DESIGN INTERIOR

7 fotolii mici din care n-o să vrei să te mai ridici

  Esențele tari încap în fotolii mici. În lista de mai jos, ai șapte exemple de fotolii care ocupă puțin spațiu, ideale pentru o după-amiază de weekend petrecută cu o carte bună în mână.

  În cazul în care spațiul din living sau dormitor nu îți permite să optezi pentru o canapea, vestea bună este că un fotoliu mic o poate înlocui cu succes. În plus, oferă impresia unui loc mai intim și mai relaxant. Din mijlocul unui fotoliu potrivit, te poți bucura în voie de serialul preferat sau de câteva momente de liniște.

  7 fotolii mici pentru un spațiu intim

  1. Fotoliu Tune, JYSK

  Fotoliu TUNE, JYSK
  Fotoliu TUNE, JYSK, 235 lei/buc

  Modelul TUNE, disponibil în magazinele JYSK, este realizat din imitație de piele crem, iar dimensiunile sunt următoarele: înălțime de 92 de centimetri și lățime de 67 de centimetri. Avantajul lui e perna: nici foarte fermă, nici foarte mare și asigură spatelui o poziție corectă și comodă.

  2. Fotoliu Liseleje, JYSK

  Fotoliu Liseleje, JYSK
  Fotoliu LISELEJE, JYSK, 449 lei/buc

  Tot în portofoliul JYSK, dar într-o notă mai casual, găsești și fotoliul din ratan Liseleje. Cu o lățime de 66 de centimetri, o înălțime de 88 de centimetri, o adâncime de 82 centimetri și doar cinci kilograme în greutate, îl poți așeza în orice colț al livingului sau al dormitorului.

  3. Fotoliu La Forma Kenna, Bonami

  Fotoliu La Forma Kenna, Bonami
  Fotoliu La Forma Kenna, Bonami, 739 lei/buc

  Dacă visezi dintotdeauna să ai în living un fotoliu tip balansoar, ia în calcul modelul La Forma Kenna, realizat dintr-un mix de lemn, metal și material textil. Unde mai pui că dimensiunile sale reduse – 71 de centimetri adâncime, 79 de centimetri înălțime și 63 de cm lățime – îți dau libertatea să-l așezi oriunde.

  Truc: Fotoliul La Forma Kenna este disponibil în patru nuanțe (gri deschis, gri grafit, turcoaz, maro), așa că îl poți asorta oricărui tip de cromatică. Fotoliul balansoar face casă bună cu un covor moale la bază și o lampă de iluminat industrială alături.

  4. Balansoar Dondolo, Mobexpert

  Balansoar DONDOLO, Mobexpert
  Fotoliu balansoar DONDOLO, Mobexpert, 968 lei/buc

  Din seria fotoliilor tip balansoar face parte și modelul Dondolo, din catalogul Mobexpert. Pe cât e de mic, pe atât de confortabil. Dimensiunile fotoliului sunt următoarele: 60 de centimetri lungime, 95 de centimetri lățime și 100 de centrimetri înălțime.

  5. Fotoliu Benarp, IKEA

  Fotoliu BENARP, IKEA
  Fotoliu BENARP, IKEA, 899 lei/buc

  Mic este și fotoliul Benarp, confecționat din lemn masiv de fag, disponibil și în nuanțe puternice de galben sau portocaliu, și într-o nuanță cuminte de gri. Este prevăzut cu un spătar înalt, care oferă suport pentru cap. Perna de șezut din spumă poliesterică oferă și ea un plus de confort, semn că, odată instalat în acest fotoliu, te mai ridici cu greu din el.

  6. Fotoliu Diana, Dedeman

  Fotoliu Diana, Dedeman
  Fotoliu Diana, Dedeman, 348.99 lei/buc

  Pentru o amenajare în stil clasic, poți opta pentru fotoliul Diana din magazinele Dedeman. Are doar 66 de centimetri lățime și 75 de centimetri înălțime, așa că îl poți așeza în hol, bucătărie sau dormitor, fără să incomodeze.

  Truc: Prețul afișat include și husa gri cu care vine la pachet acest fotoliu. Prinicpalul avanataj este că poți achiziționa sau realiza pe comandă o altă nuanță de husă, ori de câte ori simți nevoia unei schimbări cromatice.

  7. Fotoliu Leo, Dedeman

  Fotoliu LEO, Dedeman
  Fotoliu LEO, Dedeman, 899 lei/buc

  Un pic mai mare decât celelalte, dar în continuare potrivit oricărui tip de spațiu, fotoliul Leo te duce cu gândul la un conac englezesc: stofă neagră, nasturi pe spătar, pernă pufoasă. Ceaiul cald lipsește din peisaj.

  Truc valabil pentru toate aceste fotolii mici, dotate cu tapițerie din material textil: praful se șterge cu un material textil moale și umed, preferabil cu apă și detergent, fără substanțe puternice.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 fotolii mici din care n-o să vrei să te mai ridici