LIFE

6 paturi premium care te vor face să dai Snooze de mai multe ori

publicat pe 01 feb. 2020

  În pat dormi, te uiți la seriale, citești, e refugiul tău. E o piesă de mobilier de care depinde liniștea ta și la propriu, și la figurat. Ca să îl găsești pe cel mai bun îți venim în ajutor cu șase paturi premium din care nu te vei mai da jos. 

  Visezi la un pat mare, ca în camerele de hotel, dar nu ai suficient spațiu în dormitor? Consolează-te cu gândul că nu numai mărimea contează: calitățile unui pat merg dincolo de dimensiuni. Esențiale sunt salteaua, spațiile de depozitare, opțiunile de personalizare și materialele folosite în realizarea lui. Găsești mai jos șase paturi premium, care îndeplinesc toate aceste condiții de confort.

  1. Lines

  pat Ami White
  Lines, Ami White, preț în funcție de specificații

  Primul atuu al patului e acela că rama și somiera (cadrul pentru saltea) sunt realizate din lemn masiv, ceea ce le crește exponențial durata de viață. Al doilea e că poți personaliza salteaua în funcție de greutatea și înălțimea ta.

  2. Chocolate Moose

  pat box spring
  Chocolate Moose, Ami White, preț în funcție de specificații

  Poți modifica spătarul ca înălțime și lățime în funcție de confortul tău și de caracteristicile dormitorului. În plus, ai de ales între mai multe culori pentru ramă. Ai chiar opțiunea să primești mostre cu materiale pentru pat și cu textilele disponibile pentru tapițerie.

  3. Hampton Grande

  Hampton Grande, Ami White, preț în funcție de specificații

  Tăblia tapițată cu piele și accesorii metalice include benzi de iluminat și decupaje speciale pentru prize, întrerupătoare și plinte. De asemenea, modelul permite integrarea unui sistem electric cu telecomandă cu care să schimbi poziția saltelei și implicit a poziției corpului. 

  4. Cover

  pat Cover
  Cover, Dreamland Studio, 7650 lei

  Patul are un design modern, cu ramă din lemn masiv și saltea cu arcuri Bonell, în formă de clepsidră, create dintr-o sârmă subțire. Acest tip de arcuri îi oferă saltelei o suprafață fermă și o durată de viață mai lungă. 

  5. Together

  Together, Somproduct, 5002 lei

  Jocurile de culori și forme dau dinamică unui obiect și îl transformă dintr-unul banal într-unul aparte. Așa că modelul Together are mari șanse să devină protagonistul dormitorului tău! Dacă eşti în căutarea unui model cu tapiţerie detaşabilă, l-ai găsit. Alege între stofă, microfibră şi piele ecologică pentru tapiţerie. Rama este realizată din MDF şi lemn masiv de pin. Picioarele sunt din metal, cu o înălţime 20 cm, iar cadrul ajunge la 32 cm. Patul nu include salteaua.

  6. Lugano

  Lugano, Cioata, 6720 lei

  Disponibil în trei variante de dimensiuni și 11 alternative cromatice, patul realizat de Cioata, un producător autohton transilvănean, este creat din lemn masiv de stejar, molid, fag și stejar, toate provenite din surse regenerabile. Modelul nu include salteaua și somiera, dar are un spațiu de depozitare generos și accesibil din mai multe unghiuri.

  Tu ce model de paturi premium preferi?

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  6 paturi premium care te vor face să dai Snooze de mai multe ori