DESIGN INTERIOR

7 corpuri de iluminat care aduc un aer boem în orice casă

  Îți plac elementele din metal, mobilierul vintage, covoarele din materiale unice și pernele colorate? Înseamnă că stilul bohemian chic ți se potrivește mănușă. Pentru a completa designul boem din casa ta, alege unul din cele 10 corpuri de iluminat enumerate mai jos.

  Stilul Bohemian Chic, în traducere stilul boem, îmbină culorile pământii și paletele de culori aprinse cu diverse materiale, țesături și modele. Confortul și intimitatea sunt și ele două caracteristici importante pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi să cumperi un corp de iluminat.

  1. Dragonfly Objet Paris

  corp de iluminat bambus
  Magazin The Home; Preț 439 Lei

  Corpul de iluminat poate fi obiectul statement din casa ta. Abajurul voluminos și maro, realizat din bambus, va da un aer boem și elegant încăperii. Pentru un contrast interesant, alege ca restul obiectelor decorative să nu iasă foarte mult în evidență, deoarece accentul va cădea pe corpul de iluminat.

  2. Lustră împletită din răchită

  corp iluminat răchită
  Magazin The Home; Preț 1,990 Lei

  Texturi și împletituri. Abajurul împletit din răchită, de mari dimensiuni, îți va oferi mult mai multă lumină în casă datorită formei deschise și aerisite pe care o are. În plus, va da un aer boem încăperii încă din momentul în care o vei monta.

  3. Bloomingville

  Lampa boho chic
  Magazin The Home; Preț 1,915 Lei

  Imaginează-ți masa de dining din lemn, deasupra căreia este suspendat acest corp de iluminat maro, din ratan. Dacă adaugi și câteva decorațiuni în culori pământii, două, trei picturi realizate de tine și câteva perne viu colorate, încăperea ta va avea o personalitate puternică.

  4. Corp de iluminat Hedia

  Corpuri de iluminat - țesături
  Magazin Vivre; Preț 259 Lei

  Realizată din țesături, cu un imprimeu multicolor, corpul de iluminat Hedia se potrivește perfect într-o încăpere monocromatică, cu accente pe culori deschise și texturi diferite.

  5. Amsfield

  corp iluminat pendul
  Magazin Luminam; Preț 280 Lei

  Corpul de iluminat pendul Amsfield are o formă sferică și este realizat din lemn. Datorită design-ului aerisit, casa ta va avea lumină din abundență și te vei putea bucura de un obiect decorativ cu personalitate.

  6. Sinnerlig

  Corpuri de iluminat - Lustra din bambus
  Magazin IKEA; Preț 229 Lei

  Bambusul este un material ce oferă o lumină caldă și primitoare, iar această lustră din zăbrele de bambus este tot ce ai nevoie pentru o atmosferă intimă în casa ta. Fiecare obiect de iluminat este lucrat manual și este unic în felul lui, așa că bucură-te și tu de o lustră originală și accesibilă ca preț.

  7. Lustră Kasmir Tirol

  Lampă împletit
  Magazin Bonami; Preț 319 Lei

  Dacă ești în căutarea unei lustre elegante, dar în același timp puțin nonconformiste, Kasmir Tirol este alegerea potrivită. Datorită împletiturilor de lemn și a design-ului minimalist, acest corp de iluminat va oferi o lumină potrivită încăperii tale, dar și un vibe tare boem.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Foto: Unsplash

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 corpuri de iluminat care aduc un aer boem în orice casă