 de microLED-uri cu lumină caldă continuă. Îl poți pune pe un geam sau un perete exterior, ori chiar pe ușă în locul unei coronițe.

  11. Pom de Crăciun cu LED-uri pentru exterior

  pom artificial de craciun exterior
  Pom de Crăciun cu 1200 LED-uri alb cald în formă de flori de cireș, vidaXL, 809 lei

  Un brad artificial cu luminițe pică la fix dacă nu ai în curtea exterioară niciun copac înalt pe care să-l poți orna de Crăciun. Cel de la vidaXL are o înălțime de 300 centimetri și e „echipat” cu 1200 leduri în formă de floare de cireș. Baza este metalică, iar ramurile pot fi extinse separat.

  12. Brad artificial cu LED pentru exterior

  brad de craciun artificial exterior decodepot
  Brad artificial cu LED pentru exterior, Decopepot, 349 lei

  Mai poți opta și pentru brazi artificiali luminoși de înălțimi mai reduse în loc de decorațiuni de Crăciun pentru exterior. De exemplu, modelul de la Decodepot are o înălțime de numai 90 centimetri – poți pune doi astfel de brazi de-o parte și de alta a ușii de la intrare pentru o ambianță și mai cozy.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 12 decorațiuni de Crăciun pentru exterior – coronițe, ghirlande l...