Life

Shopping: 5 coșuri de gunoi cu senzor pentru case mai smart

În niște vremuri în care aproape zilnic apar noi upgrade-uri la telefoane, aplicații, mașini și sisteme de operare, poate fi greu să ții pasul cu tehnologia. Și ce în ce mai mulți oameni se gândesc să se mute din case convenționale în unele smart, controlate prin telefon. Dacă nu te numeri printre aceștia, nu-ți face griji, îți poți îmbunătăți locuința prin pași mici, cu espressoare de cafea inteligente sau coșuri de gunoi cu senzor.

Ți-am pregătit o listă cu cinci coșuri de gunoi cu senzori, ca să știi de unde să începi. Sunt foarte practice, rezistente la mirosurile neplăcute și igienice. Nu trebuie să atingi capacul, acesta se deschide singur când ești aproape de el, iar în felul acesta eviți murdăria sau bacteriile.

1. Coș de gunoi cu senzor TurboTronic

coșuri de gunoi
Coș de gunoi TurboTronic; eMAG; 350 Lei

Realizat din inox, cu senzori fotoelectrici și design ergonomic, coșul TurboTronic este silențios atunci când deschizi sau închizi capacul și a fost gândit astfel încât să aibă un consum redus de energie. Sacul de gunoi se fixează bine și nu cade în interior atunci când arunci gunoi în el, iar sistemul de deschidere e touchless chiar și atunci când nu are curent. În plus, dacă vrei să-l ții deschis mai mult de cinci secunde, îl poți seta din buton.

2. Coș de gunoi inteligent

coșuri de gunoi cu senzori
Coș de gunoi cu senzor; eMAG; 238 Lei

Acest model de coș de gunoi cu senzor este din metal și are un sistem ingenios, astfel încât sacul să nu se vadă din exterior. Capacul se închide automat tot după cinci secunde, iar atunci când vrei să schimbi sacul poți apăsa pe butonul de ON/OFF.

3. Coș de gunoi 50L

coșuri de gunoi smart
Coș de gunoi senzor; Arli.ro; 295 Lei

Cei de la Arli vin cu o variantă de cos de gunoi cu senzor , din inox, ce are capacitatea de 50 litri și un afișaj LED care îți spune cât timp mai ai până când capacul se va închide automat. Are și posibilitatea de a deschide sau închide capacul manual datorită butoanelor pe senzor din partea frontală, dar și a celor OPEN/CLOSE care te ajută să menții o perioadă mai lungă capacul deschis.

4. Coșul de gunoi de la Klarstein Touchless

coșuri de gunoi touchless
Coș de gunoi touchless; electronic-star.ro; 729 Lei

Dacă lipsa spațiului în bucătărie nu este o problemă pentru tine, atunci coșul de gunoi de la Klarstein Touchless s-ar putea să fie cea mai potrivită variantă. Are două containere de 12,5 litri detașabile separat în interiorul său mare de 72 de litri, așa că poți recicla. De exemplu, deșeurile voluminoase de reciclare, deșeurile reziduale și hârtia pot fi separate imediat după ce au fost aruncate.

Are o protecție suplimentară împotriva mirosului și este ideal pentru deșeurile organice. Datorită senzorului, se deschide automat când ajungi la 20 centimetri de senzor. La cinci secunde după ce arunci deșeurile, capacul se închide automat, iar dacă vrei să-l ții mai mult timp deschis, poți apăsa butonul. Luminile de pe panoul de control îți arată starea senzorului și a bateriilor.

5. Coș de gunoi cu dublă compartimentare Simplehuman

coșuri de gunoi cu design modern
Coș de gunoi Simplehuman; Kitchenshop; 1,299 Lei

Modelele de la Simplehuman au un design modern – minimalist și aduc un plus de culoare. Iar datorită look-ului său interesant și tech poate fi integrat în orice bucătărie la vedere. Senzorul este declanșat prin intermediul vocii, atunci când spui “open can“ (deschide coșul) sau prin mișcarea mâinii în fața coșului.

Este fabricat din inox, cu strat din nano-argint pentru protecție împotriva amprentelor și germenilor. Este și mai silențios decât celelalte coșuri, deoarece face cu 50% mai putin zgomot decât restul modelelor. În plus, are un spațiu de depozitare special conceput pentru păstrarea sacilor de gunoi.

Spune-ți părerea

avatar
  Subscribe  
Notify of
ULTIMELE ARTICOLE