Bucătărie

7 aragazuri ieftine, potrivite pentru bucătăria ta

  Îți place să gătești paste, pizza, mâncare chinezească sau pancakes? Ai nevoie de un aragaz cu funcții avansate și capacitate potrivită, iar noi ți-am pregătit o listă cu șapte aragazuri ieftine, care respectă cerințele.

  Când îți alegi aragazul, sunt esențiale specificațiile tehnice, mărimea și designul. Pe scurt, tot. Ca să îți fie mai ușor, caută în lista de mai jos unul care se potrivește nevoilor tale.

  Aragazuri ieftine, potrivite nevoilor tale din bucătărie

  Aragaz Beko

  aragaz ieftin beko negru
  Aragaz Beko FSM52330DAO, Emag, 1.399 lei

  Beko FSM52330DAO are, în primul rând, un sistem de siguranță care oprește automat alimentarea cu gaz în caz că se stinge flacăra. Ochiurile cu eficiență ridicată consumă cu până la 17% mai puțin gaz decât unele obișnuite și ajută la prepararea mai rapidă a alimentelor. Are opt funcții de gătire, pentru orice îți dorești să prepari, un grill electric și un cuptor cu distribuire uniformă a căldurii.
  Culoarea închisă și lățimea de 50 de centimetri îți permit să-l integrezi în mai multe tipuri de amenajări.

  Aragaz Hansa gril – rotisor

  aragaz ieftin hansa rotisor
  Hansa FCEX58210, Emag, 1579 lei

  Hansa FCEX58210 vine cu două tipuri de tăvi pentru cuptor, una plată și una adâncă. Are rotisor, iar exteriorul său este dintr-un email ușor de curățat. Cu o lățime de 60 centimetri și o înălțime de 85 centimetri, se potrivește într-o bucătărie mică.

  Aragaz Arctic Safety Plus

  aragaz ieftin arctic
  Arctic AGM5511DTTL, Emag, 849 lei

  Specificațiile tehnice modelului Arctic AGM5511DTTL sunt standard: aprindere electrică cu buton, ochiuri cu eficiență ridicată, grătar și cuptor cu ardere uniformă, timer și un sistem de siguranță pentru momentele în care flacăra se stinge. Dar avantajul lui este greutatea. Are 32 kilograme, spre deosebire de alte aragazuri care cântăresc în jur de 40/48 kilograme. Îți va fi mai ușor să cureți sub el, iar în cazul unei renovări serioase, să îl muți.

  Beko

  aragaz ieftin beko bej
  Beko FSE62134DCR, Emag, 1.489 lei

  Îți place stilul retro? Alege Beko FSE62134DCR. Are și el ochiuri cu eficiență ridicată care îți vor scurta timpul petrecut în bucătărie cu până la 35%. Pe scurt, gătești rapid și ai mai mult timp pentru Netflix&chill.

  Aragaz Zanussi

  aragaz ieftin zanussi
  Zanussi ZCG51041SA, Flanco, 799 lei

  Ocupă puțin spațiu, dar îți oferă funcții avansate de gătit. Zanussi ZCG51041SA te ajută prin design: poți scoate ușa cuptorului și panourile ei din sticlă, pentru a le curăța rapid și eficient.

  Aragaz Gorenje

  aragaz ieftin gorenje
  GORENJE G5111SJ, Media Galaxy, 849 lei

  Gorenje G5111SJ are o lățime de doar 50 centimetri, dar o capacitate a cuptorului de 65 litri. Ai o bucătărie mică și o familie mare? Sau doar îți place să gătești și să testezi mai multe preparate în același timp. Atunci acesta este modelul potrivit nevoilor tale.

  Aragaz Hansa

  aragaz ieftin hansa
  HANSA FCGX58099, Media Galaxy, 799 lei

  Plita electrică Hansa FCGX58099 are un sistem de ardere inteligent: dacă ți se stinge ochiul, plita îl reaprinde automat. Apoi, dacă îți este teamă că tu, copilul sau orice membru al casei se poate frige la atingerea ușii cuptorului, ia-ți gândul. Ușa e dotată cu 3 geamuri, iar geamul interior reflectă căldura și previne încălzirea excesivă a geamului exterior.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 aragazuri ieftine, potrivite pentru bucătăria ta