Camera copilului

Shopping: 15 decorațiuni și piese de mobilier pentru camere de copii

  Cum construiești universuri fascinante în interiorul unor camere de copii? Cu mobilier și decorațiuni jucăușe și de calitate, care să le stimuleze imaginația. Îți propunem 15 piese din materiale naturale, pentru copii de diferite vârste.

  Decorul din camera copilului trebuie completat cu obiecte din lumea magică a copilăriei, cu jucării funcționale și cu ornamente care să îi stimuleze creativitatea. Joaca este tema principală în dormitorul celui mic, fie că vorbim de un copil care de-abia învață să meargă, fie de unul care se pregătește de primii ani de școală. Noi am ales pentru tine piese cât se poate de utile, din materiale de calitate și cu un design de bun gust, care să te ajute să înveselești camera celor mai mici membri ai familiei.

  1. Scaun înalt pentru masă

   

  Scaun înalt Șoricel, Mottom.ro, 1.050 lei
  Scaun înalt Șoricel, Mottom.ro, 1.050 lei

  Acest scaun din lemn de stejar, cu urechi nostime de șoricel, pe post de spătar, poate fi folosit fie pentru servirea mesei, fie ca scaun de birou pentru copii. În plus, poziția suportului pentru picioare poate fi modificată pe măsură ce prichindelul crește. Scaunul este potrivit pentru copii cu vârste între trei și nouă ani.

  2. Pat extensibil pentru juniori

  Pat din lemn de mesteacăn, Adinish.com, 4.150 lei
  Pat din lemn de mesteacăn, Adinish.com, 4.150 lei

  Acest model este o investiție în timp. Patul extensibil cu o lungime inițială de 165 centimetri se reglează pe măsură ce cresc copiii și ajunge până la 204 centimetri și atinge astfel dimensiunea unui pat standard pentru adulți. Patul Sebra Junior & Grow face, așadar, tranziția copilului de la patul de bebeluș la cel de junior și, apoi, la cel de tânăr adult.

  3. Pătuț cu două poziții de înălțime

  Pătuț Evolutive, Mottom.ro, 4.250 lei
  Pătuț Evolutive, Mottom.ro, 4.250 lei

  Acest pat din lemn solid de stejar are o lungime de 140 centimetri și o lățime de 70, iar ce-l face deosebit este că are o înălțime reglabilă, în funcție de vârsta și comportamentul copilului. În plus, patul conține un kit de culori care pot fi schimbate în funcție de decorul camerei copilului: alb, verde, roz sau nuanța de lemn natur.

  4. Sac de hârtie pentru jucării

  Sac de hârtie Sleeping Bear, Adinish.com, 85 lei
  Sac de hârtie Sleeping Bear, Adinish.com, 85 lei

  Este o alternativă inedită și eco la obișnuitele cutii și coșuri de depozitare a jucăriilor. Produs din hârtie reciclată, albă și maro, sacul Sleeping Bear este foarte rezistent și se poate refolosi o perioadă lungă de timp.

  5. Cărucior pentru jucării

  Cărucior Blackboard, Bunnyboo.ro, 553 lei
  Cărucior Blackboard, Bunnyboo.ro, 553 lei

  Cu un design pe gustul celor mici, acest cărucior are o dublă utilitate: transportă plușurile preferate ale copilului tău, iar laturile sale pot fi folosite pe post de tablă de scris sau desenat cu creta. Realizat din lemn, căruciorul conține o funie pentru ca cel mic să îl tragă peste tot cu el.

  6. Lampă de veghe

  Lampă Pink Balloon, Bunnyboo.ro, 590 lei
  Lampă Pink Balloon, Bunnyboo.ro, 590 lei

  Această lampă cu design simpatic, de balon luminat, disponibilă pe variantele pink și blue, este extrem de potrivită pentru copiii care se tem de întuneric. Realizată din lemn rezistent de pin, lampa dispune de un sistem de reglare a intensității luminii, pentru a crea atmosfera care aduce somnul cel lin.

  7. Carusel muzical din lemn

  Carusel muzical Little Dutch, Elcokids.ro, 245 lei
  Carusel muzical Little Dutch, Elcokids.ro, 245 lei

  Că vorbim de un bebeluș sau un copil de până la doi ani, aceștia se liniștesc mai bine, înainte de culcare, pe o muzică pozitivă precum melodia „Somewhere Over the Rainbow”. În plus, cele cinci jucării de pe cadrul mobil al caruselului, cu animale marine, îi încântă vizual și îi stimulează.

