DESIGN INTERIOR

Canapele sub 2000 lei: 12 modele pentru orice stil de amenajare

  Canapeaua are un rol esențial în amenajarea oricărui living. Ca să faci o alegere corectă – adică să găsești una și confortabilă, și frumoasă, și avantajoasă financiar – aruncă un ochi peste propunerile noastre de canapele sub 2000 de lei.

  Fă-ți o schiță cu paleta de culori şi stilul în care dorești să îți amenajezi casa înainte de a te apuca de cumpărături, ca să găsești mai rapid mobilierul visat, la un preț permisiv. Nu e obligatoriu să ai obiecte cu semnătura unor mari case de design ca să amenajezi o casă cu personalitate!

  Canapele sub 2000 lei – variantele ideale

  1. IKEA Friheten

  canapele sub 2000 lei
  Canapea Friheten, Ikea, 1 699 lei

  O canapea cu linii drepte, specifică stilului scandinav, care poate fi soluţia ideală într-un living clasic, unde ai nevoie de o pată de culoare. Se potriveşte bine cu obiecte roz prăfuit, bej sau gri.

  2. IKEA Grunnarp

  canapele sub 2000 lei
  Canapea Grunnarp, Ikea, 1 799 lei

  Un model cu margini rotunjite, potrivit pentru o amenajare veselă, cu influenţe romantice, dar şi într-un spaţiu glam. Accesibilă ca preț, cu un design chic, canapeaua are un și un avantaj practic: este extensibilă.

  3. Mobexpert Turin

  canapele sub 2000 lei
  Canapea Turin, Mobexpert, 1 555 lei

  Transformă canapeaua în protagonista livingului cu un model în nuanțe de muştar. Fie că o amplasezi într-un decor minimalist, dominat de alb şi negru, sau o combini cu tonuri de verde sau albastru, va atrage cu uşurinţă toate privirile.

  4. Mobexpert Yoko

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Yoko, Mobexpert, 1 723 lei

  Dacă ai nevoie de o canapea mică și practică, îţi recomandăm acest model retro, care se pretează atât pentru o amenajare modernă, cât şi pentru una clasică.

  5. JYSK Kare

  canapele sub 2000 lei
  Canapea Kare, Jysk, 1 899 lei

  Include această canapea într-o amenajare sofisticată. Designul ei modern, în linii drepte, îţi va simplifica asortarea cu celelalte obiecte din cameră.

  6. JYSK Svelvik

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Svelvik, Jysk, 1 499 lei

  Avem propuneri şi pentru spaţii mai mici: o canapea gri, cu look scandinav, care aduce un plus de eleganță interiorului. Este canapeaua perfectă dacă ai deja un alt obiect de accent în încăpere, într-o nuanţă intensă, şi nu vrei să aglomerezi vizual camera.

  7. Kalenda Vero

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Vero, Kalenda, 1 599 lei

  Simplitatea şi rafinamentul ei pot completa atât un spaţiu nordic, dar şi unul dominat de dantelării shabby chic. În plus, se asortează uşor cu obiecte în nuanţe pastelate.

  8. Kalenda Corner

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Corner, Kalenda, 1 310 lei

  Această canapea Kalenda vine la pachet cu un taburet pe care îl poți folosi pe post de masă de cafea sau colţar. Culoarea intensă o face potrivită pentru un spaţiu decorat în culori cât mai deschise.

  9. Mobila Sigma Chester brown Eveline

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Chester brown Eveline, Mobila Sigma, 1 950 lei

  Chester green Eveline e o copie a clasicului model britanic de canapea Chesterfield, pe care o poți integra și într-o amenajare mai puțin sobră. Poate fi piesa statement într-un spațiu minimalist sau elementul potrivit într-un living rafinat, cu profile decorative şi mobilă de culoare închisă.

  10. Somproduct Bollo 2 Pink

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Bollo 2 Pink, Somproduct, 1 014 lei

  Echivalentul vatei de zahăr în design interior este această canapea mică, cu un aspect cozy şi naiv, care se potrivește de minune în camera bebeluşului sau într-un decor cu accente feminine şi texturi diafane.

  11. VIVRE Annika Nobilia Blue

  canapea sub 2000 lei
  Canapea Annika Nobilia Blue, Vivre, 1 799 lei

  Un model simplu, cu două locuri, cu un design potrivit pentru o amenajare minimalistă, de tip nordic. Poate fi adaptat şi într-o cameră amenajată romantic.

  12. Homelux Canapea din lemn de arbore de cauciuc

  canapele sub 2000 lei
  Canapea din lemn de arbore de cauciuc, Homelux, 999 lei

  Dacă îți dorești un model a cărui simplitate să fie direct proporţională cu preţul, aruncă o privire către acest model. Aduce funcţionalitate şi estetică, în living sau în camera copilului.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Canapele sub 2000 lei: 12 modele pentru orice stil de amenajare