DESIGN INTERIOR

15 modele de cuiere pentru hol moderne

  Alegerea unor cuiere pentru hol moderne nu trebuie să-ți mai dea nicio bătaie de cap după ce răsfoiești propunerile noastre. Am selectat modele pentru orice buget.

  Poți alege între un model simplu, care se instalează pe perete, un stil de cuier vertical, care se amplasează pe podea, sau unul care are încorporată și o parte de depozitare cu uși ori sertare. În continuare, găsești mai multe exemple pentru fiecare dintre aceste stiluri, în funcție de nevoile tale și rolul pe care vrei să-l îndeplinească.

  15 modele de cuiere pentru hol moderne

  1. Cuier HEMNES  

  cuier hemnes ikea
  Cuier HEMNES, IKEA, 199 lei

  În căutare de cuiere pentru hol moderne, optează pentru HEMNES – o variantă potrivită oricărui stil de amenajare. Simplitatea designului îl face suficient de versatil încât să-l poți folosi și într-o casă în stil minimalist.

  2. Cuier ISO

  cuier iso
  Cuier de peretel ISO, Intro Design, 119 lei

  Designul ingenios al acestui cuier face ca piesele de lemn să pară că se desprind din perete. Vine în seturi de trei cuburi, natur sau vopsite în orice culoare îți dorești. Se potrivește și stilului de amenajare minimalist.

  3. Cuier BELLE

  cuier belle jysk
  Cuier BELLE,  Jysk, 185 lei

  Cuierul BELLE este din furnir decorativ, se montează pe perete și are mai multe tipuri de suporturi pentru haine. Le poți agăța sau le poți pune pe umerașe.

  4. Cuier „Hang in there”   

  cuier metal HM
  Cuier „Hang in there”, H&M Home, 59,99 lei

  Cuierul din metal auriu formează cuvintele „Hang in there” și are cinci cârlige și trei orificii pentru agățat hainele. Cu siguranță va fi observat de musafirii care îți trec pragul.

  5. Cuier Cottage  

  cuier cottage kare
  Cuier Cottage, Kare, 424 lei

  Pe lângă cârligele din oțel vopsit electrostatic, acest model de cuier pentru hol conține și un spațiu de depozitare deschis. Aici poți pune umbrele, fulare, căciuli sau chiar chei.

  6. Cuier NORTH AVENUE

  cuier NORTH AVENUE mobexpert
  Cuier NORTH AVENUE, Mobexpert, 489 lei

  Cuierul NORTH AVENUE este un model neobișnuit față de alte cuiere pentru hol moderne. Încorporează atât cârlige metalice, cât și trei suprafețe deschise pentru depozitarea accesoriilor. Se potrivește perfect și unei locuințe în stil scandinav.

  7. Cuier ZUIVER  

  cuier ZUIVER the home
  Cuier ZUIVER, The Home, 468 lei

  Cuierul din lemn de pin și aplicații din oțel este un model simplu, elegant și potrivit spațiilor mici, pentru că nu ocupă mult loc.

  8. Cuier Tree  

  cuier tree insignis
  Cuier Tree, INSIGNIS, 240 lei

  Cuierul Tree imită forma unui copac ale cărui ramuri au fost tăiate. Este fabricat din metal, ceea ce îi conferă greutate și stabilitate. Ocupă foarte puțin spațiu și astfel poate fi ascuns în spatele ușii de la intrare.

  9. Cuier metalic natur  

  cuier metalic natur decodepot
  Cuier metalic natur, DecoDepot, 89 lei

  Cuierul simplu din metal și lemn are o bază din marmură care îi oferă stabilitate. Este compus din mai multe cârlige la înălțimi diferite și conține un spațiu dedicat pentru umbrele. Este un model care poate susține un număr mare de haine în același timp.

  10. Cuier Lazare

  cuier lazare
  Cuier Lazare, Retro Boutique, 1.624 lei

  Cuierul Lazare este unul dintre modelele de cuiere pentru hol moderne care pun accentul pe funcționalitate. Diferitele spații de depozitare pot fi utilizate pentru mai multe tipuri de haine sau accesorii.

  11. Cuier Custom Form Next

  cuiere hol moderne bonami
  Cuier cu etajeră Custom Form Next, Bonami, 2.498 lei

  Cuierul Custom Form Next este modelul ideal pentru un spațiu decorat în stil modern sau chiar industrial. Este simplu, ocupă puțin loc și este foarte practic. Integrează-l alături de alte piese de mobilier în linii drepte.

  12. Cuier Nepo PPK  

  Cuier Nepo PPK, brwromania.ro, 299,20 lei

  Multe cuiere pentru hol moderne au nu doar cârlige pentru haine, ci și sertare pentru accesorii și spațiu separat pentru încălțăminte și oglindă. Cuierul Nepo îndeplinește toate aceste roluri și poate fi comandat în mai multe combinații de culori.

  13. Vesty Light Mocha Turquoise

  cuiere hol moderne vivre
  Cuier Vesty Light Mocha Turquoise, Vivre, 999 lei

  Vesty Light Mocha Turquoise vine cu oglindă integrată și pantofar, pe care îl poți folosi și ca loc de așezat atunci când te încalți. În plus, îți poate scoate din monotonie holul cu o pată de culoare.

  14. Cuier Estera  

  cuiere hol moderne kika
  Cuier Estera, Kika, 899 lei

  Dacă îți dorești un cuier care are de toate, modelul Estera îți poate îndeplini dorința. Are loc pentru încălțăminte, loc pentru umerașe ascuns cu uși, sertar, oglindă, suprafețe de așezat și cârlige.

  15. Cuier Madrid

  cuier madrid dedeman
  Cuier Madrid, Dedeman, 899 lei

  Încheiem seria de cuiere pentru hol moderne cu o piesă de mobilier potrivită unui spațiu generos, însă în care vrei să îți păstrezi hainele departe de ochii musafirilor. Spațiile de depozitare sunt ascunse și multiple, dar curierul are și un loc expus pentru agățarea hainelor.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  15 modele de cuiere pentru hol moderne