  8. Balansoar Unicorn de pluș

  Balansoar Unicorn, Elcokids.ro, 480 lei
  Balansoar Unicorn, Elcokids.ro, 480 lei

  O jucărie potrivită pentru copii de peste un an, acest balansoar în formă de unicorn are un design potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Cadrul de lemn îi dă o notă retro, care amintește de jucăriile de pe vremuri, iar culoarea neutră îl face adaptabil pentru orice decor.

  9. Tapet cu ursuleți Panda

  Tapet Panda Story, Bunnyboo.ro, 285 lei/mp
  Tapet Panda Story, Bunnyboo.ro, 285 lei/mp

  Amenajările unor camere de copii nu ar fi destul de vesele fără un tapet care să-i ducă pe cei mici în lumea fanteziei. Tapetul cu ursuleți Panda, copaci și norișori, din vinil lavabil, se poate personaliza cu numele copilului sau cu orice alt text la alegere. Costul lui se calculează în funcție de dimensiunile peretelui, înălțime și lungime.

  10. Cort din bumbac cu fereastră

  Set cort Big Stars, Bunnyboo.ro, 705 lei
  Set cort Big Stars, Bunnyboo.ro, 705 lei

  Un spațiu de joacă în propriul lui spațiu de joacă în interiorul unei camere de copii. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui cort care îmbogățește imaginația celui mic și-i dă impresia că evadează din camera cu care este atât de familiar. Setul conține un cort din bumbac, o saltea și două fețe de pernă, patru stâlpi din lemn de mesteacăn și un cordon de bumbac. Înălțimea cortului este de 120 centimetri.

  11. Covor bun de joacă

  Covor CITY, Adinish.com, 405 lei
  Covor CITY, Adinish.com, 405 lei

  În camere de copii, covorul trebuie să fie mai mult decât un obiect de decor. Iar acest model pe care este transpus un oraș cu străzi late îi dă ocazia copilului să conducă mașinuțele, motocicletele și autobuzele din arsenalul lui de jucării.

  12. Birou cu noptieră

  Birou cu noptieră, Timoore.ro, 1.892 lei
  Birou cu noptieră, Timoore.ro, 1.892 lei

  Biroul cu muchii rotunjite și finisaj colorat are un design unic, cu o tablă încorporată în partea din spate, pe care îi poți lăsa mesaje copilului. Din acest motiv, poate fi un birou potrivit pentru micii școlari. Roțile din spate îl ajută pe copil să îl mute după bunul plac. Biroul este fabricat din lemn masiv și este util atât pentru teme, cât și pentru joacă.

  13. Măsuță pentru joacă

  Măsuță pentru copii Play, Timoore.ro, 789 lei
  Măsuță pentru copii Play, Timoore.ro, 789 lei

  Un copil care adoră să deseneze, să picteze sau să se joace cu plastilină are nevoie de o masă pe măsura lui. Iar modelul din imagine este cât se poate de safe, fără elemente periculoase precum margini ascuțite, colțuri și piese instabile. Masa este din lemn masiv de fag lăcuit.

  14. Leagăn din lemn

  Leagăn Glamour Mint, Bunnyboo.ro, 549 LEI
  Leagăn Glamour Mint, Bunnyboo.ro, 549 LEI

  Este dovada perfectă că o jucărie poate deveni un superb element decor în camere de copii. Acest leagăn din lemn natur alb și catifea moale, bleu sau roz, în funcție de sexul copilului, este recomandat pentru vârste de peste patru ani. Greutatea maxima suportată este de 40 kilograme, iar perna este detașabilă și poate fi curățată ușor.

  15. Pernă decorativă pentru pat

  camere copii perna
  Pernă Toucan Teo, Bunnyboo.ro, 165 lei

  Tucanii, acele păsări colorate cu cioc mai lung decât capul, îi fascinează pe copii. Așa că un astfel de prieten din material moale precum catifeaua, pe post de pernuță, este o idee bună pentru camera celui mic. Pernuța are 52 de cm și este din microfibre ușoare, non-alergenice.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 15 decorațiuni și piese de mobilier pentru camere de copii