DESIGN INTERIOR

7 paturi practice și fancy pentru pisica ta, potrivite în orice amenajare

  Orice posesor de pisică știe un lucru: ea face ce vrea ea, doarme unde vrea ea, își ascute ghearele unde vrea și se urcă în cele mai înalte locuri din casă doar pentru că poate. Dar sigur nu va putea rezista unuia dintre următoarele paturi fancy speciale pentru pisici. 

  Există o gamă variată de pătuțuri pentru pisici care sunt menite să se asorteze cu mobila casei tale și să devină un alt spațiu de relaxare pentru micile feline. Pentru că pisicile se plictisesc repede, am ales unele pe care să le poți muta și accesoriza ușor. 

  7 paturi perfecte pentru pisica ta

  1. Canapeaua Ikea 

  Patut pisici canapea
  ikea.ro, 199 lei

  Când stai pe canapea și te uiți la televizor sau la Netflix, pisica ta vine lângă tine, apoi pe tine, apoi preia controlul și te dă jos. Cum ar fi să aibă o canapea doar a ei, în miniatură? Ikea s-a gândit deja la asta. 

  2. Cutia din bibliotecă 

  Patut pisici biblioteca
  ikea.ro, 19,90 lei

  O cutie specială pentru odihna pisicii pe care o poți integra într-o etajeră din bibliotecă sau ca decorațiune în cameră. 

  Pont: e pe mărimea etajerei KALLAX, iar ca pisica ta să fie și mai mulțumită poți să îi cumperi și perna LURVIG

  3. Fotoliul puf

  Patut pisici dormitor
  ikea.ro, 59,90 lei

  Tot IKEA are un fotoliu pufos. Pisicile adoră să își facă siesta pe orice lucru pufos, așa că va deveni locul ei preferat. Sperăm.

  4. Patul suspendat de calorifer 

  Patut pisici calorifer
  zooplus.ro, 44,90 lei

  Da, pisicile dorm pe calorifer. Ca să duci lucrurile la un alt nivel, cumpără-i un un suspendat pe care îl agăți de calorifer. Pătuțul Yumi e stabil, oferă spațiu suficient de întins, e realizat dintr-un material moale și este o soluție pentru pisicile mari. 

  5. Ruloul din bambus

  Patut pisici lemn
  zooplus.ro,87,90 lei

  Tot din gama paturilor suspendate, există și varianta din bambus natural, cu trei deschideri și o pernă detașabilă din pluș. Dacă pisica ta are chef să te vâneze, ei, bine, de acolo va porni un atac surpriză. Și tot acolo poți să o găsești în timp ce doarme cu orele. 

  6. Pat la înălțime

  Patut pisici suspendat
  zooplus.ro, 87,90 lei

  Poți monta patul în living și are avantajul de a nu ocupa spațiu. Poți să instalezi mai multe astfel de pătuțuri, în diferite încăperi, pentru a-i oferi mai multe variante. Placa de lemn este fabricată din placaj natural, iar perna este căptușită și matlasată, ceea ce garantează un loc comod de odihnă. 

  7. Papucul imens

  Patut pisici papuc
  zooplus.ro, 74,90 lei

  Da, există un pătut de pisici sub formă de papuc, din material moale. Tocmai aspectul de papuc de casă poate să îi stârnească curiozitatea pisicii tale și să transforme pătuțul într-o adevărată vizuină. Perna este groasă și călduroasă, fiind umplută cu lână de poliester moale, ceea ce oferă protecție împotriva podelelor reci. 

  zooplus.ro, 74,90 lei

  Tips & tricks: cum să faci un pătuț de pisică dintr-un pulover 

  Pe YouTube și nu numai există tot felul de tutoriale care îți arată cum poți să faci împreună cu prietenii sau cu copiii un pătuț de pisici cu materiale pe care le găsești prin casă. Un proiect DIY simplu este cel prin care poți să transformi un pulover mai vechi într-un pătuț pentru pisica ta

  Ai nevoie de: un pulover pe care nu îl mai folosești, ac și ață de cusut, o pernă și umplutură de pernă sau tricouri vechi pe care nu le mai porți. 

  Cum procedezi: coși gâtul puloverului, după care coși în lungime, în dreptul pieptului, de la un subraț al mânecii până la celălalt. După ce ai cusut bagi umplutura de pernă sau tricourile vechi printr-o mânecă până se umple toată această zonă. Apoi adaugi umplutură în partea de jos a puloverului. Sau te poți folosi și de o pernă. Coși partea de jos a puloverului după ce ai umplut-o, iei cele două mâneci și le coși și pe acelea.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 paturi practice și fancy pentru pisica ta, potrivite în orice amenajare