DESIGN INTERIOR

7 pufi practici și cocheți, numai buni pentru musafiri

  Pufii sunt o alternativă versatilă și modernă a fotoliului clasic, ce-ți permite să te joci cu forme și culori, fără să ocupe mult spațiu.

  De la pufi care seamănă cu tabureti până la pufi în formă de oaie sau purceluș (mai potriviți pentru camera copilului), ai o gamă variată de unde alege, iar noi am selectat șapte modele pentru toate gusturile.

  1. Alborg

  Puf The Home
  Puf Alborg, The Home, 275 lei

  Puful cubic Alborg din material acrilic, umplut cu poliester, poate aduce un aer tropical în livingul tău și este compact, potrivit pentru a fi depozitat sub comoda televizorului, dacă spațiul permite. Alege-l dacă îți dorești o atmosferă veselă și un imprimeu colorat, care să spargă monotonia tapițeriilor uni.

  2. Neble

  Puf Jysk
  Puf Neble, Jysk, 249 lei

  Nuanța roz prăfuit se potrivește atât într-un living (chiar si unul mic), cât și în camera copilului. Iar acest puf mic cu aspect de fular împletit nu face excepție de la această sugestie. Poți să îl asortezi cu mobilier în stil scandinav sau shabby chic.

  3. Darup 60

  Puf Jysk
  Puf Darup, Jysk, 499 lei

  Puful Darup ar da bine într-o amenajare glam, nu doar pentru că e făcut din catifea și are o nuanță fermecătoare de verde mentă, dar și pentru că are forma perfectă să atragă atenția, fără să fie ostentativ.

  4. Sandared

  Puf Ikea
  Puf Sandared, Ikea, 219 lei

  Tendința amenajărilor boho este în plin apogeu, iar pufii sunt esențiali pentru acest stil. Modelul Sandared de culoarea nisipului se potrivește bine cu decorațiuni din macrame și cu un perete plin de pălării, însă poate completa cu succes și o încăpere scandinavă.

  5. Taburet lucrat manual

  Puf VidaXL
  Puf lucrat manual, VidaXL, 349 lei

  Tot din sfera amenajărilor boho face parte și puful din iută VidaXL, al cărui model tribal aduce în casă o atmosferă exotică. Culoarea neutră poate să tempereze un living colorat și merge asortată și cu alte tapițerii sau accesorii brodate.

  6. Oliwia II

  Puf oaie
  Puf Oliwia II, Kalenda, 375,90 lei

  Cine nu are animal de companie ar putea să-și ia măcar puful Oliwia în formă de oaie roz, ce funcționează și ca spațiu de depozitare. Ludic și original, este o alegere creativă pentru orice tip de cameră.

  7. Sabinka

  Puf Sabrinka, Kalenda, 205,80 lei

  Alternativa oii roz este purcelul galben Sabrinka, un taburet cu urechi și nas căruia nu-i poți rezista. Stofa galbenă poate aduce o pată de culoare în camera copilului sau într-un living jucăuș. Descoperă şi alte animale sub formă de pufi simpatici pe pagina Kalenda.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 pufi practici și cocheți, numai buni pentru musafiri