DESIGN EXTERIOR

Shopping: 10 căsuțe de grădină bune pentru relaxare, depozitare sau hobby-uri

  Dacă ai nevoie de un spațiu confortabil și cozy de relaxare, dacă nu ai unde să-ți desfășori în liniște hobby-urile și pasiunile sau dacă pur și simplu vrei un spațiu în plus de depozitare, atunci ai ajuns unde trebuie. Iată câteva căsuțe de grădină care pot îndeplini orice scop vrei tu.

  Sigur că poți apela la un tâmplar să îți construiască un șopron de lemn de la zero după modelul pe care îl vrei. Totuși, există și căsuțe de grădină de cumpărat gata făcute – de obicei le poți comanda din magazin, iar când vin, tu mai trebuie doar să le asamblezi conform instrucțiunilor și te poți bucura de ele după doar câteva ore.

  Căsuțe de grădină din lemn

  Unele căsuțe de grădină din lemn pot arăta ca un simplu șopron, iar altele aduc mai mult cu niște cabane de închiriat la munte sau la mare. Prețul diferă în funcție de dimensiuni, dar și în funcție de design. Vezi mai jos câteva exemple.

  1. Căsuță de grădină Caraiman

  casute de gradina lemn
  Căsuță de grădină Caraiman 2.15 x 2 m, Leroy Merlin, 1.850 lei

  Căsuța Caraiman e menită să fie folosită drept magazine pentru depozitare. Este făcută din lambriu de rășinoase și e ușor de montat – iar feroneria e inclusă în pachet. Totuși, lemnul nu vine gata tratat, așa că e recomandat să îl dai cu două straturi de lazură de exterior după ce ai terminat cu asamblarea. Acoperișul, însă, e făcut din plăci de OSB3 și e prevăzut cu învelitoare de carton bitumat hidrofug. Pe scurt, împiedică pătrunderea apei.

  2. Căsuță de grădină cu piloni pentru copii

  casuta gradina copii
  Căsuță de grădină cu piloni pentru copii, Hornbach, 1.999 lei

  Te întrebai ce mai poți face cu o căsuță de grădină? Loc de joacă pentru copii. Cea de la Hornbach e special construită pentru asta. E înălțată pe piloni și prevăzută cu scară, are o lățime de 18 centimetri și o adâncime de 155 centimetri. Iar dacă ai chef de un proiect drăguț de weekend, vopsește-o în culorile alese de cei mici și implică-i și pe ei.

  3. Căsuță de grădină Bertilo She Shed Arley

  casuta de gradina
  Căsuță de grădină Bertilo She Shed Arley cu podea, Hornbach, 4.400 lei

  Că tot vorbeam de căsuțe de grădină care arată a cabane de închiriat – Bertilo She Shed Arley e exemplul perfect. Iar căsuța asta nu e doar pentru copii: are o înălțime de 213 centimetri în punctul cel mai înalt, deci și adulții încap fără probleme în ea. În plus, e prevăzută cu pardoseală, ferestre și terasă, exact ca o casă normală, dar în miniatură. Suprfața de montare este de 5,93 metri pătrați.

  4. Căsuță pentru grădină cu fereastră și terasă Clara

  casuta de gradina cu terasa
  Căsuță pentru grădină cu fereastră Clara, cu terasă, Dedeman, 6.410,99 lei

  Căsuța Clara are fereastră, terasă și o suprafață la sol de 11,2 metri pătrați, din 3 metri pătrați au fost alocați terasei.

  5. Căsuță de grădină Konsta Kubic Relax

  casuta de gradina terasa
  Căsuță de grădină Konsta Kubic Relax, Hornbach, 7.690 lei

  Konsta Kubik Relax are un design special față de alte căsuțe de grădină și cu siguranță nu vei vrea să o folosești doar pentru depozitare. Cu o terasă încăpătoare, o suprafață de montare de 9,57 metri pătrați și o înălțime de 222 centimetri, e perfectă să o folosești ca spațiu de relaxare.

  6. Căsuță pentru grădină cu fereastră Meridian

  casuta de gradina cu fereastra
  Căsuță pentru grădină cu fereastră Meridian, Dedeman, 11.527,99 lei

  Meridian e o căsuță e grădină de dimensiuni ceva mai mari, cu o amprentă la sol de 19,55 metri pătrați și o suprafață utilă în interior de 17,39 metri pătrați. O poți folosi ca spațiu de relaxare ori chiar pe post de atelier pentru diferite hobby-uri care necesită spațiu de lucru.

  Căsuțe pentru grădină din metal sau plastic

  Dacă ai nevoie de un simplu spațiu de depozitare în care nu îți vei petrece prea mult timp, atunci ai de ales între căsuțe de grădină din metal sau plastic. Sunt mai ieftine decât cele din lemn, dar la fel de practice.

  7. Magazie metalică de grădină verde

  casuta de gradina metal
  Magazie metalică de grădină verde, vidaXL, 1.209 lei

  Căsuța de grădină metalică de la vidaXL este făcută din oțel galvanizat și are un finisaj verde. E utilă pentru depozitarea uneltelor și echipamentelor de grădină, are patru guri de aerisire și uși duble glisante.

  8. Magazie din metal GLOBEL

  magazie din metal
  Magazie din metal pentru unelte GLOBEL, Hornbach, 1.439 lei

  Și căsuța de grădină GLOBEL este făcută tot din oțel galvanizat, tratat cu cinci traturi de vopsea ca să acopere protecție împotriva ruginii, zgârieturilor și deformării. Ușa glisantă are deschidere spre interior, pentru economie de spațiu, iar suprafața de montare este de 4,1 metri pătrați.

  9. Șopron de grădină antracit

  sopron de gradina
  Șopron grădină cu uși glisante antracit, vidaXL, 2.419 lei

  Perfectă pentru depozitat unelte, echipamente de grădină sau chiar lemne de foc, magazia antracit e făcută din oțel galvanizat și prevăzută cu patru obloane de ventilație. Are o lățime de 329,5 centimetri, cu o adâncime de 259 centimetri.

  10. Căsuță de grădină pentru unelte tepro Oakland

  casuta de gradina plastic
  Căsuță de grădină pentru unelte tepro Oakland, Hornbach, 7.499 lei

  Căsuța de grădină tepro Oakland e special creată să poți depozita înăuntru mașini de tuns gazonul, unelte de grădinărit și tot felul de echipamente de care nu ai loc în casă. E făcută din plastic și ușor de montat oriunde în curte. Ai nevoie de o suprafață disponibilă de 15,76 metri pătrați. E prevăzută chiar și cu două ferestre din sticlă acrilică, care permit luminii să pătrundă în interior.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 căsuțe de grădină bune pentru relaxare, depozitare sau hobby-ur...